Inici / Cases de colònies / Can Miqueló, escola de cel Tornar enrera

Can Miqueló, escola de cel

Sant Martí de Centelles - Província de Barcelona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 66,85€

Descripció:


En el municipi de Sant Martí de Centelles, en la comarca d'Osona. Als Cingles del Bertí amb vistes al Parc Natural de Sant Llorenç. Casa pairal moderna amb amplis espais exteriors i equipaments esportius. Servei de cuina casolana i de mercat. A 58 km de Barcelona, a 75 km de Girona, a 154 km de Tarragona i a 175 km de Lleida.

Equipaments:


· Habitacions col·lectives de 4 a 26 places, totes amb bany interior.
· 2 menjadors i 3 sales de taller.
· Camps de bàsquet, de futbol, piscina, sorral, zona de pícnic i fonts.
· Sala de professors, zona wifi i portàtil de lliure accés pels mestres.

Activitats:


CENTRE D'INTERÈS: ESCOLA DE CEL

. Planetari: Descobrim l'espai amb projeccions a 360º. Activitat escolar on entrareu dins la bombolla inflable gegant de la nostra Escola de Cel, i viureu un autèntic viatge al cel proper i al cel llunyà. Diferents projeccions que s'adapten a l'edat dels participants i que els faran viure en primera persona un viatge a l'espai. Sobrevolem els planetes, aterrem a les estrelles, visitem les galaxies i descobrim les seves formes i les històries mitològiques que les acompanyen. Una autèntica experiència intergalàctica. (EI, CI, CM i CS)

. Entrenament dels astronautes: Proves d'Aventura i baixada en tirolina/coet a la casa de colònies Can Miqueló i Proves d'aventura en paret ferrada a la casa de colònies Can Vandrell, on ens preparem com autèntics astronautes, cal tenir molt bona forma física, una gran capacitat de concentració i moltes habilitats, esteu preparats? (EI, CI, CM i CS)
Gimcana de Planetes: I si juguem amb els 8 planetes del nostre Sistema Solar? No hi podien faltar reproduccions gegants inflables del Sistema Solar, per conèixer i jugar amb els planetes del nostre Sistema Solar. (EI, CI)

. Taller de mitologia: Jocs, històries i activitas infantils per no oblidar...(EI, CI)
Sala de l'Univers: Les galàxies, forats negres i la vida de les estrelles. A les nostres Escoles de Cel tenim una sala molt especial, la sala del cel profund, un espai on gràcies a les llums fosques, les projeccions en superfícies transparents, les pintures fluorescents i altres recursos d'ambientació ens trobarem com flotant al mig de l'Univers, allà podrem descobrir amb els nostres ulls i entendre fenòmens tant dispars com el naixement i la mort d'una estrella, els forats negres i la pols còsmica, la forma de les galàxies, el Big Ben, etc... T'apuntes a un viatge d'efectes especials? (CM, CS)

. Observació del Sol: La nostra estrella observada amb telescopis de lent, telescopis d'hidrogen, telescopis d'ombra... Voleu observar el sol i conèixer les seves característiques de debò? Ens calen, doncs, diferents tipus de telescopis, cadascun d'ells ens descobrirà un aspecte diferent: El seu color real, les taques solars i les zones més fredes de la nostra estrella, la seva radiació, la seva edat i el temps que falta per la seva desaparició, etc... Descobrim-ho, però per fer-ho, caldrà que ens guanyem el dret a fer ús dels telescopis, haurem de superar les proves i completar el gran mot encreuat, serem capaços? (CM, CS)

Preus:


- Temporada baixa:
. 2 DIES / 1 NIT (allotjament + 1 pensió completa + dinar del 1er dia + activitats): des de 66,85.-€ per alumne.
. 3 DIES / 2 NITS (allotjament + 2 pensions completes + dinar del 1er dia + activitats) : des de 104,99.-€ per alumne.

- Temporada mitja:
. 2 DIES / 1 NIT (allotjament + 1 pensió completa + dinar del 1er dia + activitats): des de 82,66.-€ per alumne.
. 3 DIES / 2 NIT (allotjament + 2 pensions completes + dinar del 1er dia + activitats): des de 128,72.-€ per alumne.

- Temporada alta:
. 2 DIES / 1 NIT (allotjament + 1 pensió completa + dinar del 1er dia + activitats): des de 98,94.-€ per alumne.
. 3 DIES / 2 NIT (allotjament + 2 pensions completes + dinar del 1er dia + activitats): des de 152,11.-€ per alumne.

- Sortides d'1 dia:
. Activitat d'Astronomia, Sant Jordi, Carnestoltes o Cohesió de grup: 14,95.-€ per alumne.
. Activitat de Bosc de tardor i castanyada: 14,46.-€ per alumne.
. Activitat Gimcana d'aigua i piscina: des de 12,99.-€ per alumne.

Descomptes i suplements:


- Consulteu-nos el descompte si no voleu el dinar del 1r dia.
- Per a alumnes de secundària, suplement de +1.-€ per alumne i dia sobre el preu del paquet.
- Per a colònies en anglès, suplement de +2.-€ per alumne i dia sobre el preu del paquet.
- Per a crèdits de síntesi, suplement de +2,5.-€ per alumne i dia sobre el preu del paquet.

- Altres opcions consultar preus segons temporada.
- IVA inclòs.

Tingues en compte

Transport des de l'escola no inclòs, si voleu també us podem passar pressupost.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús