Inici / Cases de colònies / Can Ribas - mil i una històries de colònies! Tornar enrera

Can Ribas - mil i una històries de colònies!

Bigues i Riells - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 70,00€

Descripció:


Can Ribas de Montbui és una casa pairal del s. XVI, propietat de la família Oliver Parellada, restaurada i convertida en casa de colònies i escola de natura des de 1982
Comprèn 23 hectàrees de boscos, camps de conreu i instal·lacions.
Disposa d’un servei de cuina format per professionals preparats per a dietes especials, com ara menjars per a celíacs, intolerants a la lactosa i altres al·lèrgies alimentàries.

Instal·lacions:


. Capacitat per a 190 persones.
. 30 lavabos amb dispensador de sabó de mans, 30 dutxes i 40 W.C.
. Aigua calenta a tota la casa.
. Calefacció central.
. 12 habitacions, amb baranes de seguretat a totes les lliteres.
. Llençols de sota a totes les lliteres.
. 4 menjadors
. Camps d'esports per practicar futbol, bàsquet i voleivol.
. Circuits de natura amb jocs d'orientació
. Animalets de corral i hort.

Activitats:


Tant les excursions com les colònies escolars són una experiència molt positiva per als nens i nenes perquè possibiliten unes vivències més enllà de l’entorn escolar, al mateix temps que afavoreixen el desenvolupament de l’autonomia i les relacions interpersonals.

Les colònies i excursions escolars a Can Ribas són unes sortides lúdico-pedagògiques, que tenen com a principals objectius:
. Fer passar als nens i nenes uns dies d’il·lusió, alegria i felicitat.
. Afavorir la bona convivència entre nens i nenes en un entorn rural i familiar.
. Fomentar el respecte per la natura i el medi ambient, apropant als infants a la vida en una masia catalana.

Centres d'interès:
* Walkie Talkie: NOVETAT! Com afecta l’acció dels humans en el medi ambient? Recorregut experimental i d’aventura pel bosc mediterrani per conèixer el nostre ecosistema i la seva biodiversitat. Descobrir la importància d’espècies com el llop, trencant tòpics i falses creences, i promovent l’esperit crític de l’alumne.
Partim d’una breu explicació sobre el model ideal d’ecosistema. Per equips, repartim un quadern de camp i uns walkie-talkies. Anirem superant diverses proves, obstacles i jocs mentre descobrim i investiguem tot tipus de pistes, rastres i racons amagats.

* Viu el bosc: Recorregut vivencial i interactiu pel bosc mediterrani on ens anirem trobant amb diversos racons per treballar enmig del bosc. Es realitzen jocs i dinàmiques de grup i individuals, que ens fan Viure el Bosc mitjançant els sentits. Olorar, tocar, mirar, escoltar... i coneix la flora i fauna que ens envolta!
Per a Educació infantil i tota la primària.

* País dels contes - NOU!: Ens endinsem en el màgic món del País dels Contes, representats en primera, segona i tercera persona. Amb el conte de la Caputxeta Vermella, els Tres Porquets i la Blancaneus i els set nans, viurem uns dies plens de màgia i fantasia, tot treballant els valors implícits que hi ha al darrera de cada un.
Per a Educació infantil

* Viatge a l'espai: A Can Ribas hem creat i dissenyat en exclusiva un PLANETARI per tal que els alumnes coneguin el Sistema Solar d'una manera lúdica. A més, el Professor Malalluna ens descobrirà els secrets de l'espai.
Per a Educació infantil i tota la primària.

* El Drac Miquel: Amb la història del Drac Miquel gaudirem d’unes colònies plenes d’emoció, aventures i divertits personatges. Caldrà que ajudem al Drac a reemprendre la seva vida, una vida no gaire normal per a un drac d’avui en dia.
Per a Educació Infantil i cicle inicial

* Indis i Cowboys: Viviu les aventures al poble de Can Ribas Town juntament amb els indis i cowboys per aconseguir l’amistat eterna i forjar un gran respecte per la natura que ens envolta. Què vols ser, indi o cowboy?
Per a Educació infantil i tota la primària.

* L'Illa del Tresor: El capità John Silver busca grumets per anar a la recerca del tresor de l'illa de Can Ribas. Viurem una gran aventura, amb tallers i activitats, a la recerca d'un mapa que ens durà a desenterrar un autèntic tresor pirata.
Per a Educació infantil i tota la primària.

* La volta al món: Aquest centre d’interès és una ruta pel món mitjançant els costums, la gastronomia, l’idioma, els habitatges típics i la seva gent. Descobrirem la cultura de diferents països del món.
Per a Educació infantil i tota la primària.

* El món rural: Amb aquest centre d'interès, aproparem als nens i nenes a la vida a pagès. Farem les tasques diàries de camp de manera amena i divertida, aprenent al mateix temps coneixements bàsics del món rural.
Per a Educació infantil i tota la primària.

* Viatge a l'edat mitjana: Voleu viatjar en el temps i descobrir històries de cavalleries, dracs i princeses? Converteix-te en un autèntic cavaller. Totes les activitats estan adaptades a l’edat dels nens.
Per a Educació infantil i tota la primària.

Preus:


Temporada alta: de març a juny
2 dies/1 nit: 122.-€ per alumne d'educació infantil i 117.-€ per alumne de primària.
3 dies/2 nits: 144.-€ per alumne d'educació infantil i 138.-€ per alumne de primària.

Temporada mitja: setembre, octubre, novembre
2 dies/1 nit: 95.-€ per alumne d'educació infantil i 91.-€ per alumne de primària.
3 dies/2 nits: 118.-€ per alumne d'educació infantil i 115.-€ per alumne de primària.

Temporada baixa: desembre, gener i febrer
2 dies/1 nit: 72.-€ per alumne d'educació infantil i 70.-€ per alumne de primària.
3 dies/2 nits: 99.-€ per alumne d'educació infantil i 95.-€ per alumne de primària.

Els preus inclouen:
- Pensió completa des de l’ESMORZAR del primer dia fins el dinar de l’últim dia.
- Activitats, monitoratge i tot el material necessari.
- Un mestre gratuït cada 20-25 alumnes de primària i 10-15 alumnes d’educació infantil. La resta de mestres i acompanyants abonaran la tarifa de pensió completa (25.-€) + dinar del primer dia (8.-€)
- IVA inclòs (10%)

Tingues en compte

- L'autocar no està inclòs i és opcional, també ens en podem encarregar a bons preus, demana'ns pressupost sense compromís!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús