Inici / Cases de colònies / Cal Mata - Vine a la casa de la Marta Mata! Tornar enrera

Cal Mata - Vine a la casa de la Marta Mata!

Saifores - Penedès - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 74,00€

Descripció:


Cal Mata es una masia del segle XII situada en al nucli de la població de Saifores, a la comarca del Baix Penedès. És una gran superfície plana i tancada, envoltada de boscos, vinyes i camps de conreu.

Equipaments:


- Places totals: 120 (exclusivitat a partir de 80 places)
- Habitacions: de 4 a 16 placess, amb bany.
- Sales per a activitats: 5 en total (una de 250m2)
- Exteriors: pati de 2.500m2, sorral, parc infantil, barbacoa, bosc proper.
- Piscina: 10x6m

Activitats i centres d'interès:


Les colònies tal i com les entenem des de Cal Mata, venen de la mà de l'ideari que la Marta Mata ens ha transmès: "Dret a saber ser home i dona avui, a saber interpretar i comprendre la realitat canviant, a construir la pròpia llibertat, a progressar, a crear riquesa humana, material, cultural, cívica, associativa i solidària".

Per aquest motiu treballem a partir de la convivència, el descobriment de l'entorn, la creativitat i la imaginació, posant als infants en el centre d'un eix d'animació, on son els protagonistes, junt amb la responsabilitat i l'experiència de tot un equip de la casa de colònies.

CENTRES D'INTERÈS:
** Som Tribu (EI, CI, CM, CS): Viatgem al passat a conèixer els nostres avantpassats, els ibers. Ens acompanyaran a descobrir el nostre entorn, a conviure i a treballar en equip tal i com o feien ells amb les seves tribus. Farem tribu i aprendrem un munt de coses amb ells!

**El Món del Circ (EI, CI): Les activitats d'aquest centre d’interès es centren en la descoberta des de diferents perspectives d’aquesta disciplina artística.

**El Món del Petit Príncep (CI, CM, CS): Sabeu que aquest era dels contes preferits de la Marta Mata? Les aventures d'un aviador i la troballa d'aquest vailet ens fan endinsar-nos dins les aventures més màgiques que es fan i desfan.
Treballem l'amistat, el treball en equip, la diferència i l'estima a partir dels personatges del conte.

** El Bosc Encantat (EI, CI): El bosc amaga un munt de secrets i aventures per viure. De la mà del Follet Pinxo, ens hi endinsarem i descobrirem casa seva i la de molts animalons i plantes que tenen un munt d'històries per explicar-nos.

**La Carmina ja no contamina (CM, CS): El planeta ens necessita més que mai, ja li hem fet prou mal i ara ens toca cuidar-lo! La Carmina ens explicarà d'una forma divertida i motivadora, com ho ha aconseguit per deixar de contaminar tant i ser més conscient i respectuosa amb el medi ambient.

**La Caterina, remeiera o bruixa? (CI, CM): Deien que la Caterina era ben especial, diferent. Deien que era una persona amb poders extraordinaris. Deien que l’havien vista pel bosc, caminant les nits de lluna nova, i vora les aigües les nits de lluna vella. Voleu conèixer el bosc i les seves propietats amb ella? Les activitats es centren en la descoberta de l’entorn natural de la casa i en la valoració d'un paisatge diferent a l’habitual.

**El Món de la Música (EI, CI, CM, CS): A través de la música, experimentarem amb el ritme, els cossos, els instruments... Descobrirem la música que portem dins i aprendrem a expressar-nos a través d'ella. Cal Mata ha sigut la destinació de dos germans que venen de mons llunyans amb els seus instruments i melodies, viatgen des del país del silenci. Voleu saber quines notes són màgiques?

**El Món del Cinema (CS, ESO): Descobrirem el setè art convertint-nos en grans cineastes que s'han reunit per gravar el curtmetratge que els ha de portar a l'èxit i que presentaran a la gala final. Durant el rodatge, aprofitarem per conèixer el món del cinema i aprofundir en les meravelles d'aquest art. Aquest centre d'interès està enfocat per activitats de tres dies, en el cas de fer dos dies es farà una adaptació al món del teatre.

**Viu la Tradició (EI, CI, CM, CS): La cultura popular i la tradició es mantenen vives gràcies a la transmissió de generació en generació. Aquí les viurem i compartirem conjuntament en uns dies de gresca i xerinola, molts jocs i danses i ganes de passar-ho bé!

** Excursions d'1 dia: Els secrets de la cuina, La verema, Les plantes remeieres, Els animals del bosc, El gran viatge de la Gotablava i la Gotaverda, Cinc sentits per descobrir, Arriben el fred i les castanyes, Per Carnaval tot s'hi val, Viu la festa major!, El jocs dels nostres avis i àvies, Fem equip, El màgic món del circ, Cuidem el planeta, El Petit Príncep, La Gran Remullada, A la cerca del Tió!, El Món de la Música, Els oficis del camp, Les tribus ibers.

Preus:


**Temporada baixa:
- Estada de 2 dies/1 nit: 74,00.-€ per alumne.
- Estada de 3 dies/2 nits: 114,00.-€ per alumne amb activitats a partir de les 14h el 1r dia o bé 116,00.-€ amb activitats a partir de les 11h del 1r dia.
- Sortida d'1 dia: 12,00.-€ per alumne.

Sortides de dia de novembre, gener i febrer, i dilluns, dimarts i dimecres de setembre, octubre i març.
Colònies del primer i segon trimestre. I dilluns/dimarts d'abril, maig i juny.
IMPORTANT! ELS GRUPS HAN DE SER MÍNIM DE 30 PLACES DE PAGAMENT.

**Temporada alta:
- Estada de 2 dies/1 nit: 80,00.-€ per alumne, amb activitats a partir de les 11h.
- Estada de 3 dies/2 nits: 122,00.-€ per alumne amb activitats a partir de les 14h el 1r dia o bé 124,00.-€ amb activitats a partir de les 11h del 1r dia.
- Sortida d'1 dia: 13,00.-€ per alumne.

Sortides de dia dijous i divendres de setembre, octubre i març. I de dilluns a divendres d'abril, maig i juny.
Colònies de dimecres a divendres del 3r trimestre.
IMPORTANT! ELS GRUPS HAN DE SER MÍNIM DE 45 PLACES DE PAGAMENT.

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Els preus inclouen l’esmorzar de mestres tant a les sortides d’un dia com a les colònies
independentment de si es realitzen àpats a la casa o no.
- En les colònies s'ofereix una video-reunió per a concretar els detalls de l'estada.
- Caldrà confirmar les places 15 dies abans en les estades de colònies i 7 dies abans en les sortides d'un dia. En cas de baixada considerable de places contractades es procedirà segons contracte.
- Menjar casolà i productes de proximitat.
- Monitors de 10 a 12:30 hores, de 14:00h a 17:00h, de 18:00h a 19:00h i de 21:00h a 22:30h – Aquests horaris s’adaptaran al cicle educatiu.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús