Inici / Cases de colònies / Castell de Fluvià - Granja-escola i programa esportiu Tornar enrera

Castell de Fluvià - Granja-escola i programa esportiu

Sant Esteve de Palautordera - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 94,16€

Descripció:


Al municipi de Sant Esteve de Palautordera, a la comarca del Vallès Oriental. Casa fortificada del 1154 i classificada com a Patrimoni Nacional. Situada als peus del Montseny, és ideal per a activitats esportives i excursions.

A 48 km de Barcelona i a 50 km de Girona.

Equipaments:


- 228 places.
- Habitacions de 4 a 16 places i una de 24 places.
- Calefacció central.
- 6 sales d'activitats i 1 menjador de 180 places.
- Amb camps de futbol, pista poliesportiva amb 3 camps de bàsquet, 2 piscines, 2 parcs infantils, 3 camps d'aventura (1 per als més petits) i estany dins de la finca.
- Amb granja dins del mateix centre.

Activitats:


**Programa de granja-escola. (EI/CI).
. La Granja. Contacte i coneixement dels animals de granja, les feines del granger, els estris de feinejar i el mas. Podrem tocar i manipular la llana de les ovelles un cop les han esquilat (finals d’abril principis de maig).
. El món del cavall. Coneixement dels èquids del nostre estable i passeig amb carro pels entorns del centre. (*El passeig en carro només fins el 30 d’abril.)
. L'hort ecològic i les plantes remeieres. Conèixer i practicar les feines d’un pagès treballant un trosset de l’hort i reconeixent les hortalisses. Plantar un enciam que ens emportarem a casa per veure com va creixent.
. Elaboració artesana. Realització de productes a partir de matèries primeres produïdes a la granja. (*Activitat només de Tardor.)
. Pastisseria. Taller d'elaboració, cocció i presentació artesana de productes de pastisseria. (*Activitat només de Tardor.)
. El Bosc Mediterrani. Itinerari de natura, observació per conèixer el bosc mediterrani, recollida de plantes i confecció d’un mural.
. Activitats de nit. Jocs de nit. Vetllada o festa final. (*Activitat fixa, no inclosa en la tria.)
. Tirolina (CI). Imitarem l’inoblidable personatge d’en Tarzan, però substituint les lianes per una tirolina de cable d’acer.
. Ponts enlairats (CI). Caminarem per un circuit aeri de diferents tipus de ponts enlairats.
. L'Arbre Màgic (CI). Passeig enlairat entre arbres on descobrirem alguns secrets màgics que s'hi oculten. NOVETAT!
. Gran pista americana a la natura (P5, CI). Circuit de proves on treballarem les habilitats com l'equilibri, la rapidesa i la força tot pujant per tubs, travessant escales horitzontals, superant obstacles, etc. NOVETAT!
. Bidó (EI) Imitarem el vol d'un coet desplaçant-nos dins un bidó a través d'un cable d’acer.
. Mini bike (P3, P4). Circuit d’habilitat sobre rodes, on posarem a prova l’equilibri i l’agilitat.
. Circuit Mini Aventura I (P3, P4). Caminarem per un circuit aeri de diferents tipus de ponts. NOVETAT!
. Les casetes dels 3 porquets (P3, P4). Identificarem elements destacats del tradicional conte i coneixerem la caseta de cada porquet tot superant petites proves a cadascuna d'elles.
. Circuit Mini Aventura II (P4, P5). Caminarem per un circuit aeri de diferents tipus de ponts enlairats i acabarem llançant-nos per una tirolina.
. Tirolina (P5). Imitarem l’inoblidable personatge d’en Tarzan, però substituint les lianes per una tirolina de cable d’acer.
. Circuit de ponts enlairats (P5). Caminarem per un circuit aeri de diferents tipus de ponts enlairats.

**Programa esportiu + granja. (per a CM, CS i ESO).
. Escalada. Recorregut per colors i nivells.
. Circuit de ponts. Caminarem per un circuit de diferents tipus de ponts enlairats.
. Tirolina. Imitarem l’inoblidable personatge d’en Tarzan, però substituint les lianes per una tirolina de cable d’acer.
. Rappel en paret. Realitzarem el descens d'una paret mitjançant la tècnica del rappel, que consisteix en caminar d'esquena per una superfície vertical agafat a una corda fins arribar al terra pla.
. Escala cooperativa. Pujada d'esglaons de corda gegants, només accessible amb la col·laboració i el treball en equip entre dues persones alhora.
. Balance lake. Circuit per equips al llac del Castell (a partir del mes d'abril).
. Iniciació a l'equitació.
. Tir amb arc. Tirs a diana que requereixen de la concentració mental i la capacitat d’autocontrol en benefici de la precisió.
. Jumper Extrem. Després de grimpar per un tronc, on treballarem diferents habilitats com l'equilibri, realitzarem un salt per calcular la distancia a la que hem arribat.
. La Granja. Contacte i coneixement dels animals de granja, les feines del granger, els estris de feinejar i el mas. Podrem tocar i manipular la llana de les ovelles un cop les han esquilat (finals d’abril principis de maig).
. Pastisseria. Taller d'elaboració, cocció i presentació artesana de productes de pastisseria.(*Activitat només de Tardor).
. L'hort. Conèixer i practicar les feines d’un pagès treballant un trosset de l’hort i reconeixent les hortalisses. Plantar un enciam que ens emportarem a casa per veure com va creixent.
. El Castell de Montclús. Seguint una ruta de senderisme arribarem fins el Castell de Montclús d’estil romànic construït entre els s. XI-XII.
. Cursa d'Orientació. Recorregut pel parc que posa en pràctica la nostra capacitat d’observació i les nostres habilitats amb la brúixola per tal de localitzar el rumb i la posició.
. Activitats de nit. Jocs de nit. Vetllada o festa final.

**Programa cohesió: Fem Equip! (CM, CS) - només tardor
. Team Building.
. Circuit de cordes en parelles.
. Escala cooperativa. Pujada d'esglaons de corda gegants, només accessible amb la col·laboració i el treball en equip entre dues persones alhora.
. Esports d'equip.
. Montclús: Recorregut per equips.
. Activitats de nit. Jocs de nit. Vetllada o festa final.

**Programa sortides d'1 dia.
. Multiaventura o 1 dia amb canya!: Fes el teu pack a mida!. Camp d'aventura (EI), Circuit de ponts, tirolina, escalada horitzontal (CM), i a partir de CS: escalada, tirolina, circuit de ponts, jump extrem, ràpel, etc.
. 1 Dia a la Granja (renovada!)
. 1 Dia d'Activitats Tradicionals: la Tardor (Teambuilding), la Castanyada amb panellets, Halloween, Nadal o el Carnestoltes.

Preus:


Temporada alta (maig i juny)
** 3 dies/2 nits des de 146,74.-€ per alumne (dilluns-dimecres) o 159,06.-€ per alumne (dimecres-divendres).
** 2 dies/1 nit des de 96,36.-€ per alumne (dilluns-dijous) o 102,41.-€ (dijous-divendres).

Temporada de tardor (setembre a desembre)
Programa Granja-escola (P2, EI, CI), Programa Esportiu (CM, CS, ESO) i Programa de cohesió, Fem equip!, preu especial promoció:
** 3 dies/2 nits des de 105,38.-€ per alumne (dilluns-dimecres) o 121,44.-€ per alumne (dimecres-divendres).
** 2 dies/1 nit des de 80,08.-€ per alumne (dilluns-dijous) o 84,04.-€ (dijous-divendres).

Sortides d'un dia
Un dia a la granja, un dia al bosc, multiaventura, cohesió, Halloween, Nadal, Castanyada ... preu tardor 15,29.-€ per alumne (IVA inclòs). En cas de voler fer la sortida a la primavera, consulteu-nos preu segons la data.

Consultar preus per a estades i dates concretes (segons temporada baixa, mitjana o de promoció).

El preu inclou:


. Pensió completa
. Dinar del 1er dia
. Programa d'activitats amb monitors de la casa.
. IVA.

Tingues en compte

- Transport d'anada i tornada a l'escola no inclòs, també us podem passar pressupost.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús