Inici / Cases de colònies / Villa Engracia - al Paratge Natural de Poblet! Tornar enrera

Villa Engracia - al Paratge Natural de Poblet!

L'Espluga de Francolí - Província de Tarragona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 106,80€

Descripció:


Antiga vil·la de 1.888, totalment renovada i equipada. Villa Engracia està ubicada en una zona privilegiada dins el Paratge Natural de Poblet, als afores del municipi de l'Espluga de Francolí, a tan sols 800m del Monestir de Poblet (Tarragona).

Instal·lacions:


. 130 places (mínim 90 places per a tenir exclusivitat).
. Ofereix diversos tipus d'allotjament: habitacions a la propia vil·la, estudis i apartaments de diferents capacitats 2-4-6-8 persones, totalment equipats.
. Disposa d'espais exteriors amb esplanades, zona amb arbreda pròpia, i molts racons on perdre's, a banda de piscina exterior (25x8m) envoltada de natura.
. Pista poliesportiva de ciment injectat (32x13m).
. Petit fronton. Taules exteriors de ping-pong. Pista petanca.
. Zona d'hípica. Parc infantil.
. Per la seva ubicació, permet començar des del mateix establiment, rutes senyalitzades de senderisme, BTT, destacant la ruta del Císter (GR175).
. Compta amb servei de restauració propi, oferint productes de proximitat a més de fomentar el comerç just.

Activitats:


. Programa "La vida a l'Edat Mitjana" (EI, Primària i ESO)
Activitats: visita de la vila medieval de Montblanc*, torneig medieval (probes de punteria, velocitat, força...), joc dels Cavallers (gimcana nocturna), els Aprofitaments del bosc, Visita al Monestir de Poblet, Festa de comiat i Taller de la verema i el vi.
* Per a visitar Montblanc s'utilitza l'autocar que porta al grup abans de portar-lo a Vil·la Engràcia (s'ha d'esperar fins que acabi la visita, unes 2h).

. Programa "Aventura, esport i natura" (Primària i ESO)
Activitats: jocs populars i cooperatius, senderisme pel bosc, orientació nocturna, taller de bosses aromàtiques, combinada d'aventura (tir amb arc, BTT i orientació amb GPS), Festa de comiat, esports alternatius (rugby, lacrose, beisbol, indiaca...).

. Programa "La Prehistòria" (EI, Primària i ESO)
Activitats: visita a les Coves de l'Espluga, Jocs Prehistòrics, Gimcana nocturna, els Aprofitaments del bosc, Taller de pintura rupestre, Festa de comiat, Tir amb arc i jabalina (no Ed.Inf.).

Tenim la opció de fer paquets a mida barrejant activitats de diferents paquetes, segons els interessos o les necessitats del grup.

Ràtios de treball dels monitors:
- Ed. Infantil: 1 monitor cada 10-12 alumnes
- Primària: 1 monitor cada 15-18 alumnes
- Secundària: 1 monitor cada 18-20 alumnes

Preus:


- L'estada de 3 dies/2 nits té un preu des de 113,80.-€ per a alumnes d'educació infantil, 108,80.-€ per a alumnes de primària i 106,80.-€ per a alumnes de secundària.
**Inclou: 2 pensions completes (des del sopar del 1r dia al dinar del 3r dia) + programa d'activitats triat (monitors, material, entrades incluides).
- Preu dinar extra 1r dia: 10,75.-€ per alumne.
- Per a altres estades, consulteu-nos les opcions i els preus.

Tingues en compte

. Preus amb l'IVA inclòs.
. Gratuïtats: 1 cada 25 alumnes de pagament (1 cada 10 si l'estada es a la tardor).

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE