Inici / Cases de colònies / Can Puig casa de colònies - NOVETAT! Tornar enrera

Can Puig casa de colònies - NOVETAT!

Sant Salvador de Guardiola - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 87,70€

Descripció:


La casa de Can Puig està situada al poble de Sant Salvador de Guardiola, municipi situat entre Manresa i el límit amb l'Anoia, a 72km de Barcelona, 114km de Lleida, 128 de Girona i 130km de Tarragona.

L’entorn de bosc, amb Montserrat com a fons, i la proximitat del poble de Sant Salvador de Guardiola fan d’aquesta Masia un lloc ideal per gaudir de la tranquil·litat amb la màxima seguretat.

El nostre entorn inigualable, la nostra casa i el nostre equip us obre les portes per realitzar un viatge fantàstic per poder conèixer, experimentar, aprendre i, sobretot, gaudir al màxim de l'aventura.

Instal·lacions:


Exterior:
- Dos boscos
- Una pista de Basquet
- Camp de futbol
- Un poblat indi
- Vaixell de Pirates de 20 metres d’allargada
- Tres patis independents

Interior:
- Capacitat: 160 llits.
- Les habitacions estan dividides en dues zones:
*Dalt: 3 habitacions de 4 places + 1 habitació de 8 places + 1 habitació de 10 places + 1 habitació de 12 places+ 1 habitació de 17 places
*Baix: 4 habitacions de 20 places amb lavabo
- Dos menjadors, amb 80 places cadascun.
- Una sala polivalent de 200m2 i una altra de 60m2, equipades amb equip d’altaveus i televisors de 42 polsades.

Activitats:


Can Puig us ofereix diversos tallers adreçats principalment a nens i nenes d'edats corresponents a Educació Infantil i Primària.

A través dels diversos centres d'interès treballem les competències socials i ciutadanes: reflexionem vers el medi ambient, els valors de la diversitat, educació emocional, autonomia, bona actitud davant del diàleg i la resolució de conflictes...

Amb les diverses activitats, jocs i tallers també treballem les competències bàsiques. Exercim habilitats de comunicació oral, lectura, seleccionar, organitzar i interpretar la informació, treball de fets històrics i reconeixement de personatges (Descobriment d'Amèrica, etapes de la Prehistòria...), etc.

Activitats:
- Indis: conèixer la història dels indis i la seva cultura, visitarem un tipi (la casa dels indis), aprendrem les seves cançons, trobarem el tresor del Gran Manitu (Déu dels indis), i finalment la gimcana de proves per poder aconseguir una cinta i una ploma índies.
- Pirates: començarem fent un fantàstic viatge, amb la Gimcana del Joc dels Continents, on al llarg del viatge coneixerem les històries de la pirata més valenta i bella de la Mar Mediterrània, la Despertaferro. Haurem de passar unes proves per poder obrir el tresor i acabar convertint-nos en uns bons pirates.
- Exploradors: tot gaudint de la natura aprendrem a ser uns bons exploradors i exploradores amb gimcanes. Aprendrem a utilitzar mapes, brúixoles, lupes i tot el necessari per gaudir d’una bona aventura tot observant els animals i el seu rastre, les plantes i els arbres.
- Bruixes i Bruixots: coneixerem la història de com Can Puig es va convertir en l’escola de Bruixes i Bruixots, i com va aparèixer la nostra Bruixa Serafina. A través de les seves lliçons, aprendrem allò que és necessari per poder ser uns bons Bruixots i Bruixes, tot utilitzant encanteris, pocions, conjurs i la nostra Vareta màgica.
- Follets: els follets són uns éssers molts divertits. Per conèixer els follets cal conèixer casa seva, per això visitarem pel bosc per observar la natura i aprendre un munt d’històries dels follets I sobretot per aprendre a conèixer i respectar la natura, tal i com ho fan els follets.

A més de Jocs d’aigua, La Castanyada, La Verema, Els Secrets del Bosc, Bolets, La primavera i els sentits, entre d’altres!

Preus:


*Temporada baixa (març, setembre, octubre i novembre)
. Estada de 3 dies/2 nits des de 115,63.-€ (dilluns-dimecres) i 124,23.-€ (dimecres-divendres) per alumne (IVA inclòs)
. Estada de 2 dies/1 nit des de 80,24.-€ (dilluns-dimecres) i 87,99.-€ (dimecres-divendres) per alumne (IVA inclòs)

*Temporada alta (abril, maig, juny i juliol)
. Estada de 3 dies/2 nits des de 144,00.-€ per alumne (IVA inclòs) (dilluns-divendres)
. Estada de 2 dies/1 nit des de 87,70.-€ (dilluns-dimecres) i 93,00.-€ (dimecres-divendres) per alumne (IVA inclòs)

* Sortides d'un dia (de 10h a 16h):
. Indis i altres: 12,50.-€ per alumne (IVA inclòs)
. Verema: 13,50.-€ per alumne (IVA inclòs)
. Castanyada+panellets: 13,90.-€ per alumne (IVA inclòs)

* Sortides d'un dia (de 10h a 14h):
. Indis i altres: 8,66.-€ per alumne (IVA inclòs)

Tingues en compte

**En sortida d’un dia els mestres tenen un cafè (o beguda) a l’arribada i el dinar gratuït de la casa.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús