Inici / Cases de colònies / Can Vilalta, colònies al Moianès! Tornar enrera

Can Vilalta, colònies al Moianès!

Moià - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 89,10€

Descripció:


Antiga masia catalana del segle XII envoltada per camps de pastura, conreu i bosc. Disposa d’unes instal·lacions i serveis de qualitat, adaptada a les necessitats dels infants i amb un tracte familiar i agradable.

Can Vilalta es troba a la comarca del Moianès, a 4 Kms. del municipi de Moià. Situat en un turó amb vistes a Montserrat, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, pla del Bages i la zona pre-pirinenca del Port del Compte.

Aquesta instal·lació forma part del projecte Cuina Catalana. Cuidem i mimem la nostra cuina a base de vedella amb bolets, carn a la brasa, escudella, cremes de verdures, pollastre amb prunes i pinyons...

Instal·lacions:


. La casa disposa de 110 places, amb diverses capacitats d'habitacions:
Bloc 1: una 4, 2 de 18 o una de 20 places
Bloc 2: 1 de 4, una de 12, una de 16 i una de 18 places
Totes a la primera planta, amb els seus blocs sanitaris.

. 2 menjadors, un de 60 i l’altre de 140 places, la cuina i blocs sanitaris (planta baixa)
. Exteriors:
Camp de futbol, camp de bàsquet, camp per jugar a volei
Gran era davant la casa
Zones enjardinades amb bancs
Rocòdrom
Parc d'aventura infantil (tirolina, pont penjat, laberint...)
Piscina de 12 x 6 metres (totalment vallada)
3 sales independents, una d'elles de 90 m2 i diàfana
1 sala de professors
1 planetari (per activitats escolars)
1 teatre (per activitats escolars)
Sorral

Activitats escolars:


**Escola de Bruixes i Bruixots. (Ed. Inf. i CI)
Can Vilalta és la principal escola de Bruixes i Bruixots de tot el territori. Al capdavant de l'escola hi tenim el Bruixot Tabalot, el més vell i savi de tots els mags i gran amic dels més menuts. Gaudiu d'una estada plena d'aventures: Parc d'aventura, mini-bikes, trepa-xarxa, màgia i il·lusionisme...

Programa d'activitats
. Despertem en Tabalot: (Presentació del centre d’interès). Fem l'encanteri per despertar al gran mestre però alguna cosa va malament. De cop surt el barret d'en Tabalot disparat amb noticies fresques per a l'escola de bruixots de Vilalta.
. Descoberta de bruixots: (Joc de descoberta de l’entorn). Per fer front al bruixot entremaliat convé conèixer tots els espais que ens rodegen a veure si trobem alguna pista que ens indiqui on és en tabalot.
. La vareta: Taller on construirem, pintarem i convertirem una vareta mitjançant la nostra pols màgica.
. Entrenament de bruixots: (Circuit de mini-aventura i jocs tradicionals). Per a ser un bon bruixot s'ha d'estar en forma i exercitar totes les habilitats com ara la punteria o la rapidesa. Al nostre circuit d'entrenament de bruixots ho podrem fer sense problemes.
. Visita al planetari: Tot gran Bruixot ha de ser bon coneixedor del cel i les seves estrelles. També passarem una bona estona jugant amb els planetes del nostre sistema solar.
. Una història de bruixots: (Conte viscut). Conte viscut i visita a la granja de vaques de Can Vilalta. Aprendrem la història de què ha estat Can Vilalta.
. La Poció de l’Alegria: (Itinerari de bosc). Ja hem aconseguit totes les pistes i sabem com podrem trobar en Tabalot. Tant sols cal trobar els ingredients màgics i realitzar, per fi, la poció de l'alegria.
. Màgia: (Taller de màgia). Gràcies als mestres bruixots gaudirem d’una classe pràctica de màgia i il·lusionisme.
. Nits: La primera nit hi haurà joc de nit i la segona vetllada.

**Escola d'Astronomia (Ed. Inf., CI, CM, CS)
Els més prestigiosos científics de tot el món s'han reunit a Can Vilalta per estudiar els principals secrets de l'univers.
Un error fatal ha fet que en comptes d'arribar un grup de científics hagi arribat un autocar ple d'escolars. Convidarem als participants a formar part de l'equip de científics.

Programa d'activitats
. Contactem amb Àllio: Sorprenentment rebem un comunicat d’en Paxi, el governador d’Allio, que ens demana ajuda per a recuperar l’estabilitat mediambiental del planeta Àllio, ja que sinó es fa alguna cosa d’aquí a un any l’hauran d'abandonar.
. Descoberta d'Astronautes: (Joc de descoberta de l’entorn).Gimcana de descoberta. Abans de poder començar a entrenar per a ser un bon astronauta haurem de superar tot un seguit de proves que ens permetran conèixer-nos millor entre nosaltres i conèixer els espais més rellevants de l'escola.
. Construïm un coet: Com que haurem de retornar una nau espacial a Àllio, aquesta activitat serà un taller on per parelles es construirà una maqueta d’un coet. D’aquesta manera, obtindrem els coneixements necessaris per ajudar els astrònoms i les astrònomes de Can Vilalta a realitzar el llançament de la nau espacial que ha de tornar cap a Àllio.
. Llançament de coets: Activitat festiva, on es durà a terme el llançament de les maquetes de coet realitzades el dia anterior. Podrem apreciar, així, en directe, les característiques de cada vol. Quin serà el que vola més? i el més original? I el vol més estrambòtic?
. Entrenament d’astronautes: (Circuit de mini-aventura i bici-karts). Per a ser una bona astronauta s'ha d'estar en forma i exercitar totes les habilitats com ara l’agilitat o la rapidesa. Aquest entrenament ens permetrà complir la missió sense problemes.
. Visita al planetari: Tot gran astrònom ha de ser un bon coneixedor del cel, dels seus cossos celestes i les seves estrelles. També passarem una bona estona jugant amb els planetes del nostre sistema solar.
. Anem a buscar el combustible: Excursió al bosc. Coneixerem els entorns naturals i ens trobarem diferents animals que habiten als nostres boscos. A més a més, es durà a terme una petit joc de pistes que ens permetrà trobar el combustible per tornar la nau espacial a Àllio.
. Cursa d’orientació: L’últim esforç que haurem de realitzar serà una excursió on posarem a prova els coneixements obtinguts durant l’estada sobre l'espai i l’orientació per a poder trobar el material que hem d'enviar a Àllio. Llançament de la nau espacial i graduació: Un cop haguem trobat el material, posarem en marxa la nau espacial, carregarem el material i l'enviarem cap a Àllio. Seguidament, durem a terme la graduació, on s’entregarà un diploma a cada infant que l’acreditarà com a aprenent d’astronauta.
. Nits: La primera nit hi haurà joc de nit (joc dels planetes) i la segona vetllada.

Preus:


. Estada de 3 dies/2 nits: des de 134,20.-€ en temporada mitjana o 156,75.-€ en temporada alta.
. Estada de 2 dies/1 nit: des de 89,10.-€ en temporada mitjana o 103,40.-€ en temporada alta.

- Temporada mitjana: dilluns a dimecres, d'abril a juny.
- Temporada alta: dimecres a divendres de març a juny.

Els preus inclouen des del dinar del primer dia al dinar de l'últim dia i programa d'activitats amb monitors. IVA inclòs.
Transport des de l'escola no inclòs.
A tenir en compte:
. Descompte dinar primer dia -7,70 €
. Suplement Piscina i Socorrista 1,5 a 3 hores 115,50 € / Grup i Dia d'Ús (Obertura a partir 20 de Maig)
. Monitor Extra Estada 2 dies 203,50.-€
. Monitor Extra Estada 3 dies 305,80.-€

Consultar preus per dates i estades concretes (segons temporada baixa, mitjana o alta)
Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús