Inici / Sortides d'1 dia / CEC Barcelona - activitats d'aventura a la ciutat Tornar enrera

CEC Barcelona - activitats d'aventura a la ciutat

Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 10,00€

Descripció:


Us proposem una sortida diferent, d'aventura, excursionisme i esports de muntanya, amb la peculiaritat que no ens hem de moure del centre de la ciutat de Barcelona.
Anirem al Centre Excursionista de Catalunya, situat a barri gòtic de Barcelona, on:

- Començarem visionant el documental "La muntanya en imatges" per transmetre les emocions i sensacions que aporta l'excursionisme i la pràctica dels esports de muntanya. I seguirem amb la visita del museu de l'excursionisme, on coneixerem les gestes dels alpinistes més destacats, els valors de l'excursionisme, el naixement del CEC...

- Farem una formació amb coneixements bàsics de l'excursionisme i l'ús del material necessari per a la pràctica de l'escalada i la seguretat en la muntanya.

- I anirem al boulder o sala d'escalada en bloc, on experimentarem els principis bàsics de coordinació, equilibri i orientació espacial, amb totes les mesures de seguretat. Ens divertirem enfilant-nos per la paret!

- Finalment farem una reflexió sobre la relació de l'home i la natura, així com l'impacte i el respecte que l'home hauria de tenir per a poder gaudir-ne.

Per a realitzar les activitats, ens dividirem en petits grups i ens mourem alhora pels diferents espais del CEC : les columnes romanes del temple d'August, la sala d'actes, la sala-museu, l'aula de formació i el rocòdrom, que està a les noves instal·lacions en un altre edifici que es troba a 10 min caminant des de l'edifici històric de la CEC (els monitors us acompanyaran d'un lloc a l'altre).

Una sortida on els alumnes viuran noves sensacions, treballarem la superació personal i la relació entre els companys.

Preus:


- El preu de l'activitat només de matí (de 10h a 13'00h) és de 10.-€ per alumne (IVA inclòs).
- L'autocar no està inclòs i és opcional, demaneu-nos pressupost!
- Els professors són gratuits.
- Preus vàlids per a grups escolars entre 25 i 75 alumnes, dins del calendari escolar.
- Per altres grups, consulteu-nos preus!!

Tingues en compte

- Cal dur roba i un calçat adeqüat per a l'escalada (calçat esportiu i roba còmode).
- La durada de l'activitat és de 3 hores, que es pot realitzar de matí o de tarda.
- Penseu que la seva situació afavoreix un fàcil accés amb el transport públic.
- IVA inclòs.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús