Inici / Fi de curs i Aventura / Colònies d'aventura al Solsonès- Ideal per alumnes de 6è! Tornar enrera

Colònies d'aventura al Solsonès- Ideal per alumnes de 6è!

La Coma y la Pedra - Port del Comte - Província Lleida
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 75,00€

Descripció:


Descobrir un entorn tant variat com el que tenim a Catalunya a través d'una gran varietat d'experiències que segur que els vostres alumnes recordaran sempre. I per fer-ho, us proposem un viatge escolar amb diverses activitats de natura i aventura que ens faran gaudir plenament fora del vostre dia a dia.

Activitats:


Totes les activitats estan adaptades a l’edat dels alumnes i als interessos de l’escola.
Podeu realitzar els programes que us proposem a baix, o realitzar un programa a mida escollint les activitats d'aventura, natura o culturals que vulgueu realitzar:

- Circuit acrobàtic d'aventura al bosc amb ponts i tirolines
- Tir amb arc
- Golf
- Roadbook (cursa d'orientació)
- Escalada
- Bumper ball
- Trekking per la serra de Busa
- Rafting i Piragüísme al Parc del Segre
- Caiacs al pantà de la Llosa del Cavall
- BTT
- Tallers diversos a escollir (taller d'esmalts, taller de marc de fotos, taller de màscares, de punt de llibre, rellotge de sol...)
- Visita al Zoo dels Pirineus
- Joc de descoberta de Solsona, municipi medieval
- Joc de descoberta de Sant Llorenç de Morunys
- Visita de natura del neixament del riu Cardener
- Jocs de nit
- Vetllada d'estels
- Festa final.

Preus:


El preu variarà en funció de les activitats escollides
Us podem oferir uns exemples de paquets complets:

- Colònies 2 dies/1 nit: des de 75,00.-€ per alumne, amb allotjament a l'hotel, 1 pensió completa i les activitats de caiac a la Llosa del Cavall, Bumper ball, escalada, roadbook (orientació), joc de nit o festa final.

- Colònies 3 dies/2 nits: des de 131,00.-€ per alumne, amb allotjament a l'hotel, 2 pensions completes i les activitats de caiac a la Llosa del Cavall, BTT, circuit d'aventura als arbres, bumper ball, escalada, roadbook (orientació), joc de nit i festa final.

- Colònies 5 dies/4 nits: des de 228,00.-€ per alumne, amb allotjament a l'hotel, 4 pensions completes i les activitats de descoberta de Solsona, visita al Pantà de la Llosa del Cavall, el poble de Sant Llorenç de Morunys i el naixement del Riu Cardener, circuit acrobàtic d'aventura, bumper ball, tir amb arc, golf, jocs d'estratègia, escalada, roadbook (orientació), trekking a la natura, jocs de nit, vetllada d'estels i festa final.

Els preus inclouen:


- Pensions completes a l'hotel.
- Llençols, tovalloles i edredons.
- Activitats descrites al programa i material necessari.
- Monitors especialitzats per al desenvolupament de les activitats, vivint en el mateix hotel.
- Gratuïtat de 1 professor cada 20 alumnes de pagament.
- Menú a la carta del restaurant per a professors.
- Talonaris d’autofinançament per a cada alumne.
- IVA.

Els preus no inclouen:


- Dinar del primer dia. (és opcional i té un cost de 9,50.-€)
- Autocar per als desplaçaments, només el requereix el 1r dia sencer i l'últim dia per tornar a l'escola. Si ho necessiteu nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars que necessiteu a bons preus, demaneu-nos presupost!

Allotjaments:


Us proposem 2 allotjaments a escollir per a la vostra estada:

- L’Hotel Golf Natura, que es troba al peu de l’estació d’esquí del Port del Comte, al municipi de la Coma i la Pedra de la comarca del Solsonès (Lleida). És una nova construcció muntanyenca en pedra i fusta, un petit hotel molt acollidor, que ens permet l'opció d'exclusivitat per al vostre grup, adaptant-se a les vostres necessitats. S'aconsella per a grups de 55 alumnes com a màxim. Habitacions de 4 i 6 places, i una de 10 places, a part de 2 sales per a fer-hi activitats i un menjador.
Podreu gaudir d'una estada amb una bona restauració i unes vistes espectaculars del Pirineu, amb totes les avantatges d'una casa de colònies i totes les comoditats d'un hotel, sense cap dubte, un dels millors allotjaments per a les vostres colònies!

- L'Hotel Port 1730: hotel reformat a peu de pistes del Port del Comte. Compta amb unes 110 places, amb habitacions de 4 i 6 places majoritàriament, àpats al restaurant tipus self-service i un entorn natural magnífic. Molt proper a les instal·lacions del circuit d'aventura als arbres, tubbies, rocòdrom, etc.

- L'Alberg El Mirador, pensat per a grups més grans. Situat a 1'5km de l'hotel, pertant ens permet realitzar totes les acctivitats. Amb una capacitat de 200 places dividides en 2 ales que tenen habitacions de 8 places amb lliteres i labavos en el seu interior, i una habitació de 16 places adaptada.

Tingues en compte

- Per a la confirmació de la reserva caldrà redactar el contracte i fer una bestreta del 30% del total en els termes pactats.
- T'ajudem a finançar el teu viatge per a que us surti gratuït! Demaneu-nos informació!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús