Inici / Cases de colònies / Can Sans de Fellines - NOVETAT! Tornar enrera

Can Sans de Fellines - NOVETAT!

Viladasens - Província de Girona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 83,95€

Descripció:


Can Sans de Fellines és un mas dels segles XII al XVIII situat a Viladasens, totalment restaurat i convertit en casa de colònies.
La casa consta de dos edificis independents: Cal Masover i Can Fava, dues antigues masoveries plenes d’història avui reconvertides en casa de colònies.

Instal·lacions:


La casa de colònies Can Sans de Fellines té una capacitat màxima de 109 persones distribuïdes en dos edificis independents: Cal Masover amb 72 places i Can Fava amb 48.

Amb 70 hectàrees de terreny amb bosc propi, accés a la riera de Cinyana amb un ric ecosistema; zona d’acampada, una zona esportiva amb piscina, camp de futbol, pista poliesportiva amb bàsquet reglamentari i tennis taula sota cobert; dos porxos on gaudir d’una bona ombra i una petita granja d’animals.

Habitacions:
**Cal Masover
1 habitació de 16 places
1 habitació de 14 places
1 habitació de 10 places
1 habitació de 8 places
1 habitació de 6 places
2 habitacions de 5 places
4 habitacions de 2 places

**Can Fava
2 habitacions de 12 places
1 habitació de 9 places
1 habitació de 8 places
1 habitació de 6 places
1 habitació de 3 places

Cuina
A Can Sans ens agrada cuidar els nens, nenes, joves i mestres de les escoles que ens visiten. És per això que la nostra cuina és 100% casolana i feta amb productes de proximitat i km.0. Prioritzem la pagesia propera i ecològica, cuinem aliments de temporada i evitem l’ús de transgènics.
Sempre intentem fer menús variats, equilibrats, cuinats al moment i sobretot que agradin a petits i grans. Sabem que els nens i les nenes, durant les colònies, fan molt d’exercici i necessiten uns àpats complets i variats que els aportin tota la vitalitat que necessiten.

Som conscients que, cada cop més, hi ha nens i nenes amb intol·leràncies i al·lèrgies alimentàries o amb necessitats especials per motius religiosos. Per tots ells, a Can Sans disposem de menús especials adaptats a cada necessitat en concret.

Activitats:


Des del 1.991, durant el curs escolar tenim activitats relacionades amb el medi natural. El nostre projecte educatiu promou una educació integral dels infants; intrapersonal, interpersonal i de sensibilització mediambiental. Gaudint de l’entorn natural que possibilita l’aprenentatge significatiu, vivencial i d’observació activa de la realitat.

L’equip educatiu està format per professionals de l’educació (pedagogs, educadors ambientals, mestres i educadors en el lleure) per tal de garantir l’eficàcia i l’eficiència del projecte educatiu.

Centres d'interès:
**Canvi climàtic (EI, CI, CM, CS)
Ens apropem al clima del nostre territori, així com als factors humans i de l’entorn que estan provocant un canvi de clima en el nostre planeta, i també a les possibles solucions. Les actituds personals que estant al nostre abast per millorar el nostre entorn i la nostra qualitat de vida.
Les activitats d’aquest bloc estan enllaçades entre si amb un eix d’animació diferent segons el cicle educatiu:
- Ed. Infantil: els infants descobriran el tema proposat a partir de la presentació de la Ratolina Clementina, que els ajudarà a meravellar-se de les coses més boniques del món, aquelles que només es poden comprar amb el cor, així lliguem un treball de valors personals amb els valors que envolten la cura del medi.
- Cicle Inicial: la mainada coneixerà a la Tortuga Pic, que amb tant d’enrenou no ha pogut fer la seva bacaineta d’hivern, però ha viscut moltes aventures que acostaran als nens i nenes al clima, les energies alternatives i l’ecologia.
- Cicle Mitjà i Superior: tindran un esglai quan vegin el Dr. OZÓ que hi ha amagat als boscos de Can Sans, el qual els posarà trampes i proves que els ajudaran a familiaritzar-se amb el que representa el canvi climàtic.

** Planeta Terra. (EI, CI, CM, CS)
En aquest bloc treballarem, des dels quatre elements, els fenòmens de la natura. Estudiarem climatologia i meteorologia a partir de l’element Aigua; a través de l’element Foc investigarem la calor, la llum, el Sol, i les estrelles; Introduirem els vents i fenòmens atmosfèrics amb l’element Aire i explorarem amb l’element Terra, la geologia del nostre planeta aprofitant l’entorn natural de Can Sans.
A través de l’eix d’animació coneixerem la mitologia popular de les fades i follets del bosc, amb els quals aprendrem a estimar la natura i a viure amb harmonia amb els elements de la Terra.
Per cicle mitjà i superior l’eix d’animació es centrarà en un joc ambientat en el món màgic on hauran de protegir l’equilibri dels quatre elements.

**El món rural. (EI, CI, CM, CS)
Aquest bloc ens revela tot allò relacionat amb el món rural: com es viu en aquest entorn, la granja, els animals que hi viuen, les seves característiques i usos, el poble, els tipus de camps de conreu així com diferents eines i màquines que es fan servir al camp i a la granja.
- Ed. Infantil: eix basat en el conte de l’Espantaocells que estimava els ocells, amb el que aprendrem a cuidar les nostres granges i els seus animals. Els nens i nenes podran ser protagonistes d’una història que els aproparà a una descoberta dels usos i atencions que necessiten els animals i conreus del món rural així com de les eines i màquines que faciliten aquesta feina a la vegada que alliberem l’amic espantaocells del seu cos de palla.
- Cicle inicial: els infants coneixeran a la Bruixa Contenta que amb les seves trapelleries ens farà treballar de valent a la granja per tal de mantenir-la activa i poder ensenyar a la bruixa la importància de saber cuidar els animals i conreus.
- Cicle mitjà i superior: treballarem el món rural a partir de les llegendes populars que envolten el poble de Viladasens i que estan estretament lligades a la vida rural. A la vegada coneixerem sempre de manera lúdica i vivencial, diferents maneres de conrear i l’aprofitament dels animals, explorant així, des del món rural, les relacions tròfiques dels éssers vius i el valor d’una bona alimentació.

** El Bosc de Terra Baixa. (EI, CI, CM, CS)
Aquí ens acostarem a la natura, per descobrir-ne alguns secrets i curiositats i aprendre a estimar-la com a part de nosaltres mateixos. Investigarem l’ecosistema del bosc de terra baixa i l’ecosistema de riera, observant els animals i plantes que hi podem trobar.

El bosc de terra baixa té com a eix d’animació els Indis de Nord Amèrica, les seves costums i tradicions. La seva manera de viure, en harmonia amb la natura, és el punt que connecta l’eix d’animació amb l’entorn de l’Aula de Natura de Can Sans i les activitats que s’hi realitzen. Per tal de transmetre aquesta cultura utilitzem com a fil conductor el personatge de l’Indi Pit Roig. Les activitats estan ambientades dins el que podríem anomenar “atmosfera índia”.

Preus:


. Estada de 3 dies/2 nits des de 152,70.-€ per alumne en temporada alta i des de 133,00.-€ en temporada baixa (IVA inclòs). El preu inclou 2 PC + dinar + 4 tallers + 2 jocs de nit + patis.
. Estada de 2 dies/1 nit des de 90,10.-€ per alumne en temporada alta i des de 83,95.-€ en temporada baixa (IVA inclòs). El preu inclou 1 PC + dinar + 2 tallers + 1 joc de nit + patis.

També acollim grups per a sortides d'un dia: activitat només matí 11,55.-€ per alumne, activitats 1 dia matí i tarda 20,15.-€ per alumne (IVA inclòs).

El preu no inclou el transport des de l'escola (també us podem passar pressupost).
Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús