Inici / Cases de colònies / Alberg de l'Orri del Pallars Tornar enrera

Alberg de l'Orri del Pallars

Montardit de Baix- Pallars Sobirà - Província de Lleida
Apte per a Primària, Secundària

Des de 178,25€

Descripció:


L’Orri del Pallars està situat a Montardit de Baix, a 3km de Sort (Pallars Sobirà – Lleida).
Des del nostre alberg – casa de colònies posem a l’abast de grups escolars una opció d’allotjament pràctica i de qualitat.
A més, oferim un programa d’activitats didàctiques i lúdic-esportives molt diverses, tot plegat en un paratge natural únic. Personalitzem les activitats a mida, segons la temporada i les necessitats de cada grup: estades a la neu, d'aventura, viatges de fi de curs, crèdits de síntesi, colònies, campaments, stages o pretemporades esportives...

Instal·lacions:


. És un alberg de muntanya adaptat i integrat a l'entorn i compta amb unes instal·lacions acollidores i confortables.
. Les habitacions són amb lliteres i totes compten amb bany propi (120 places totals).
. Al menjador serveixen cuina d'elaboració pròpia amb productes típics de la zona. Adapten els menús a les necessitats de cada grup (dietes especials, al·lèrgies, intoleràncies...).
. També disposen de grans espais verds, piscina, zones esportives i sales polivalents i de jocs.

Activitats:


Muntem un programa d'aventura a mida a triar entre aquestes activitats: ràfting (8km o 14km), barranquisme, canoes en aigües tranquil·les, circuit acrobàtic, quads, hípica, paintball, trekking al Parc Nacional d'Aigüestortes i Llac de Sant Maurici.

Exemples:
. Estada de 3 dies/2 nits des de 189,75.-€ per alumne (IVA inclòs). El preu inclou: 2 pensions completes i les activitats d'hípica, rafting 8km, barranquisme iniciació i paintball. No inclou el dinar del primer dia ni el transport en autocar, que és necessari durant tota l'estada.

. Estada de 3 dies/2 nits des de 185,25.-€ per alumne (IVA inclòs). El preu inclou: 2 pensions completes i les activitats de canoes en aigües tranquil·les, rafting 8km, barranquisme iniciació i circuit acrobàtic. No inclou el dinar del primer dia ni el transport en autocar, que és necessari durant tota l'estada.

. Estada de 3 dies/2 nits des de 178,25.-€ per alumne (IVA inclòs). El preu inclou: 2 pensions completes i les activitats de rafting 8km, barranquisme iniciació i trekking de mig dia al Parc Nacional d'Aigüestortes i Llac de Sant Maurici. No inclou el dinar del primer dia ni el transport en autocar, que és necessari durant tota l'estada.

Aquests preus estan calculats per a un grup de mínim 45 alumnes i 4 professors (gratuïts). En cas de ser un grup més reduït caldrà recalcular el preu.
Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús