Inici / Fi de curs / Viatge Cantàbria, viu l'aventura! Tornar enrera

Viatge Cantàbria, viu l'aventura!

Cantàbria - Cantàbria
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 198,00€

Programació:


DIA 1. LLOC D'ORIGEN / COLOMBRES
Sortida del lloc d'origen a l'hora convinguda. Breus parades en ruta. Dinar per compte del client. Arribada a l'alberg i presentació del programa. Sopar i allotjament.

DIA 2. CIRCUIT D'AVENTURA / RUTA AMB BICICLETA DE MUNTANYA
Esmorzar. Al matí farem un circuit d'aventura, al qual arribarem caminant per una ruta de 500 m. Abans d'iniciar el circuit ens col·locarem l'arnés i rebrem les instruccions dels monitors per a cada tram. Podrem dur a terme diferents activitats com ara: rocòdrom, tirolina, ponts penjants, pont tibetà, etc. Dinar a l'alberg. A la tarda, seguirem una ruta amb bicicleta de muntanya d'una hora i mitja de durada. Retorn a l'alberg, sopar i allotjament.

DIA 3. COMILLAS / SANTANDER / SANTILLANA DEL MAR / NEOCOVA D'ALTAMIRA
Esmorzar. Al matí anirem d’excursió al poble de Comillas, una bonica localitat on destaca la universitat Pontifícia i el Capricho de Gaudí. Continuarem el viatge fins a arribar a Santander, on veurem la península de la Magdalena, amb el Palau Reial i un curiós mini-zoo. Seguirem el nostre trajecte cap al centre de la localitat, on visitarem l'ajuntament, l'edifici de Correus, la plaça Porticada i acabarem la nostra visita a la catedral i l’església del Santíssim Crist, que conserva termes romanes en el seu interior. Dinar de pícnic. A la tarda, ens aproparem fins a un dels pobles més bonics d'Espanya, Santillana del Mar. Podrem recórrer els carrers empedrats, conèixer les casonas i els palaus, les cases blasonades i el magnífic ambient medieval. A continuació visitarem la Neocova d'Altamira per contemplar una magnífica reproducció de la cova original i el museu interactiu de les famoses coves i representacions. Retorn a l'alberg, sopar i allotjament.

DIA 4. DESCENS EN CANOA / ESPELEOLOGIA: COVA DEL NANZAL
Esmorzar. Al matí descendirem pel riu Cares-Deva en canoa de dues places per poder gaudir d'una passejada d’una bellesa espectacular. Es tracta d’un paisatge que s’ha conservat igual que quan aquest recorregut era el principal mitjà de transport, fa més de 200 anys. Els petits ràpids fan gaudir al navegant que pot aprofitar les zones més calmades per gaudir del meravellós entorn que l’envolta. Dinar a l'alberg. A la tarda, ens desplaçarem a la cova del Nanzal per fer espeleologia, activitat que ofereix una gran varietat d'atractius, tant lúdics com científics, a diversos nivells, que la converteixen en una activitat molt completa. Retorn a l'alberg, sopar i allotjament.

DIA 5. COLOMBRES / LLOC D'ORIGEN
Esmorzar. A l'hora convinguda sortirem cap al lloc d'origen. Breus parades en ruta. Dinar per compte del client. Arribada i fi dels nostres serveis.

Preu:


El preu del paquet és des de 218.-€ per alumne (IVA inclòs), segons temporada, allotjament i serveis contractats.
Demana el teu pressupost a mida!

El preu inclou:


- Alberg / Hotel **/*** a Cantàbria.
- Autocar amb aire condicionat i vídeo.
- Règim de PC (aigua de gerra per a estudiants / aigua i vi per a professors o responsables de grup)
- Distribució en habitacions múltiples.
- Assegurança de viatge.
- Monitors per dur a terme les activitats.
- Visites que s’indiquen a l'itinerari.
- Activitats d'aventura que s’indiquen a l'itinerari.
- 1 gratuïtat per cada 25 persones de pagament.
- 1 talonari d'autofinançament del viatge de fins a 100 euros per alumne.

El preu no inclou:


- Extres a l’hotel, entrades a museus i monuments i guies acompanyants i/o locals.

Tingues en compte

SETMANA SANTA, PONTS, ESTADES INFERIORS: CONSULTEU SUPLEMENT.
Suplement begudes (no alcohòliques): 2€/persona/dia.
ZONES DE SORTIDA I SUPLEMENTS: Galícia, Astúries, País Basc, La Rioja, Navarra, Castella i Lleó, Madrid: preu base | Extremadura, Castella-la Manxa i Aragó: suplement 15€ | Catalunya, Llevant, Murcia i Andalusia: suplement 20€.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #FindeCursoTE