Inici / AMPA i famílies / Colònies AMPA a La Llobeta - colònies del circ i les seves arts Tornar enrera

Colònies AMPA a La Llobeta - colònies del circ i les seves arts

Aiguafreda - Província Barcelona
Apte per a AMPA i famílies

Des de 79,69€

Descripció:


A La Llobeta, us hem preparat unes colònies per l´AMPA amb el circ i les seves disciplines com a protagonistes. Una proposta adaptada a infantil i primària perquè tots gaudeixin de les activitats a la natura.

La casa de La Llobeta compta amb una autèntica carpa de circ on aprendrem les arts del circ com autèntics artistes!

Amb monitors 24 hores. Opcionalment en anglès!

Activitats:


** Activitats de P3 a 2n de primària
. Malabars
. Equilibris
. Taller Manual del circ. (Activitat cooperativa)
. Excursió a la Font dels Enamorats
. Trapezi i llit elàstic
. Funàmbuls (Activitat d’Aventura)
. Gimcana d’aigua* (Activitat cooperativa)

** Activitats de 3r a 6è de primària
. Màgia
. Roadbook ambiental al bosc de La Llobeta (Activitat cooperativa)
. Parc acrobàtic sobre els arbres
. Trapezi + Teles
. Orientació a la Font dels Enamorats (Activitat cooperativa)
. La fuga (Roomscape, Activitat cooperativa) + Tir amb arc mòbil (Activitat d’Aventura)
. Excursió i banys als gorgs d’Aiguafreda*

*Activitats de piscina disponibles a partir de 1 de Juny.

Serveis AMPA:


AMPA, t´ho possem fàcil! Us volem cuidar i per això tenim serveis pensats per vosaltres.

**Colònies AMPA amb monitors 24 hores:
. Reserva plaça a plaça: Posem al vostre abast el servei de reserva online. Cada família podrà fer la seva reserva des de casa mitjançant un portal privat totalment segur. Oblideu-vos de les jornades d’inscripcions, de fer cobraments i pagaments, de recollir fitxes, fotos, fotocòpies, de “perseguir” a les famílies, etc… Nosaltres ens ocupem de tot!

. Video tutorial + imprescindibles: Cansats d’invertir temps i esforços en organitzar reunions amb poca assistència? Per les colònies ja no us caldrà! Tenim un vídeo tutorial amb tota la informació de les colònies. La reunió de pares i mares que pots veure on vulguis, quan vulguis i quantes vegades necessitis. Els imprescindibles és un document amb les informacions bàsiques: Què cal portar, comunicació durant les colònies, menú, horari, etc.

. Portal de fotos: Podreu fer el seguiment del dia a dia de les colònies a través del portal d’ús privat, on us proporcionarem una contrasenya per poder-hi accedir!

. Talonari AMPA sorteig pro-colònies: Totalment gratuït i amb l’únic objectiu d’ajudar-vos i ajudar a totes les famílies a que ningú es quedi sense colònies. Per cada noi/a inscrits us lliurem un talonari amb 50 butlletes (sorteig d’una estada d'hotel en Pensió Completa), si aconseguiu vendre totes les butlletes aconseguireu estalviar-vos 50€ del preu de les colònies!

. Servei porta a porta: A les colònies amb monitors 24 hores són els nostres monitors els que acompanyen els nois/es des del punt de sortida. 1 monitor/a per autocar. Colònies de menys de 25 nois/es s’aplicarà suplement.

. Colònies en anglès: pots organitzar les colònies en anglès per practicar i millorar l'idioma d´una manera lúdica. Les colònies estàn acreditades i auditades per Chaplin’s Group Language consultants, centre oficial preparatori i examinador de Cambridge University i Trinity College London.

**Alimentem hàbits saludables:
. Menjar casolà elaborat a la cuina de la mateixa casa.
. Menús equilibrats, variats, nutritius i plats adaptats en casos d'al·lèrgies o intoleràncies alimentàries.
. Productes de qualitat i menús que incorporen productes de temporada, ecològics, KM0 i responsabilitat social.

**Tenim curs de la seguratat:
. Instal·lacions de primera qualitat, on tots els espais (habitacions, espais exteriors, menjadors...) són pensats i reformats contínuament per oferir-vos garanties de seguretat i confort.
. Seguretat auditada: Instal·lacions per activitats físico-esportives de risc auditades per LLEURE DISSENY: Empresa especialitzada en seguretat, disseny d'activitats i formació de lleure Educatiu Infantil, juvenil i família. Seguretat conforme la normativa/legalització vigent.

JUNTS AMB L'AMPA APRENEM, ENS DIVERTIM I CREIXEM. FEM PER TU PROJECTES EDUCATIUS DE QUALITAT.

Preus:


. Bloc de 2 dies des de 79,69.-€ per alumne (Iva inclòs)
Consulteu-nos altres estades!

Tingues en compte

. Dates: cap de setmana llarg, o les dates de Setmana Santa NO festius o els darrers dies del mes de Juny. Anem a recollir els nens/es a l’escola i els tornem el darrer dia al mateix punt de sortida.
. Ràtio 1 monitor cada 10 alumnes.
. Departament educatiu i de recursos humans que supervisa en tot moment el funcionament de la colònia.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús