Inici / Cases de colònies / Can Pere: granja-escola del Garraf Tornar enrera

Can Pere: granja-escola del Garraf

Sant Pere de Ribes - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 68,00€

Descripció


Can Pere es una antiga masia reconvertida en casa de colònies. Situada enmig del Garraf, al parc natural, disposa de tots els elements necessaris per a fer una estada on podrem conèixer la vida de pagès, tot realitzant tallers de granja, l'hort, elaboració d'aliments i fins i tot un taller d'apicultura.

Instal·lacions:


- Places: 80 (60 places per tenir exclusivitat)
- Habitacions: 1 de 10 - 1 de 18 - 2 de 12 - 2 de 14 places
- Sales activitats: 4
- Exteriors: Esplanades i terrenys d'acampada. Bosc proper a la casa.
- Piscina: si

Activitats:


Les colònies a Can Pere, al llindar del parc natural del Garraf i molt a prop del poble de Sant Pere de Ribes, tenen com a objectiu principal fomentar la descoberta i el respecte de la vida a pagès, gaudint d’activitats de granja, envoltats de camps de conreus i natura, descobrint les feines al camp i el funcionament de la cooperativa. Tot convivint amb intensitat amb els companys d’estada, amb els monitors i la gent de la casa.

Activitats dinàmiques, enriquidores, divertides, i segures. Colònies dinamitzades per un equip de monitors amb experiència, responsabilitat i molt motivats, amb la direcció d’un coordinador de les colònies i amb el suport de la bona feina del personal de la casa.

Les activitats es divideixen en diversos centres d'interes:

**Els Boscos de Ribes: amb les activitats d’aquest bloc descobrirem que amaga el bosc mediterrani dels voltants de Can Pere i aprendrem a estimar, respectar i cuidar la natura d’una forma ben divertida.

**La Vida a Pagès (granja): amb la Família Llimona descobrirem com és la vida de pagès i quines són les tasques de les cases rurals com Can Pere... Aprendrem quins són els animals de granja, així com l’origen dels aliments que servim a la taula, i molts altres secrets que ens amaga aquesta casa tant peculiar.

**Les Tribus de Ribes: ens endinsarem en la vida de les tribus i gaudirem dels diferents costums, jocs i rituals màgics als que ens emplaça aquest entorn tant espectacular.

** Naturalment hipotètics: per a ESO. A partir de diferents hipòtesis els participants d'aquestes estades treballaran el context socio-ambiental actual. Can Pere, una masia situada al mig del Parc del Garraf i ben a prop de la Cova Negra, és un espai amb un gran valor ambiental i rural que permetrà als participants a conèixer, estimar i respectar l'entorn, a la vegada que es fomenta el seu esperit crític i capacitat de reflexió.

** Sortides d'1 dia: Fem de cuiners , Plantes remeieres , Els animals del bosc , Visita a la granja , Apicultura , Descoberta dels 5 sentits , La Castanyada i la tardor , Per Carnaval tot s'hi val! , Viu la festa major! , El joc dels nostres avis , Cohesió i cooperació , Indis , Exploradors , Les 5R dels residus, A la cerca del Tió!

Preus:


** Temporada baixa (1r i 2n trimestre): estada de 2 dies/1 nit des de 68,00.-€ per alumne (dilluns-dimecres) i 73,00.-€ per alumne (dimecres-divendres); o estada de 3 dies/2 nits des de 109,00.-€ per alumne (dilluns-dimecres) i 113,00.-€ per alumne (dimecres-divendres).

** Temporada alta (3r trimestre): estada de 2 dies/1 nit des de 70,00.-€ per alumne (dilluns-dimecres) i 75,00.-€ per alumne (dimecres-divendres); o estada de 3 dies/2 nits des de 111,00.-€ per alumne (dilluns-dimecres) i 115,00.-€ per alumne (dimecres-divendres).

** Visites 1 dia: 11,50.-€ per alumne al 1r i 2n trimestre / 12,50.-€ per alumne al 3r trimestre.
Possibilitat de fer només 1 taller de 2h (de 11h a 13h) per 8,50.-€ al 1r i 2n trimestre o 9.-€ per alumne al 3r trimestre.

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Els preus inclouen l’esmorzar de mestres tant a les sortides d’un dia com a les colònies
independentment de si es realitzen àpats a la casa o no.
- S'inclou visita a l'escola (només en el cas de escoles que no hagin fet estades prèvies a la casa).
- Menjar casolà i productes de proximitat.
- Caldrà confirmar les places 7 dies abans en les estades de colònies i 5 dies abans en les sortides d'un dia. Les places mínimes a pagar seran 5 per sota les places confirmades abans de l'estada.
- Monitors de 10 a 12:30 hores, de 14:00h a 17:00h, de 18:00h a 19:00h i de 21:00h a 22:30h (aquests horaris s’adaptaran al cicle educatiu).

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús