Inici / Sortides d'1 dia / Catalunya en Miniatura Tornar enrera

Catalunya en Miniatura

Torrelles de Llobregat - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 5,50€

Descripció:


Un parc temàtic amb més de 150 maquetes a l'aire lliure, realitzades a escala al propi taller del parc, que reprodueixen a la perfecció els monuments més importants de l'arquitectura catalana.

Un passeig a l'aire lliure a través d'una exposició permanent de les obres més destacades del romànic i el gòtic de Catalunya, així com l'obra complerta del genial arquitecte modernista Antoni Gaudí.

Però això no s'acaba aquí! El parc també disposa de molts altres serveis per poder passar un gran dia: zona de pícnic, bar, restaurant, tren, amfiteatre, parc infantil i tenda de records.

Visita:


** Visita a l'exposició de maquetes: lliure sense monitors. Els objectius són: tenir una visió general del territori, conèixer els diferents estils arquitectònics i aprendre mitjançant una experiència única. Calculem uns 90min aprox. per aquesta activitat.
Preu: 6,50.-€ per alumne.

- Opcionals:
** Viatge en tren + passi de video: la millor manera de tenir una visió panormàmica de l'exposició de maquetes mitjançant un passeig en tren. Visionat d'un video de com es realitza una maqueta. Durada: 20min.
Preu: 1,5.-€ per alumne.
** Visita al taller de maquetes: visita guiada al taller on es realitzen les maquetes del parc. Podran descobrir tots els secrets de la realització d'una maqueta, tocar els materials, etc. La visita s'adapta per cada cicle escolar, per fer-la més dinàmica i interessant, segons les necessitats de cada grup. Durada: 30min. aprox.
Preu: 1,5.-€ per alumne.

Activitats d'aventura:


Les activitats d'aventura són ideals perquè els alumnes desenvolupin: treball en equip, seguretat i confiança en un mateix i coordinació.

Els recorreguts pels arbres es realitzen sempre de forma autònoma sota la supervisió d'instructors experimentats i després d'un "breafing" obligatori, on s'explica l'ús correcte de les politges i mosquetons.

** Circuits:
- Circuit infantil: per alumnes entre 4 i 7 anys. Durada: 30min. aprox.
Preu: 10.-€ per alumne.
- Circuit mitjà/extrem: per alumnes a partir de 8 anys. Durada: 90 min. aprox.
Preu: 13.-€ per alumne.
* Afegeix l'activitat "Escapa't a les comarques" per només 5.-€ més.

Inclouen l'entrada a l'exposició de maquetes a l'aire lliure.
Calculem que la visita lliure a l'exposició + l'activitat d'aventura té una durada de 180min. aprox.

- Activitats curriculars:


** Cicle inicial: "Els mitjans de transport": visita al parc parant atenció i fent èmfasi en maquetes on es poden apreciar els diferents mitjans de transport. Hi trobarem les maquetes següents: el port, l’aeroport, les estacions de tren, les carreteres i autopistes (totes elles motoritzades), la multitud de vies i trenets que corren entremig de les diferents maquetes del parc.
Preu: 9,50.-€ per alumne.
Inclou: visita lliure a l'exposició de maquetes, visita al taller de maquetes (amb monitor), fitxa de treball i guia del mestre, 2 viatges en tren panoràmic.

** Cicle mitjà i superior: "Escapa't a les comarques!": a través d'un joc interactiu d'enigmes i pistes, viuran un gran REPTE... Construir un mapa gegant de Catalunya amb peces magnètiques. En la recerca del Follet de Catalunya en Miniatura recorreran les comarques resolent enigmes i pistes, de manera grupal.
La finalitat d'aprenentatge de l'activitat és: fomentar el treball en equip, situar geogràficament les comarques catalanes, memoritzar i aprendre mitjançant un joc i generar coneixement entre tots.
Preu: 9,50.-€ per alumne.
Inclou: visita lliure a l'exposició de maquetes, activitat "Escapa't a les comarques!", fitxa de treball i guia del mestre, passi de vídeo de com es realitza una maqueta.

- Preus especials en dilluns (excepte maig i juny): 5,50.-€ entrada exposició, 9.-€ circuit infantil i 12.-€ circuit mitjà-extrem.
- L'autocar és opcional, us podem passar pressupost a molt bon preu, consulteu-nos!

Tingues en compte

- Cal dur cantimplora, gorra, esmorzar i dinar.
- Cal dur roba i calçat adequats per l’activitat que es realitza a l’aire lliure.
- Preus amb IVA inclòs.
- Tots els professors gratuïts.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús