Inici / Cases de colònies / Casa de colònies Les Orenetes - Granja escola Tornar enrera

Casa de colònies Les Orenetes - Granja escola

Borrassà - Girona - Província de Girona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 93,50€

Descripció:


La casa de “LES ORENETES” fa 32 anys que porta funcionant com a Granja Escola i la nostra experiència ens confirma la importància, que té pels nens i nenes, el contacte amb la natura i els animals. Moltes són les coses que han anat canviant durant aquests anys, des de les instal•lacions, l’educació dels infants, els valors socials d’avui...però encara persisteix la il•lusió i les ganes de compartir amb tots vosaltres una bona experiència.

Instal·lacions:


- Places: 90 places.
- Habitacions planta baixa 1 de 1 ( infermeria) 1 de 2, 1 de 11 ,1 de 28
- Habitacions planta primera 1 de 14, 2 de 4, 1 de 6,1 de 8, 1 de 28
- Espais-sales (interior): Sala-menjador amb TV/DVD, TV-Netflix, vestuari, sala de monitors i 2 vestuaris independents en edifici annex.
- Espais (exteriors): Animals de granja, construccions de fusta, sorrals, parc infantil i arbredes.
- Piscina: Tenim tres piscines
Piscina petita ( 7*7) Clor profunditat mínima 40 cm profunditat máxima 40 cm
Piscina gran ( 14*7) Clor profunditat mínima 50 cm profunditat máxima 1.60 metres
piscina de sal 14.5*7.5 50 cm a 1.20m
- Zones esportives: Camp de fútbol.
- Calefacció: Sí.
- Equip de música autoamplificat: 15" 800W màx. amb lector (Bluetooth, USB, targeta SD/MMC), entrada de línea i micròfon, control de greus, aguts i volum del micròfon.
- Servei mèdic: CAP de Vilafant a 3km. Hospital de Figueres a 5km.
- Observacions: Adequada a grups de minusvàlids. S’ofereixen altres serveis per grups.

Activitats:


- Granja escola: els monitors/es expliquen els costums, l’alimentació i la manera com viuen els animals de la granja. Treballem amb diferents aus, conills, cabres, porcs xinesos, vedells, galls i gallines entre d’altres, els quals donarem menjar, veurem i tocarem. Depenen de l’edat, aprofundim en l’estudi d’alguns animals concrets.
- Ceràmica Torn: L’activitat consisteix en treballar el fang amb el torn. Cada un dels participants farà una peça que posteriorment personalitzarà.
- Ceràmica Raku: El ceramista farà una explicació sobre aquesta tècnica de treball del fang. Seguidament cada participant decorarà i courà un bol.
- Galetes amb ametlles: En aquesta activitat els nens/es elaboren galetes barrejant-hi ametlles i llavors les coguem i ens les mengem per berenar.
- Pots de sal: Pintem sal de diferents colors i omplin un pot de vidre tot fent formes amb aquesta.
- Pa: Els nens/es participaran en l’elaboració del pa tot aprenent quins ingredients calen per fer la massa i com coureu per arribar a menjant-se’l.
- Bombons de xocolata: Utilitzarem un dels aliments que més agraden en els nens/es per elaborar uns bombons, que un cop fets i fresquets del congelador podrem menjar.
- BTT: Per conèixer de prop els pobles del voltant i disfrutar del paisatge de l’Empordà, què millor que fer un vol pel voltant de la casa de colònies amb bicicleta de muntanya.. L’excursió es farà per camins de carro i un monitor de la casa. Assistència tècnica (furgoneta).
- Gimcana esportiva: Els nens i nenes faran diferents activitats on hauran de moure’s constantment superant diverses proves. Els guanyadors o guanyadores obtindran medalles segons la categoria guanyada.
- Piscines: Si el temps acompanya es pot gaudir de les TRES piscines que té la casa de colònies.
- Jocs d’aigua: Quan fa molta calor, disposem d’activitats a l’exterior en les quals els nens i nenes poden jugar amb aigua.
- Jocs de pistes: Els diferents jocs d’enginy deixaran demostrar els nens i nenes les seves habilitats en resoldre enigmes.
. Jocs de nit: el macarró, discoteca, jocs d'enginy, banderoles...

Excursions:


. Museu-Teatre Salvador Dalí: Visita de l’edifici del Teatre-Museu Dalí i la torre Galatea. Els nens i nenes disposaran d’un monitor que els enseyerà i explicarà les obres més emblemàtiques del pintor surrealista Salvador-Dalí.
. Aiguamolls de l’Empordà: Benvinguda i presentació de l’activitat segons el pactat amb el mestre. Situació del grup, en relació a l’espai on es troba el lloc d’acollida i en relació a la història del parc. Explicació de les característiques actuals de l’itinerari escollit. Realització del recorregut, amb les parades pertinents amb els indrets pedagògicament segons l’època, climatologia, disponibilitat de temps, nivell de preparació dels alumnes, objectiu de la visita...
Sempre es va acompanyat de monitors.
. Capgrossos de Navata: Els nens i nenes participaran de l’elaboració i l’explicació sobre la construcció d’una màscara de cartró pedra. Seguidament se’ls farà una visita guiada per la sala d’exposicions i finalment els regalaran una màscara sense pintar.
. Nautilus: Creuer per el fons del mar de la reserva natural de les illes Medes. Si es vol es dona un qüestionari previ a l’excursió per treballar ( hi ha un manual de consulta per el professor).
. Hípica i tir amb arc: Iniciació a la muntura del cavall i explicació, per part dels monitors de l’hípica, de tot el relacionat amb la manera de cuidar el cavall, posar-li les regnes i saber-lo muntar. (45 minuts d’equitació+45 minuts de tir amb arc +Transport fins l’hípica.)
. Museu Juguet.
. Museu del Cinema.
. Museu de l’exili a la Jonquera.
. Excursió a la platja.
. Ruines d’Empúries
. BananaFun.
. Quads/Buggy.
. Butter fly.
. Esquí nàutic.

Preus:


Estades amb activitats:
. 3 dies/2 nits: des de 122,10.-€ per alumne (IVA inclòs).
. 2 dies/1 nit: des de 93,50.-€ per alumne (IVA inclòs).

El preu inclou des del dinar del primer dia al dinar de l'última dia i programa d'activitats amb monitors a concretar amb l'escola.

Tingues en compte

- Aquesta casa de colònies també ofereix serveis per a grups i activitats no escolars: dinars populars, agrupaments i esplais (allotjament amb dret a cuina), famílies, grups d'Ampa, amics, stages esportius, aniversaris, casaments i batejos, etc.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús