Can Font

Brunyola - La Selva - Província de Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 72,30€

Descripció:


Can Font és una preciosa casa de colònies situada en una antiga masia a Brunyola. Està molt a prop del Montseny, en una situació idíl·lica, envoltada de boscos i natura (amb 5 hectàrees de boscos propis).
Podrem gaudir d'un bon menjar casolà, i la casa te granja i horts propis que la fan ideal per als més petits!

Es troba a 106 Km de Barcelona, a 18 Km de Girona, a 209 Km de Lleida i a 204 Km de Tarragona.

Equipaments:


- La casa disposa de 96 places ampliables.
- Amb habitacions de 6 a 24 places.
- Menjador
- Calefacció
- Sales polivalents.
- Paller
- Granja
- Hort
- Camp de futbol.
- Camp de bàsquet
- Piscina.
- Àmplia zona de jardí i bosc.

Activitats:


EDUCACIÓ INFANTIL:
• Les aventures del Petit Príncep: A través del conte del Petit Príncep, coneixerem el bosc, les plantes medicinals, l’espai i els planetes.
Si voleu, també podem fer aquestes colònies en anglès!
• El món de Beatrix Potter (+ CI) En anglès!: A través de Peter Rabbit i els seus amics aprendrem les nostres primeres paraules en anglès.
• El país dels contes (+ CI): Pinotxo, Hansel i Gretel, els tres porquets, entre altres personatges de contes de sempre, ens han preparat un munt de sorpreses.
• Salvem el bosc (+ CI): Estada de caire lúdic amb objectius mediambientals i eix temàtic fantàstic. Els follets i les fades del bosc. Recuperem així un dels productes de l’imaginari col·lectiu tradicional.
• Peter Pan (+CI): Entrarem al fantàstic món del Peter Pan i els seus amics, per poder viure aventures molt divertides i aprendre anglès sense parar de jugar! Al llarg de tota l’estada aprendrem com viu en Peter Pan, el Capit{ Hook i els Pirates!Preparats per començar?
• En Tip i en Tap (+CI): Aquests dos germans sempre desafiant-se no saben viure junts però tampoc separats. En Tip és un mag que sempre vol actuar primer i en Tap un divertit pallasso que li fum enlaire tots els trucs.
• L’astronauta (+CI): Ens visitarà un astronauta que ens explicarà que ha tingut alguns problemes amb el seu coet i no ha pogut acabar la missió que tenia encomanada. Ens demana ajuda, però si el volem ajudar primer haurem de conèixer un munt de coses del espai, els planetes i les estrelles.

PRIMÀRIA:
• Viatge a l’espai: Introducció al món de l’astronomia. Si voleu, també podem fer aquestes colònies en anglès!
• El món del circ (+ EI): Malabars, equilibrisme, mim, pallassos...
• Peter Pan (CM i CS) En anglès!: Unes colònies en anglès ben divertides.
• La prehistòria: Cabanes, fòssils, pintura rupestre, descobriment del foc...
Si voleu, també podem fer aquestes colònies en anglès!
• Les olimpíades gregues: La vida a l’època antiga a través d’activitats com les olimpíades.
• Viu les emocions (CI, CM, CS): Seguin el diari de la Rita descobrirem les emocions. No només les descobrirem sinó que trobarem un seguit de jocs, proves i situacions on se’ns posaran a prova aquestes i aprendrem a identificar-les i també gestionar.
• Dels contes al teatre (CI, CM, CS): Coneixeu els contes més populars? Us atreviu a fer-ne la vostre pròpia versió i a dur-la a l’escenari? Aquest és el repte que proposem en aquesta estada. On prepararem des del guió a l’atrezzo i vestuari per a fer la nostra representació.
• Làzarus, Màgic i salvatge (CM, CS): En Lazarus, és un mag esquerp que habita aquestes contrades. Tant tímid com poderós no es deixa veure fàcilment, però si seguim les pistes el trobarem. Aquests dies ens endinsarem en un món que combina màgia, il·lusió i aventura convertint l’estada en una experiència tan intensa que trigarem molt de temps a oblidar.
• L’Univers (CM, CS): A través d’un seguit de gimcanes, proves i activitats convertirem l’estada a la casa en un camp d’entrenament d’astronautes.
• Programa lúdico-esportiu (CM, CS): Gimcanes, excursions, sortides de natura, escalada, electron, tir amb arc, orientació, cros de muntanya, etc.

ESO I TREBALLS DE SÍNTESI:
• Visit England (ESO) En anglès!: Coneixem la cultura anglesa mentre parlem l'anglès durant totes les colònies.
• La prehistòria: Treball de síntesi/estada de la prehistòria. Si voleu, també podem fer aquestes colònies en anglès!
• Immigració: Volem transmetre la igualtat i el respecte en tots els àmbits, tan culturals com en diferents formes de viure i de pensar, perquè una societat la construïm tots, indiferent la llengua, la cultura i la provinença dels éssers que la constitueixen.
• Comunicació: Els mitjans de comunicació són molt importants avui dia, rebem molta informació des de molts llocs diferents i és important saber diferenciar l’autèntica i important de la que no ho és. Aquesta estada ens permetran endinsar-nos en aquest món i treure el periodista que tenim dintre.

Preus:


Temporada alta (de l'1 de març al 30 de setembre)
- Estada de 2 dies/1 nit: des de 74,75.-€ per alumne d'infantil i primària i 75,95.-€ per alumne de secundària (IVA inclòs).
- Estada de 3 dies/2 nits: des de 120,90.-€ per alumne d'infantil i primària i 123,30.-€ per alumne de secundària (IVA inclòs).

Temporada baixa (de l'1 d'octubre al 28 de febrer)
- Estada de 2 dies/1 nit: des de 72,30.-€ per alumne d'infantil i primària i 73,90.-€ per alumne de secundària (IVA inclòs).
- Estada de 3 dies/2 nits: des de 115,95.-€ per alumne d'infantil i primària i 119,25.-€ per alumne de secundària (IVA inclòs).

El preu inclou la pensió completa i programa d'activitats amb monitors.
No inclou el dinar del 1r dia (amb suplement), ni el transport en autocar (també us podem passar pressupost).

- Els treball de síntesi tenen un suplement.
- Les estades en anglès tenen un suplement.
- En les estades de dimecres-divendres, la reserva es dona a partir de 70 places. Les places no ocupades fins a 70 s'hauran de pagar al 50%.
- 1 mestre gratuït cada 15 alumnes de pagament.
Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús