Inici / Cases de colònies / Castell de Fluvià - Granja-escola i programa esportiu Tornar enrera

Castell de Fluvià - Granja-escola i programa esportiu

Sant Esteve de Palautordera - Província de Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 84,59€

Descripció:


Al municipi de Sant Esteve de Palautordera, a la comarca del Vallès Oriental. Casa fortificada del 1154 i classificada com a Patrimoni Nacional. Situada als peus del Montseny, és ideal per a activitats esportives i excursions.

A 48 km de Barcelona i a 50 km de Girona.

Equipaments:


- 228 places.
- Habitacions de 4 a 16 places i una de 24 places.
- Calefacció central.
- 6 sales d'activitats i 1 menjador de 180 places.
- Amb camps de futbol, pista poliesportiva amb 3 camps de bàsquet, 2 piscines, 2 parcs infantils, 3 camps d'aventura (1 per als més petits) i estany dins de la finca.
- Amb granja dins del mateix centre.

Activitats:


**Programa de granja-escola. (per a tota la Primària).
. La granja: contacte i coneixement dels animals de granja, les feines del granger, els estris de feinejar i el mas. Podrem tocar i manipular la llana de les ovelles un cop les han esquilat (finals d'abril, principis de maig).
. El món del cavall: els èquids del nostre estable, atenció, cura i passeig amb carro pels entorns del centre. (grups a partir de CM muntaran a cavall).
. Pastisseria: taller d'elaboració, cocció i presentació artesana de productes de pastisseria.
. L'hort: conèixer i practicar les feines d'un pagès treballant un trosset de l'hort i reconeixent hortalisses. Plantar un enciam que ens emportarem a casa per veure com va creixent.
. Gran Pista Americana a la natura (CI). NOVETAT!
. Petits pilots (EI).NOVETAT!
. Activitats de corda: espai a l'aire lliure que permet la realització de diverses activitats esportives com: tirolina, escalada en rocòdrom, circuit de ponts elevats, etc.
. El bosc Mediterrani: itinerari de natura, observació per conèixer el bosc mediterranim recollida de plantes i confecció d'un mural.
. Activitats de nit: jocs de nit, vetllades o festa final.

**Programa esportiu. (per a CM, CS i ESO).
. Escalada i escalada cooperativa: recorregut per colors i nivells.
. Circuit de ponts: diferents circuits segons l'edat dels alumnes.
. Tirolina al mig del bosc.
. Gran tirolina des de la torre (ESO).
. Balance Lake: circuit per equips al llac del Castell (a partir de l'abril).
. Tir amb arc.
. Castell de Montclús: seguint una ruta de senderisme arribarem fins el Castell de Montclús, d'estil romànic del s.XI-XII.
. Orientació: recorregut pel parc que posa en pràctica la nostra capacitat d'observació i les nostres habilitats amb la brúixola per tal de localitzar el rumb i la posició.
. Ràpel: realitzarem el descens d'una paret mitjançant la tècnica de ràpel, caminant d'esquena per la superfície vertical agafats amb cordes.
. Guerra dels Segadors: coneixerem els esdeveniments ocorreguts en el context de la Guerra dels Segadors l'any 1640, a través d'un còmic i l'heràldica dels Senyors de Fluvià.
. BTT (a partir de CS): ruta per un itinerari proper al centre de colònies (CS i ESO) o per un circuit tancat dins el centre (CM).
. Equitació: iniciació a la munta amb l'aprenentatge dels aires bàsics i les seves transicions al tancat de la granja-escola.
. Jumper Extrem: després de grimpar per un tronc, on treballarem les diferents habilitats com l'equilibri, realitzarem un salt per calcular la distància a la qual hem arribat.
. Activitats de nit: jocs, vetllades o festa final.

**Programa sortides d'1 dia.
. Multiaventura o 1 dia amb canya!: Fes el teu pack a mida!. Camp d'aventura (EI), Circuit de ponts, tirolina, escalada horitzontal (CM), i a partir de CS: escalada, tirolina, circuit de ponts, jump extrem, ràpel, etc.
. 1 Dia a la Granja (renovada!)
. 1 Dia d'Activitats Tradicionals: LA TARDOR (Teambuilding), LA CASTANYADA AMB PANELLETS, HALLOWEEN, NADAL o EL CARNESTOLTES.

Preus:


Temporada alta (maig i juny)
** 3 dies/2 nits des de 146,74.-€ per alumne (dilluns-dimecres) o 159,06.-€ per alumne (dimecres-divendres).
** 2 dies/1 nit des de 96,36.-€ per alumne (dilluns-dijous) o 102,41.-€ (dijous-divendres).

Consultar preus per a estades i dates concretes (segons temporada baixa, mitjana o de promoció).

El preu inclou:


. Pensió completa
. Dinar del 1er dia
. Programa d'activitats amb monitors de la casa.
. IVA.

Tingues en compte

Transport d'anada i tornada a l'escola no inclòs, també us podem passar pressupost.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús