Inici / Cases de colònies / Alberg Jaume I - Patrimoni, història i vida rural a L’Espluga Tornar enrera

Alberg Jaume I - Patrimoni, història i vida rural a L’Espluga

L'Espluga de Francolí - Província de Tarragona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat

Des de 74,24€

Descripció:


L’alberg l’Espluga de Francolí està situat a la comarca de la Conca de Barberà, concretament en una zona coneguda com Les Masies, que es troba al peu de les muntanyes de Prades i dins el Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet. És a dir, que a l’alberg de L’Espluga no ens falta natura ni vida rural. A més, tenim a tocar un patrimoni arquitectònic i històric dels més importants de Catalunya, com són el Monestir de Poblet, que queda a 1 km, i la localitat medieval de Montblanc, a 8 km.

L’edifici de l’alberg va ser construït a finals del segle XIX i si el visites podràs trobar-hi una petita exposició de part de la seva història. L’alberg s’estructura en tres nivells: el primer agrupa les zones de lleure, aparcament i piscina; el segon se situa al voltant d'un pati interior, on hi ha les sales taller; i el tercer està format per una terrassa, l’entrada a algunes de les habitacions, el menjador i la recepció.

Instal·lacions:


. Places totals: 196.
. Habitacions de 5 i 6 llits amb bany i de 2, 8 i 17 llits amb bany compartit.
. Places adaptades: 14.
. Sala amb TV i DVD.
. Sala d’actes amb capacitat per a 100 persones.
. Sala de jocs, 4 sales per a tallers, biblioteca, ludoteca.
. Piscina (oberta a partir de l'1 de juny).
. Jardí.
. Camp de futbol.

Programes d'activitats:


. Esport i natura a l’Espluga (CM, CS, ESO): transmetre valors de cooperació i col·laboració entre els alumnes a partir de la pràctica de l’esport.
Preu estada 3 dies/2 nits des de 126,37.-€ per alumne.
Preu estada 2 dies/1 nit des de 74,24.-€ per alumne.

. El tresor de sant Jordi (INF, CI): desvetllar l’interès per l’entorn natural mitjançant el joc.
Preu estada 3 dies/2 nits des de 119,60.-€ per alumne.
(pendent actualització preu 2024)

. Històries dels nostres avantpassats (INF, CI, CM, CS, ESO): contrastar els costums i les formes de vida actuals amb les prehistòriques i experimentar algunes de les activitats típiques d’aquesta època. Inclou la visita al Centre d’Interpretació d’Art Rupestre (CIAR) de Montblanc.
Preu estada 3 dies/2 nits des de 135,04.-€ per alumne d'EI i CI i 126,37.-€ per alumne de CM, CS i ESO.
Preu estada 2 dies/1 nit des de 80,68.-€ per alumne d'EI i CI i 74,24.-€ per alumne de CM, CS i ESO.

. La vida a l’edat mitjana (CI, CM, CS, ESO, BATX): identificar les tradicions de l’edat mitjana i utilitzar el patrimoni com a eina per conèixer un període històric. Inclou la visita al monestir de Poblet, Montblanc, jocs medievals, etc.
Preu estada 3 dies/2 nits des de 135,04.-€ per alumne de CI i 126,37.-€ per alumne de CM, CS, ESO i Batx.
Preu estada 2 dies/1 nit des de 80,68.-€ per alumne de CI i 74,24.-€ per alumne de CM, CS, ESO i Batx.

. Ora et labora (TREBALL DE SÍNTESI): endinsar-nos a l’època feudal amb visites al patrimoni i experimentant activitats pròpies que ens ajudaran a conèixer la forma de vida i entendre el sistema de jerarquia social que existia. Inclou la visita a la Vila de Montblanc i al Monestir de Santes Creus.
Programa també disponible en anglès.
Preu estada 3 dies/2 nits des de 141,86.-€ per alumne.
Preu estada 2 dies/1 nit des de 81,96.-€ per alumne.

Tingues en compte

. Preus de temporada alta: del 18 de març, abril, maig i juny 2024. Consultar preus de promoció en d'altres dates.
. Els preus inclouen la pensió completa però no el dinar del primer dia, que es pot afegir amb suplement de 10,60 € per alumne.
. Transport d'anada i tornada a l'escola no inclòs (us podem passar pressupost).

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús