Inici / Cases de colònies / Can Pere: granja-escola del Garraf Tornar enrera

Can Pere: granja-escola del Garraf

Sant Pere de Ribes - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 74,00€

Descripció


Can Pere es una antiga masia reconvertida en casa de colònies. Situada enmig del Garraf, al parc natural, disposa de tots els elements necessaris per a fer una estada on podrem conèixer la vida de pagès, tot realitzant tallers de granja, l'hort, elaboració d'aliments i fins i tot un taller d'apicultura.

Instal·lacions:


- Places: 80 (60 places per tenir exclusivitat)
- Habitacions: 1 de 10 - 1 de 18 - 2 de 12 - 2 de 14 places
- Sales activitats: 4
- Exteriors: Esplanades i terrenys d'acampada. Bosc proper a la casa.
- Piscina: si

Activitats:


Les colònies a Can Pere, al llindar del parc natural del Garraf i molt a prop del poble de Sant Pere de Ribes, tenen com a objectiu principal fomentar la descoberta i el respecte de la vida a pagès, gaudint d’activitats de granja, envoltats de camps de conreus i natura, descobrint les feines al camp i el funcionament de la cooperativa. Tot convivint amb intensitat amb els companys d’estada, amb els monitors i la gent de la casa.

Activitats dinàmiques, enriquidores, divertides, i segures. Colònies dinamitzades per un equip de monitors amb experiència, responsabilitat i molt motivats, amb la direcció d’un coordinador de les colònies i amb el suport de la bona feina del personal de la casa.

Les activitats es divideixen en diversos centres d'interes:

**El Bosc Encantat: El bosc amaga un munt de secrets i aventures per viure. De la mà del Follet Pinxo, ens hi endinsarem i descobrirem casa seva i la de molts animalons i plantes que tenen un munt d'històries per explicar-nos.
(Ed. Infantil i CI)

**La Vida a Pagès (granja): La Família Llimona fa anys que viuen a pagès i en són uns experts, però l'avi Pere i la iaia Trini ja s'estan fent grans i necessiten ajuda... El hi donarem un cop de mà amb l'hort i la granja i a canvi ens ensenyaran tots els secrets de la vida al camp.
(Educació infantil i tota la primària)

**Som Tribu: Viatgem al passat a conèixer els nostres avantpassats, els ibers. Ens acompanyaran a descobrir els nostre entorn, a conviure i a treballar en equip tal i com o feien ells amb les seves tribus. Farem tribu i aprendrem un munt de coses amb ells!
(Educació infantil i tota la primària)

** La Carmina ja no contamina: El planeta ens necessita més que mai, ja li hem fet prou mal i ara ens toca cuidar-lo! La Carmina ens explicarà d'una forma divertida i motivadora, com ho ha aconseguit per deixar de contaminar tant i ser més conscient i respectuosa amb el medi ambient.
(CM i CS)

** El Tòtem Perdut: Explorar requereix de valentia i empenta. Ens convertirem en el millor equip d'exploradors/es per sortir a la recerca d’un llegendari tòtem màgic que està amagat pels voltants de Can Pere. Viurem una aventura fantàstica plena de màgia i natura!
(Educació infantil i tota la primària)

** El Món del Cinema: Descobrirem el setè art convertint-nos en grans cineastes que s'han reunit per gravar el curtmetratge que els ha de portar a l'èxit i que presentaran a la gala final. Durant el rodatge, aprofitarem per conèixer el món del cinema i aprofundir en les meravelles d'aquest art. Aquest centre d'interès està enfocat per activitats de tres dies, en el cas de fer dos dies es farà una adaptació al món del teatre.
(CS i ESO)

** Sortides d'1 dia: Els secrets de la cuina, Les plantes remeieres, Els animals del bosc, Els secrets de la granja, Els secrets de les abelles, Cinc sentits per descobrir, Arriben el fred i les castanyes, Per Carnaval tot s'hi val, Viu la festa major!, El jocs dels nostres avis i àvies, Fem equip, Els secrets d'en Baxter l'Explorador, Cuidem el planeta, La Gran Remullada, A la cerca del Tió!, Els oficis del camp, Les tribus ibers

Preus:


**Temporada baixa:
- Estada de 2 dies/1 nit: 74,00.-€ per alumne.
- Estada de 3 dies/2 nits: 114,00.-€ per alumne amb activitats a partir de les 14h el 1r dia o bé 116,00.-€ amb activitats a partir de les 11h del 1r dia.
- Sortida d'1 dia: 12,00.-€ per alumne.

Sortides de dia de novembre, gener i febrer, i dilluns, dimarts i dimecres de setembre, octubre i març.
Colònies del primer i segon trimestre. I dilluns/dimarts d'abril, maig i juny.
IMPORTANT! ELS GRUPS HAN DE SER MÍNIM DE 30 PLACES DE PAGAMENT.

**Temporada alta:
- Estada de 2 dies/1 nit: 79,00.-€ per alumne.
- Estada de 3 dies/2 nits: 120,00.-€ per alumne amb activitats a partir de les 14h el 1r dia o bé 122,00.-€ amb activitats a partir de les 11h del 1r dia.
- Sortida d'1 dia: 13,00.-€ per alumne.

Sortides de dia dijous i divendres de setembre, octubre i març. I de dilluns a divendres d'abril, maig i juny.
Colònies de dimecres a divendres del 3r trimestre.
IMPORTANT! ELS GRUPS HAN DE SER MÍNIM DE 45 PLACES DE PAGAMENT.

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- En les colònies s'ofereix una video-reunió per a concretar els detalls de l'estada.
- Caldrà confirmar les places 15 dies abans en les estades de colònies i 7 dies abans en les sortides d'un dia. En cas de baixada considerable de places contractades es procedirà segons contracte.
- Monitors de 10 a 12:30 hores, de 14:00h a 17:00h, de 18:00h a 19:00h i de 21:00h a 22:30h (aquests horaris s’adaptaran al cicle educatiu).
- Menjar casolà i productes de proximitat.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús