Inici / Sortides d'1 dia / Can Puig, sortida escolar Tornar enrera

Can Puig, sortida escolar

Sant Salvador de Guardiola - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 8,66€

Descripció:


La casa de Can Puig està situada al poble de Sant Salvador de Guardiola, municipi situat entre Manresa i el límit amb l'Anoia, a 72km de Barcelona, 114km de Lleida, 128 de Girona i 130km de Tarragona.

L’entorn de bosc, amb Montserrat com a fons, i la proximitat del poble de Sant Salvador de Guardiola fan d’aquesta Masia un lloc ideal per gaudir de la tranquil·litat amb la màxima seguretat.

El nostre entorn inigualable, la nostra casa i el nostre equip us obre les portes per realitzar un viatge fantàstic per poder conèixer, experimentar, aprendre i, sobretot, gaudir al màxim de l'aventura.

Activitats d'un dia:


Can Puig us ofereix diversos tallers adreçats principalment a nens i nenes d'edats corresponents a Educació Infantil i Primària.

A través dels diversos centres d'interès treballem les competències socials i ciutadanes: reflexionem vers el medi ambient, els valors de la diversitat, educació emocional, autonomia, bona actitud davant del diàleg i la resolució de conflictes...

Amb les diverses activitats, jocs i tallers també treballem les competències bàsiques. Exercim habilitats de comunicació oral, lectura, seleccionar, organitzar i interpretar la informació, treball de fets històrics i reconeixement de personatges (Descobriment d'Amèrica, etapes de la Prehistòria...), etc.

Trieu una d'aquestes activitats:
- Indis: conèixer la història dels indis i la seva cultura, visitarem un tipi (la casa dels indis), aprendrem les seves cançons, trobarem el tresor del Gran Manitu (Déu dels indis), i finalment la gimcana de proves per poder aconseguir una cinta i una ploma índies.
- Pirates: començarem fent un fantàstic viatge, amb la Gimcana del Joc dels Continents, on al llarg del viatge coneixerem les històries de la pirata més valenta i bella de la Mar Mediterrània, la Despertaferro. Haurem de passar unes proves per poder obrir el tresor i acabar convertint-nos en uns bons pirates.
- Exploradors: tot gaudint de la natura aprendrem a ser uns bons exploradors i exploradores amb gimcanes. Aprendrem a utilitzar mapes, brúixoles, lupes i tot el necessari per gaudir d’una bona aventura tot observant els animals i el seu rastre, les plantes i els arbres.
- Bruixes i Bruixots: coneixerem la història de com Can Puig es va convertir en l’escola de Bruixes i Bruixots, i com va aparèixer la nostra Bruixa Serafina. A través de les seves lliçons, aprendrem allò que és necessari per poder ser uns bons Bruixots i Bruixes, tot utilitzant encanteris, pocions, conjurs i la nostra Vareta màgica.
- Follets: els follets són uns éssers molts divertits. Per conèixer els follets cal conèixer casa seva, per això visitarem pel bosc per observar la natura i aprendre un munt d’històries dels follets I sobretot per aprendre a conèixer i respectar la natura, tal i com ho fan els follets.

A més de Jocs d’aigua, La Castanyada, La Verema, Els Secrets del Bosc, Bolets, La primavera i els sentits, entre d’altres!

Preus:


** Sortides d’un dia (de 10:00h a 16:00h)
. Indis i altres: 12,50.-€ per alumne.
. Verema: 13,50.-€ per alumne.
. Castanyada + panellets: 13,90.-€ per alumne.

**Sortides d’un dia (de 10:00h. a 14:00h.)
. Indis i altres: 8,66.-€ per alumne.

Tingues en compte

**En sortida d’un dia els mestres tenen un cafè (o beguda) a l’arribada i el dinar gratuït de la casa.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús