Inici / Fi de curs / Viatge escolar a Mallorca - Illes Balears - Monitors 24h Tornar enrera

Viatge escolar a Mallorca - Illes Balears - Monitors 24h

Mallorca - Illes Balears
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 135,00€

Descripció:


Gaudiu del millor viatge de fi de curs a Mallorca amb tot inclòs!!
Gaudireu de diferents activitats nàutiques, aventura, esportives i culturals en un entorn incomparable com el de les Illes Balears
I amb la tranquilitat que estareu acompanyats de monitors 24 hores i no us haureu de preocupar de res, ja que estarà tot inclòs!!

Activitats:


Us oferim un programa d'activitats d'aventura i esportives amb tot el material inclòs, monitors especialitzats en les activitats, asseguraçes, trasllats... Només cal que ens digueu quants dies voleu venir (tenim programes des de 2 dies fins a 1 setmana)
Us detallem alguns exemples de 5 dies / 4 nits:

EDUCACIÓ PRIMÀRIA:
DIA 1:Arribada a l'illa, recollida del grup amb l'autocar pel trasllat fins l'alberg. Presentació dels monitors 24 hores que acompanyaran al grup durant tota l'estada. Instal·lació. Pel matí: Gimcama “La Victoria”, amb proves d'habilitat, esport, imaginació, brain training, gastronomia, etc.... Dinar a l'Alberg. Per la tarda: iniciació a l'escalada en rocòdrom. Sopar i animació nocturna: festa de benvinguda i dinàmiques.
DIA 2:Pensió completa a l'Alberg. Pel matí: Tir amb Arc i Circuit amb Mountain Bike. Per la tarda: iniciació al piragtiísme i paddle surf. Animació nocturna: Concurs TV - Teatre - Música.
DIA 3:Pensió completa a l'Alberg.Pel matí: visita cultural de senderisme al poble d'Alcúdia. Per la tarda: cursa d'orientació en la zona natural de La Victoria.Animació nocturna: Cinema.
DIA 4: Pensió completa a l'Alberg amb dinar pic-nic. Durant tot el dia autocar per excursió visitar la Ciutat de Palma. Animació nocturna: festa de comiat.
DIA 5:Esmorzar a l'Alberg. Pel matí: Gimcama fotogràfica “La Victoria”. Recollir maletes. Comiat i sortida en autocar fins el lloc de sortida de l'illa.


EDUCACIÓ SECUNDÀRIA:
DIA 1:Arribada a l'illa. Recollida del grup amb l'autocar i trasllat fins l'Alberg. Presentació dels monitors 24 hores que acompanyen al grup durant toda l'estada. Instal·lació. Pel matí: Cursa equips d'Orientació amb GPS. Dinar a l'Alberg. Pel matí: Coastering des de Cala de S'lllot. Sopar i animació nocturna: festa de benvinguda a la platja.
DIA 2:Pensió completa en l'Alberg. Pel matí: piragüísme i paddle surf. Per la tarda: Espeleologia Cova Marina Cocodril. Animació: jocs a la platja.
DIA 3:Pensió completa a l'Alberg. Pel matí: senderisme Atalaya - Dos Bahías. Per la tarda: multiaventura (escalada, tir amb arc i circuit de bicis). Animació nocturna: Cinema.
DIA 4:Pensió Completa a l'Alberg amb dinar pic-nic. Durant tot el dia autocar per l'excursió-visita Ciutat de Palma. Animació nocturana: festa de comiat.
DIA 5:Esmorzar a l'Alberg. Pel matí: últim bany a la platja. Recollir maletes. Comiat i trasllat en autocar fins el punt de sortida de l'illa.


Preu:


Si us allotgeu a Artà: Des de 210.-€ per alumne (amb un grup mínim de 25 estudiants)
Si us allotgeu a Alcúdia: Des de 215.-€ per alumne ( amb un grup mínim de 25 estudiants)
Si sou en un altre allotjament: Des de 135.-€ per alumne + el preu de l'allotjament escollit pel grup


El preu inclou:


- Estada en règim de 4 PC, en distribució múltiple i llençols inclosos.
- Equip de monitors 24 hores tota l'estada.
- Activitats detallades al programa.
- Material necesari per realitzar totes les activitats. Monitors especialitzats en les activitats.
- Trasllats necesaris segons detalla el programa.
- Assegurança de Responsabilitat Civil.
- Assegurança d'Accidents.
- 2 professors gratuits per cada 25 alumnes.
- Impostos inclosos.


El preu no inclou:


- El trasllat del grup des de el lloc d'origen fins a l'arribada a l'illa i la tornada. Si voleu que també ens encarreguem dels vols o vaixell demaneu-nos un presupost!!
- En cas que escolliu l'opció d'allotjar-vos en un altre hotel, recordeu que us haureu de fer càrrec de l'allotjament i les dietes dels monitors 24 hores.

Allotjaments:


Podem oferir-vos diferents allotjaments a Mallorca:
- Alberg juvenil La Victòria a Alcúdia
- Casa de colònies Sa Residència a la colònia de Sant Pere d'Artà
- O qualsevol lloc on vulgueu allotjar-vos (podeu reservar-lo vosaltres, o us el podem buscar nosaltres) y adaptarem el programa d'activitats segons on estigui instal·lat el grup.

Tingues en compte

Si teniu una altra idea de viatge, també podem fer un programa a mida (altres activitats, més o menys dies...)
Volem oferir-vos els nostres serveis per convertir l'estada en uns dies fantàstics perquè guardis els millors records
¡Contacteu amb nosaltres!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #FindeCursoTE