Inici / Fi de curs i Aventura / Aventura Aquàtica, trekking i molta diversió!! NOVETAT! Tornar enrera

Aventura Aquàtica, trekking i molta diversió!! NOVETAT!

adaptable - Província Lleida
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 17,50€

Descripció:


Veniu a passar 1 dia d'aventura aquàtica!!
Divertiu-vos realitzant activitats d'aventura i aquàtiques en un riu en plena natura
"Qui coneix bé el seu entorn, el valorarà i el protegirà". Creiem que la millor manera de conèixer el nostre entorn i entendre’l és viure-hi experiències de manera activa. Creiem que el medi natural pot ser una gran aula on, a través de la interacció, es pugui crear i transmetre coneixement. Quina millor manera d’observar processos geològics que fer un descens de barrancs on pots veure com s’han mogut les graves o com l’aigua a excavat, durant segles, estrets passadissos. O quina millor manera de descobrir registres del passat que fent una excursió de descoberta de fòssils. Aprofitant les potencialitats del territori i la nostra experiència hem elaborat aquesta proposta didàctica i lúdica que pretén reforçar i complementar els currículums de les diferents àrees i matèries i, també, donar un espai a l'educació en el lleure i l'esport.

Activitats i preus:


Aquestes son les principals propostes d’activitats pensades per completar en un matí o tarda. Totes elles estan plantejades per procurar tractar temari curricular. Les localitzacions de les activitats i les dates son flexibles, ens adaptem a la vostra disponibilitat i busquem l’activitat més propera al vostre centre. Ens adaptem en dificultat i temari de l’activitat al cicle dels vostres alumnes.

- TREKKING AQUÀTIC - BARRANQUISME (Alt Urgell, Berguedà i Solsonès): CM, CS, ESO i BATX Realitzarem un descens d’un torrent o barranc fent salts fàcils, tobogans i gaudint del medi. Amb l’ajuda del neoprè, casc i l’arnés. L’entorn ideal per a passar un gran dia fent una activitat divertida i original. Adaptem el recorregut a l’edat i condició dels participants. Podrem treballar els ecosistemes de ribera (fauna i vegetació), els processos geològics i d'erosió, i la tècnica dels salts i el ràpel.
Duració 3 hores.
Preu 24,00.-€ per alumne i professors gratuïts.


- ORIENTACIÓ (Localització adaptable): CM, CS, ESO i BATX A través de la lectura d’un mapa i la utilització d’una brúixola, els participants hauran d’aconseguir grapar el major número de fites amagades. Aquesta és una activitat que podem preparar en qualsevol espai natural proper a la vostra escola o institut.
Duració 3 hores.
Preu 20,00.-€ per alumne i professors gratuïts.


- TIROLINA (Localizació adaptable): CM, CS, ESO i BATX Realitzarem un descens per la tirolina. Aprendrem les característiques del material i l'ús d'aquest pel desenvolupament de l'activitat i la seva execució.


- RÀPEL (Localizació adaptable): CM, CS, ESO i BATX Realitzarem un descens de ràpel per una corda. Aprendrem les característiques del material i l'ús d'aquest pel desenvolupamnet de l'activitat i la seva execució.


- ESPELEOLOGIA (Cerdanya i Alt Urgell): CM, CS, ESO i BATX
L’Espeleologia s’encarrega de l’estudi i exploració de balmes, coves i avencs. Us proposem anar a descobrir l’interior d’una cova i veure en directe les formacions endokàrstiques (estalactites, estalagmites, banderes, gourgs...) Realitzarem una excursió on podrem visitar les coves d'Ormini o les coves d'Annes.
Duració 3 hores
Preu 24,00.-€ per alumne i professors gratuïts.


- TIR AMB ARC (Localització adaptable): CM, CS, ESO i BATX Realitzarem l'activitat de tir amb arc a través de jocs i dinàmiques. Aprendrem la història del tir amb arc, i les seves parts, així com les tècniques de l'esport.


- SENDERISME INTERPRETATIU- TREKKING (Montserrato Parc Natural del Cadí o Montseny): CM, CS, ESO i BATX La formació de Montserrat, els ecosistemes del Cadí, els assentaments històrics de la Cerdanya… Fem rutes de senderisme interpretatiu pels princiapls parcs naturals de Catalunya. Propostes adecuades al cicle formatiu, l’indret i l’estació de l’any. Consulta-les! Realitzarem una excursió de mig dia, o de dia complet per descobrir el patrimoni cultural i natural de Catalunya. Aprendrem la identificació de rastres, la localització de fòssils, etc.
Duració 3 hores
Preu 17,50.-€ per alumne i professors gratuïts.


- RÀFTING (Alt Urgell, Pallars...): CS - ESO i BATX Realitzarem una baixada en barca pel riu per viure i experimentar com es traslladaven i viatjaven d'una forma molt divertida i equipats amb el material necesari i de seguretat.
Duració 3 hores
Preu: 32,00.-€ per alumne i professors gratuïts


- RUTA DELS DOLMENS (Organyà): CM, CS, ESO i BATX Realitzarem una ruta d'orientació per unir els dolmens de la Vall de Cabó a Organyà. Descubrirem l'aspecte que tenia la vall durant el quaternari, els sistemes de construcció de dòlmens a Europa i les teories que hi havia al respecte.


- ELS ECOSISTEMES DE MUNTANYA (Parc Natural del Cadí): CM, CS, ESO i BATX Realitzarem un itinerari mentres desenvolupem unes fitxes de camp per aprendre la diferència de vegetació, tenint en compte la cota i l'orientació. Tambén descubrirem l'adaptació de la fauna a aquest medi natural.

Tingues en compte

. El grup ha de ser d'un mínim de 20 alumnes, o podría variar el preu.
. Es necessari portar l'esmorzar i el dinar, aigua, roba i calçat adaptat a l'activitat escollida.
. Oferta vàlida pels dies laborables dins del calendari escolar.
. El servei de autocar es opcional, si voleu, us podem fer un pressupost. Disposem d'autocars de diferents plaçes, consulteu-nos!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús