Inici / Cases de colònies / Cal Mata - Vine a la casa de la Marta Mata! Tornar enrera

Cal Mata - Vine a la casa de la Marta Mata!

Saifores - Penedès - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 74,00€

Descripció:


Cal Mata es una masia del segle XII situada en al nucli de la població de Saifores, a la comarca del Baix Penedès. És una gran superfície plana i tancada, envoltada de boscos, vinyes i camps de conreu.

Equipaments:


- Places totals: 120 (exclusivitat a partir de 80 places)
- Habitacions: de 4 a 16 placess, amb bany.
- Sales per a activitats: 5 en total (una de 250m2)
- Exteriors: pati de 2.500m2, sorral, parc infantil, barbacoa, bosc proper.
- Piscina: 10x6m

Activitats:


Les colònies tal i com les entenem des de Cal Mata, venen de la mà de l'ideari que la Marta Mata ens ha transmès: "Dret a saber ser home i dona avui, a saber interpretar i comprendre la realitat canviant, a construir la pròpia llibertat, a progressar, a crear riquesa humana, material, cultural, cívica, associativa i solidària".

Per aquest motiu treballem a partir de la convivència, el descobriment de l'entorn, la creativitat i la imaginació, posant als infants en el centre d'un eix d'animació, on son els protagonistes, junt amb la responsabilitat i l'experiència de tot un equip de la casa de colònies.

Les programacions estan dividides en 3 eixos temàtics:

** La Xemeneia dels contes: activitats relacionades amb els contes:

- “El Gran Viatge de La Gotaverda i La Gotablava”: una capbussada fantàstica a partir de la història que ens narra la mestra Àngels Garriga, de com dues gotes d'aigua se'n van d'excursió per tot arreu on hi ha aigua… un bon dia aquestes dues gotes es troben una fada de l'aigua... voleu saber com continúa la història?

- “El Petit Príncep”: un dia un aviador intrèpid i valent sobrevolava el desert quan de sobte l'avió va fer pana... aquest esdeveniment que en principi era dolent va acabar sent una de les aventures més grans i màgiques. La voleu conèixer? Aneu sota el lledoner que algú us espera...

Amb activitats de descobriment de l'entorn, racons d'experimentació, gimcanes pel bosc i jocs de pistes, tallers plàstics, vetllada de danses i cançons, jocs de cucanya, excursions, jocs nocturns, tot relacionat amb cada conte eix temàtic de l'estada.

** El Lledoner: activitats relacionades amb l'entorn natural i l'educació ambiental, amb tres programes:

- “El bosc encantat”: el follet del bosc ens convida a viure la màgia, la natura i la fantasia, amb senzillesa i simpatia.
- “La Caterina, ¿remeiera o bruixa?”: deien que la Caterina era especial, diferent. Deien que era una persona amb poders extraordinaris. Deien que l'havien vist pel bosc, caminant les nits de lluna nova i prop de les aigües les nits de lluna vella. Voleu conèixer el bosc i les seves propietats amb ella?
- “La Carmina ja no contamina”: La Carmina i els seus ajudants ens acompanyaran en l'aventura dels invents, l'ecologia i la natura. A partir d'aquest personatge treballarem el cicle de les deixalles, el reciclatge i l'entorn.

Amb activitats com descobriment de l'entorn, racons d'experimentació, gimcanes del bosc i jocs de pistes, reconeixement de rastres, tallers plàstics, vetllada de danses i cançons, jocs de cucanya, jocs de taula gegants, representació d'una fira medieval, excursions, jocs nocturns, tot relacionats amb cada eix temàtic de l'estada.

** El trapeci: activitats relacionades amb l'educació artística:

- “El màgic món del circ”: Saifores a vegades és visitat per una companyia de circ, en Trip i en Trap, i porten amb ells uns artistes molt ben preparats. Voleu conèixer l'espectacle d'aquest parell de pallassos?
- “El món de la música”: Cal Mata ha sigut la destinació de dos germans que venen de móns llunyans amb els seus instruments i melodies, viatgen des del país del silenci. Voleu saber quines notes són màgiques?

Amb activitats com jocs de pistes pel bosc (relacionades amb l'animació i el circ o treballant els ritmes i temps musicals), jocs de cucanya d'animació, representació de circ amb disfresses i maquillatge, ombres xineses amb instruments, visites dinamitzades al Museu Pau Casals, racons d'experimentació amb instruments de vent, corda, percussió, tallers d'expressió i creativitat musical, tallers de danses i cançons, jocs nocturns.. tot relacionat amb cada eix temàtic de l'estada.

** Excursions d'1 dia: "La verema", "La Carmina i les seves joguines", "De la natura a la taula", "El màgic món del circ", "La Gotaverda i La Gotablava", "Per Carnaval tot s'hi val!", "5 sentits per descobrir".

Preus:


**Temporada baixa:
- Estada de 2 dies/1 nit: 74,00.-€ per alumne.
- Estada de 3 dies/2 nits: 114,00.-€ per alumne amb activitats a partir de les 14h el 1r dia o bé 116,00.-€ amb activitats a partir de les 11h del 1r dia.
- Sortida d'1 dia: 12,00.-€ per alumne.

Sortides de dia de novembre, gener i febrer, i dilluns, dimarts i dimecres de setembre, octubre i març.
Colònies del primer i segon trimestre. I dilluns/dimarts d'abril, maig i juny.
IMPORTANT! ELS GRUPS HAN DE SER MÍNIM DE 30 PLACES DE PAGAMENT.

**Temporada alta:
- Estada de 2 dies/1 nit: 78,00.-€ per alumne.
- Estada de 3 dies/2 nits: 119,00.-€ per alumne amb activitats a partir de les 14h el 1r dia o bé 121,00.-€ amb activitats a partir de les 11h del 1r dia.
- Sortida d'1 dia: 13,00.-€ per alumne.

Sortides de dia dijous i divendres de setembre, octubre i març. I de dilluns a divendres d'abril, maig i juny.
Colònies de dimecres a divendres del 3r trimestre.
IMPORTANT! ELS GRUPS HAN DE SER MÍNIM DE 45 PLACES DE PAGAMENT.

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Els preus inclouen l’esmorzar de mestres tant a les sortides d’un dia com a les colònies
independentment de si es realitzen àpats a la casa o no.
- En les colònies s'ofereix una video-reunió per a concretar els detalls de l'estada.
- Caldrà confirmar les places 15 dies abans en les estades de colònies i 7 dies abans en les sortides d'un dia. En cas de baixada considerable de places contractades es procedirà segons contracte.
- Menjar casolà i productes de proximitat.
- Monitors de 10 a 12:30 hores, de 14:00h a 17:00h, de 18:00h a 19:00h i de 21:00h a 22:30h – Aquests horaris s’adaptaran al cicle educatiu.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús