Inici / Cases de colònies / Casa Gran - Altafulla Tornar enrera

Casa Gran - Altafulla

Altafulla - Província de Tarragona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat

Des de 68,81€

Descripció:


Alberg situat en una de les tres edificacions més voluminoses d'Altafulla, té un caràcter singular pel fet de procedir d'una antiga masia amb un pati adjunt amb terrassa i té una torre que pertany a l'antiga muralla.

Instal·lacions:


. Capacitat: 70 places (habitacions de 4, 5, 8 y 10 llits).
. Equipat per a persones amb mobilitat reduïda (consulteu a l'alberg).
. Sala d'estar polivalent amb TV, biblioteca, sala de jocs, terrassa i calefacció.
. Serveis: Menjador, màquines automàtiques de begudes calentes i fredes, lloguer de tovalloles, WI-FI i informació d'excursions.

Programes d'activitats escolars:


. Pirates a la costa! (INF, CI): Gaudir de les experiències i aventures d’aquests habitants del mar.
Preu estada 3 dies/2 nits: des de 126,53.-€ per alumne.
Preu estada 2 dies/1 nit: des de 74,84.-€ per alumne.

. Viure l’època dels romans a Tàrraco (CM, CS, ESO): situar-se en la història i analitzar les diferències entre la vida en temps dels romans i l’actual. Inclou una visita a la Tàrraco romana.
Preu estada 3 dies/2 nits: des de 118,20.-€ per alumne.
Preu estada 2 dies/1 nit: des de 68,81.-€ per alumne.
Aquest programa es pot impartir en llengua anglesa (consultar preu).

. A la platja, tot l’any! (CM, CS, ESO): transmetre valors de cooperació i col·laboració entre els alumnes a partir de la pràctica de l’esport. Inclou 3 activitats aquàtiques de rem al Club Marítim Altafulla (caiac al mar, rai i surf de rem).
Preu estada 3 dies/2 nits: des de 137,52.-€ per alumne.

. Tarraconensis: seguint la petjada dels escipions (CM, CS, ESO, T. Síntesi): identificar i estudiar de manera pràctica els costums quotidians dels nostres avantpassats. Inclou la visita a la Tàrraco romana i a la Vil·la dels Munts.
Programa també disponible en anglès.
Preu estada 3 dies/2 nits: des de 118,20.-€ per alumne.
Preu estada 3 dies/2 nits (treball de síntesi): des de 125,30.-€ per alumne.
Preu estada 2 dies/1 nit: des de 68,81.-€ per alumne.

. Viu la història a Altafulla (CM, CS, ESO): utilitzar el patrimoni com a eina per conèixer un període històric. Inclou la visita a la Ciutadella Ibèrica de Calafell.
Programa també disponible en anglès.
Preu estada 3 dies/2 nits: des de 121,50.-€ per alumne.
Preu estada 2 dies/1 nit: des de 72,11.-€ per alumne.

. Per sobre i per sota les aigües de Tamarit (CM, CS, ESO): descobrir l’entorn i les activitats esportives que ens ofereix Altafulla i Tamarit. Inclou una excursió amb caiac, planxa de rem (stand up paddle surf), snorkel i costejament (recorregut pel litoral).
Preu estada 3 dies/2 nits: des de 128,79.-€ per alumne.

Tingues en compte

Preus en temporada alta (a partir del 27 de març, abril, maig i juny 2023). Consulteu-nos preus d'altres dates en promoció.
Transport d'anada i tornada no inclòs en el preu (també us podem passar pressupost).

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús