Inici / Cases de colònies / Alberg La Ràpita - Vine al Delta! Tornar enrera

Alberg La Ràpita - Vine al Delta!

Sant Carles de la Ràpita - Província de Tarragona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 133,10€

Descripció:


L’Alberg la Ràpita és un complex inaugurat el març del 1995 i amb una capacitat de 168 places.

Situat al Parc Natural del Delta de l’Ebre, on es troba la desembocadura del riu Ebre, entre les comarques del Montsià i el Baix Ebre. El parc, es va declarar espai protegit l’any 1983 i actualment ocupa una extensió de 7.800 hectàrees.
El Delta, és la zona humida més gran de Catalunya i més importants de l’Europa Occidental.

Aquesta instal·lació està situada en un lloc ideal per acostar- se al medi natural i conèixer el Parc Natural del Delta de l'Ebre. Una experiència extraordinària i amb moltes possibilitats de lleure com practicar el barranquisme, activitats aquàtiques o d'aventura.
La seva situació permet fer excursions a les platges del Delta i al parc d'atraccions Port Aventura.

Instal·lacions:


Disposa de vàries instal·lacions esportives i d'habitacions per a unitats familiars, distribuïdes en un edifici d'una sola planta.

. Places totals: 168 (70 accessibles)
. Places de menjador (màxim per torn) Places de menjador (màxim per torn): 400
. 28 habitacions de 6 places
. 4 sales amb capacitat per 60 persones
. 1 sala amb capacitat per 150 persones
. Sala de jocs, sala de TV, sala de ball
. Piscina
. Rocòdrom, camp de fútbol de gespa (80x30), fútbol sala, pista poliesportiva (10x30), camp de frontó (6x20)...
. Barbacoa i zona de pícnic

Activitats:


Possibilitat de fer programes a mida segons les vostres preferències i pressupost:
- Multiaventura
- Piragüisme
- Vela
- Kite Surf
- Paddle Surf
- Descens de barrancs
- Submarinisme
- Jocs aquàtics
- Paintball
- Tenis i Paddel
- Wake surf
- Kite Land
- Surf
- Observatori de l'Ebre
- MónNatura
- Coves de Benifallet
- La Moleta del Remei
- Parc eòlic de les Colladetes
- Taller d'arenes
- Perxar
- Experiència agrícola en un arrossar
- Mel Múria
- BTT
- Equitació
- Creuer Alfacs i desembocadura
- Port Aventura
- Muscleres
- Crèdit de síntesi
- Taller d'orientació
- Visita Tortosa
- Taller de nusos
- Tuna Tour i bany amb tonyines

Un munt de possibilitats per gaudir del Delta de l'Ebre!

Preus:


Els preus varien molt segons les activitats triades, us posem alguns exemples:

** Estades de 2 dies/1 nit
. Des de 69.-€ per alumne, que inclou: 1 PC, dinar del primer dia, visita a la Càmara Arrossera del Montsià, activitat d'experiència agrícola, joc de nit o discoteca i visita a l'observatori de l'Ebre.

. Des de 71.-€ per alumne, que inclou: 1 PC, dinar del primer dia, visita guiada al Parc Natural del Delta de l'Ebre (amb el vostre autocar), activitat de perxar, joc de nit o discoteca i creuer per la desembocadura de l'Ebre.

. Des de 86.-€ per alumne, que inclou: 1 PC, dinar del primer dia, visita guiada al Parc Natural del Delta de l'Ebre (amb el vostre autocar), activitat d'iniciació a la vela, joc de nit o discoteca i piragüisme.

** Estades de 3 dies/2 nits
. Des de 133,10.-€ per alumne, que inclou: 2 PC, dinar del primer dia, visita guiada al Parc Natural del Delta de l'Ebre (amb el vostre autocar), joc de nit o discoteca, taller de nusos i orientació, i creuer per la desembocadura de l'Ebre.

. Des de 136,40.-€ per alumne, que inclou: 2 PC, dinar del primer dia, visita a Tortosa, joc de nit o discoteca, visita guiada al Parc Natural del Delta de l'Ebre (amb el vostre autocar), i creuer per la desembocadura de l'Ebre.

. Des de 155,10.-€ per alumne, que inclou: 2 PC, dinar del primer dia, visita guiada al Parc Natural del Delta de l'Ebre (amb el vostre autocar), joc de nit o discoteca, iniciació a la vela, taller d'arenes, tenis i pàdel.

. Des de 159,60.-€ per alumne, que inclou: 2 PC, dinar del primer dia, piragüisme al riu Ebre, visita guiada al Parc Natural del Delta de l'Ebre en BTT, joc de nit o discoteca, creuer per la desembocadura de l'Ebre.

. Des de 163,90.-€ per alumne, que inclou: 2 PC, dinar del primer dia, activitat de multiaventura, visita guiada al Parc Natural del Delta de l'Ebre en BTT, joc nocturn o discoteca, visita i taller a l'espai MónNatura Delta.

Tingues en compte

. Preus amb IVA inclòs, en temporada de primavera (abril-juny). Promocions i ofertes en d'altres mesos.
. Demaneu-nos estada a mida!
. També us podem passar preu del servei d'autocar.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús