Inici / Sortides d'1 dia / Visita escolar pel Món de la Mel Tornar enrera

Visita escolar pel Món de la Mel

Castellnou de Bages - Província Barcelona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 14,00€

Descripció:


T'atreveixes a visitar un apiari?
Deixa't envoltar de les nostres amigues les abelles de la mà d'un apicultor. Viu una experiència inoblidable: descobrir els secrets de les abelles i de l'apicultura!

Conèixer el món de les abelles, com viuen, quines tasques realitzen els apicultors i sobretot que els més petits i joves sàpiguen perquè les abelles són tan importants pel nostre planeta!

Estem segurs que serà una visita apassionant i educativa que no els deixarà indiferents.

Activitat


A Ànima som apicultors enamorats de la nostra feina i es per això que volem compartir amb petits i grans la nostra passió.

Només arribar coneixereu els apicultors que us acompanyaran durant la jornada i us deixarem temps perquè pugueu esmorzar (petit snack i cafè pels professors/monitors acompanyants).

Un cop hem agafat força amb l’esmorzar, començarem l’aventura de conèixer tot sobre el món de les abelles i la seva importància. Prèviament ja haureu rebut un dossier didàctic que podreu treballar a l'escola abans de la sortida: una introducció genial per per la jornada que us espera!

Farem un recorregut divertit per la història de les abelles i la seva evolució, coneixerem la seva morfologia, us explicarem la feina dels apicultors i perquè és tan important, veurem de prop un rusc i els seus components, les eines que utilitzem i molt més!

I després, la part més emocionant de la jornada: ens vestirem com autèntics apicultors i anirem a veure les abelles en el seu hàbitat.

Per acabar, us hem preparat un taller d'artesania on ens divertirem amb els productes del rusc, envasarem la nostra mel i us la podreu emportar a casa!

L'activitat inclou:
• Apicultors per acompanyar el grup.
• Vestits d’apicultura.
• Material necessari per les activitats.
• Obsequi.
• Dossier didàctic de l’abella previ a l’activitat.

Preu


El preu de l’activitat es de 15,00.-€ per alumne ( IVA Inclòs ).
Per grups entre 19 i 25 alumnes, el preu serà de 17.-€ per alumne (IVA inclòs).
Grups més reduïts, a consultar.
Professors gratuïts.

Tingues en compte

- És obligatori portar calçat esportiu tancat i recomanable portar mitjons llargs.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús