Can Font

Brunyola - La Selva - Província de Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 69,85€

Descripció:


Can Font és una preciosa casa de colònies situada en una antiga masia a Brunyola. Està molt a prop del Montseny, en una situació idíl·lica, envoltada de boscos i natura (amb 5 hectàrees de boscos propis).
Podrem gaudir d'un bon menjar casolà, i la casa te granja i horts propis que la fan ideal per als més petits!

Es troba a 106 Km de Barcelona, a 18 Km de Girona, a 209 Km de Lleida i a 204 Km de Tarragona.

Equipaments:


- La casa disposa de 96 places ampliables.
- Amb habitacions de 6 a 24 places.
- Menjador
- Calefacció
- Sales polivalents.
- Paller
- Granja
- Hort
- Camp de futbol.
- Camp de bàsquet
- Piscina.
- Àmplia zona de jardí i bosc.

Activitats:


EDUCACIÓ INFANTIL:
• Les aventures del Petit Príncep: A través del conte del Petit Príncep, coneixerem el bosc, les plantes medicinals, l’espai i els planetes.
Si voleu, també podem fer aquestes colònies en anglès!
• El món de Beatrix Potter (+ CI) En anglès!: A través de Peter Rabbit i els seus amics aprendrem les nostres primeres paraules en anglès.
• El país dels contes (+ CI): Pinotxo, Hansel i Gretel, els tres porquets, entre altres personatges de contes de sempre, ens han preparat un munt de sorpreses.
• Salvem el bosc (+ CI): Estada de caire lúdic amb objectius mediambientals i eix temàtic fantàstic. Els follets i les fades del bosc. Recuperem així un dels productes de l’imaginari col·lectiu tradicional.
• Peter Pan (+CI): Entrarem al fantàstic món del Peter Pan i els seus amics, per poder viure aventures molt divertides i aprendre anglès sense parar de jugar! Al llarg de tota l’estada aprendrem com viu en Peter Pan, el Capit{ Hook i els Pirates!Preparats per començar?

PRIMÀRIA:
• Viatge a l’espai: Introducció al món de l’astronomia. Si voleu, també podem fer aquestes colònies en anglès!
• El món del circ (+ EI): Malabars, equilibrisme, mim, pallassos...
• Peter Pan (CM i CS) En anglès!: Unes colònies en anglès ben divertides.
• La prehistòria: Cabanes, fòssils, pintura rupestre, descobriment del foc...
Si voleu, també podem fer aquestes colònies en anglès!
• Les olimpíades gregues: La vida a l’època antiga a través d’activitats com les olimpíades.
• Viu les emocions (CI, CM, CS): Seguin el diari de la Rita descobrirem les emocions. No només les descobrirem sinó que trobarem un seguit de jocs, proves i situacions on se’ns posaran a prova aquestes i aprendrem a identificar-les i també gestionar.
• Dels contes al teatre (CI, CM, CS): Coneixeu els contes més populars? Us atreviu a fer-ne la vostre pròpia versió i a dur-la a l’escenari? Aquest és el repte que proposem en aquesta estada. On prepararem des del guió a l’atrezzo i vestuari per a fer la nostra representació.
• Immigració (CS): Volem transmetre la igualtat i el respecte en tots els àmbits, tan culturals com en diferents formes de viure i de pensar, perquè una societat la construïm tots, indiferent la llengua, la cultura i la provinença dels éssers que la constitueixen.
• Comunicació (CS): Els mitjans de comunicació són molt importants avui dia, rebem molta informació des de molts llocs diferents i és important saber diferenciar l’autèntica i important de la que no ho és. Aquesta estada ens permetran endinsar-nos en aquest món i treure el periodista que tenim dintre.

ESO I TREBALLS DE SÍNTESI:
• Visit England (ESO) En anglès!: Coneixem la cultura anglesa mentre parlem l'anglès durant totes les colònies.
• La prehistòria: Treball de síntesi/estada de la prehistòria. Si voleu, també podem fer aquestes colònies en anglès!
• Immigració: Volem transmetre la igualtat i el respecte en tots els àmbits, tan culturals com en diferents formes de viure i de pensar, perquè una societat la construïm tots, indiferent la llengua, la cultura i la provinença dels éssers que la constitueixen.
• Comunicació: Els mitjans de comunicació són molt importants avui dia, rebem molta informació des de molts llocs diferents i és important saber diferenciar l’autèntica i important de la que no ho és. Aquesta estada ens permetran endinsar-nos en aquest món i treure el periodista que tenim dintre.

Preus:


- Les colònies de 2 dies / 1 nit (allotjament + 1 pensió completa + activitats): des de 69,85.-€ per alumne de CM a ESO i de 74,25.-€ per alumne d'Ed. Infantil i CI.
- Les colònies de 3 dies / 2 nits (allotjament + 2 pensions completes + activitats): des de 120,45.-€ per alumne de CM a ESO i de 128,15.-€ per alumne d'Ed. Infantil i CI.
- Si voleu fer treball de síntesi, suplement de 2,50.-€ per alumne.
- Les estades en anglès tenen un suplement de 2,50.-€ per alumne.
- Per la resta d'estades consultar preus.
- IVA inclòs.

Tingues en compte

. Cal reconfirmar les places 3 dies abans de l'estada. La modificació de places el dia de l'arribada, només permet un 10% sense penalització.
. El monitoratge seguirà una ratio de 1/12-10 alumnes d'Ed Inf o C.I., i de 1/15-20 alumnes per la resta de cursos.
. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. Si ho necessiteu, nosaltres podem encarregar-nos del servei d'autocar des de l'escola a bons preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús