Inici / Sortides d'1 dia / Viatge a la Barcelona medieval Tornar enrera

Viatge a la Barcelona medieval

Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 9,15€

Descripció:


Realitzarem un viatge a l’època medieval, a través de les restes que ens queden d’aquesta època a la ciutat de Barcelona. Passejarem pels carrers del barri gòtic i veurem els edificis més emblemàtics com la catedral, la plaça Felip Neri, el Call jueu, la plaça del rei, el palau episcopal, la casa de l’ardiaca, el palau comtal, plaça Sant Jaume, l’ajuntament, la generalitat... fins arribar al barri de la marina on hi trobarem Santa Maria del Mar i el Born.

Amb explicacions històriques, socials, d'art i econòmiques que ens faran entendre a través de les seves característiques, les formes de vida de la societat de l’època (noblesa, església, burgesia...) , els canvis que van viure i la importància d'aquesta època per la ciutat i per la resta de Catalunya.

Acabarem l’itinerari al Parc de la Ciutadella on hi havia el barri dels mariners, i aprofitarem per dinar i tindrem una estona lliure o podem fer una descoberta del parc.

Preus:


- El preu de l'activitat és de 9,15.-€ per alumne.
- Si es vol fer l'activitat en anglès, el preu és de 10,20.-€ per alumne.
- L'autocar és opcional i no está inclòs. El preu de la visita+autocar és des de 17,15.-€ per alumne (opció básica, autocar 55 places). Consulteu-nos la opció que més us interessi i us passarem el pressupost.
- Els professors són gratuïts.

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Sortida que ens permet adaptar les explicacions a les temàtiques que més interessin al grup (història, societat, art...), o als diferents cursos des de primària fins a batxillerat.
- L'itinerari guiat dura tot el matí, per tant es recomana calçat còmode.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar si ho voleu fer de tot el dia.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia, si es vol reduir a mig dia, la visita és fins les 14h.
- Recordar-vos que per a entrar a la Catedral i a Santa Maria del Mar, cal portar les espatlles cobertes i les cames tapades fins als genolls.
- Ara també visita en anglès! Consulteu-nos!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE