Inici / AMPA i famílies / Can Gel - Visita una granja lletera! Tornar enrera

Can Gel - Visita una granja lletera!

Canyamars-Dosrius - Província Barcelona
Apte per a AMPA i famílies

Des de 4,00€

Descripció:


Amb la idea de millorar i donar valor afegit a la nostra activitat, us oferim un projecte nou i innovador: Viu Can Gel!

Un servei lúdic i educatiu que oferim a tots els públics perquè coneguin de prop el dia a dia d’una granja de vaques lleteres com la nostra.

Pots fer una visita que ofereix informació essencial i curiosa del que es fa a cada espai de la granja, un recorregut més tècnic i especialitzat o un de molt pràctic i interactiu, ja que inclou activitats pedagògiques de suport a la nostra Aula.

Som una granja de vaques lleteres des de 1910 i hem iniciat amb molta il·lusió el projecte Viu Can Gel! per donar a conèixer les feines quotidianes que realitzem.
Volem donar de forma educativa i interactiva la resposta a una pregunta a priori tan bàsica i fàcil com és: D’on surt la llet?

I ho fem mitjançant una visita a la nostra granja. Una visita plantejada com un servei informatiu i d’aprenentatge que té en compte el tipus de grup i l’edat dels visitants per tal de que visquis una experiència divertida.

Organització de la visita:


Degut a la situació provocada pel covid19 ens hem vist obligats a fer canvis en la nostra dinàmica de les visites.

Per tal de poder garantir el compliment de la normativa vigent, a partir del dia 20 de juny, els tours que realitzarem a la granja seran semi-guiats.

Com serà el tour?
La visita constarà de dues parts:

. VISITA GUIADA amb un màxim de 15 persones on s’explicarà el funcionament de la granja, com són les vaques, per què fan llet, què mengen, per què remuguen, etc. Amb una durada d'uns 30 minuts.

. VISITA LLIURE. S’accedirà a l’exterior de la granja seguint un circuit degudament senyalitzat. Es facilitarà a tots els clients un link per tal de que es pugui accedir via mòbil, a un mapa interactiu de la granja on s’explicarà que estem veient i quina activitat s’hi pot fer en cada zona. Durant l’estada a l’exterior, per consultes o la realització d’alguna activitat hi haurà una persona de suport. Durada màxim 1h.

Horaris de la visita:

Cada 30 minuts entrarà un grup per tal de que no es solapin els visitants.
Torns visites guiades:
1er torn = 10:30h
2on torn = 11:00h
3er torn = 11:30h
4rt torn = 12:00h
5è torn = 12:30h
6è torn = 13:00h

Per grups tancats de fins a 15 persones es pot fer un torn a la tarda (consultar).

Quan es pot visitar?Caps de setmana, tant dissabte com diumenge de 10:30 (horari del 1er torn) fins a les 13:00h. (horari de l’ultim torn)

IMPRESCINDIBLE RESERVA PRÈVIA.

Preus:


. Adult (a partir de 12 anys) = 9 euros
. Nens (de 2 a 11 anys) = 4 euros
. Menors de 2 anys = gratuït

La sortida familiar que buscaves per divertir-vos tots junts grans i petits.
Incorpora una activitat original i divertida a la teva excursió amb els amics!

Tingues en compte

Consideracions importants:
. Zona de pícnic i de jocs oberta per si us voleu quedar a dinar.
. La granja posarà a disposició dels visitants, a cada zona, gel per desinfectar les mans.
. Aquesta visita pot patir alguna modificació en el cas de força major o canvis en la normativa vigent.
. No està permesa l'entrada d'animals domèstics.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús