Inici / Cases de colònies / Can Pere: granja-escola del Garraf Tornar enrera

Can Pere: granja-escola del Garraf

Sant Pere de Ribes - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 74,00€

Descripció


Can Pere es una antiga masia reconvertida en casa de colònies. Situada enmig del Garraf, al parc natural, disposa de tots els elements necessaris per a fer una estada on podrem conèixer la vida de pagès, tot realitzant tallers de granja, l'hort, elaboració d'aliments i fins i tot un taller d'apicultura.

Instal·lacions:


- Places: 80 (60 places per tenir exclusivitat)
- Habitacions: 1 de 10 - 1 de 18 - 2 de 12 - 2 de 14 places
- Sales activitats: 4
- Exteriors: Esplanades i terrenys d'acampada. Bosc proper a la casa.
- Piscina: si

Activitats:


Les colònies a Can Pere, al llindar del parc natural del Garraf i molt a prop del poble de Sant Pere de Ribes, tenen com a objectiu principal fomentar la descoberta i el respecte de la vida a pagès, gaudint d’activitats de granja, envoltats de camps de conreus i natura, descobrint les feines al camp i el funcionament de la cooperativa. Tot convivint amb intensitat amb els companys d’estada, amb els monitors i la gent de la casa.

Activitats dinàmiques, enriquidores, divertides, i segures. Colònies dinamitzades per un equip de monitors amb experiència, responsabilitat i molt motivats, amb la direcció d’un coordinador de les colònies i amb el suport de la bona feina del personal de la casa.

Les activitats es divideixen en diversos centres d'interes:

**Els Boscos de Ribes: amb les activitats d’aquest bloc descobrirem que amaga el bosc mediterrani dels voltants de Can Pere i aprendrem a estimar, respectar i cuidar la natura d’una forma ben divertida.

**La Vida a Pagès (granja): amb la Família Llimona descobrirem com és la vida de pagès i quines són les tasques de les cases rurals com Can Pere... Aprendrem quins són els animals de granja, així com l’origen dels aliments que servim a la taula, i molts altres secrets que ens amaga aquesta casa tant peculiar.

**Les Tribus de Ribes: ens endinsarem en la vida de les tribus i gaudirem dels diferents costums, jocs i rituals màgics als que ens emplaça aquest entorn tant espectacular.

** Naturalment hipotètics: per a ESO. A partir de diferents hipòtesis els participants d'aquestes estades treballaran el context socio-ambiental actual. Can Pere, una masia situada al mig del Parc del Garraf i ben a prop de la Cova Negra, és un espai amb un gran valor ambiental i rural que permetrà als participants a conèixer, estimar i respectar l'entorn, a la vegada que es fomenta el seu esperit crític i capacitat de reflexió.

** Sortides d'1 dia: Fem de cuiners , Plantes remeieres , Els animals del bosc , Visita a la granja , Apicultura , Descoberta dels 5 sentits , La Castanyada i la tardor , Per Carnaval tot s'hi val! , Viu la festa major! , El joc dels nostres avis , Cohesió i cooperació , Indis , Exploradors , Les 5R dels residus, A la cerca del Tió!

Preus:


**Temporada baixa:
- Estada de 2 dies/1 nit: 74,00.-€ per alumne.
- Estada de 3 dies/2 nits: 114,00.-€ per alumne amb activitats a partir de les 14h el 1r dia o bé 116,00.-€ amb activitats a partir de les 11h del 1r dia.
- Sortida d'1 dia: 12,00.-€ per alumne.

Sortides de dia de novembre, gener i febrer, i dilluns, dimarts i dimecres de setembre, octubre i març.
Colònies del primer i segon trimestre. I dilluns/dimarts d'abril, maig i juny.
IMPORTANT! ELS GRUPS HAN DE SER MÍNIM DE 30 PLACES DE PAGAMENT.

**Temporada alta:
- Estada de 2 dies/1 nit: 78,00.-€ per alumne.
- Estada de 3 dies/2 nits: 119,00.-€ per alumne amb activitats a partir de les 14h el 1r dia o bé 121,00.-€ amb activitats a partir de les 11h del 1r dia.
- Sortida d'1 dia: 13,00.-€ per alumne.

Sortides de dia dijous i divendres de setembre, octubre i març. I de dilluns a divendres d'abril, maig i juny.
Colònies de dimecres a divendres del 3r trimestre.
IMPORTANT! ELS GRUPS HAN DE SER MÍNIM DE 45 PLACES DE PAGAMENT.

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
-En les colònies s'ofereix una video-reunió per a concretar els detalls de l'estada.
- Caldrà confirmar les places 15 dies abans en les estades de colònies i 7 dies abans en les sortides d'un dia. En cas de baixada considerable de places contractades es procedirà segons contracte.
- Monitors de 10 a 12:30 hores, de 14:00h a 17:00h, de 18:00h a 19:00h i de 21:00h a 22:30h (aquests horaris s’adaptaran al cicle educatiu).
- Menjar casolà i productes de proximitat.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús