Inici / Sortides d'1 dia / Coneix Barcelona, una gran ciutat! NOVETAT! Tornar enrera

Coneix Barcelona, una gran ciutat! NOVETAT!

Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 9,40€

Descripció:


Des del mirador de la muntanya de Montjuïc, descobrirem als nostres peus, la gran ciutat de Barcelona. A vista d’ocell, i a través de la urbanització actual de la ciutat, localitzarem els indrets més característics i els monuments més importants, Veurem com avui en dia està organitzada la ciutat i les seves característiques.
Després ens endinsarem a la ciutat amb l'autocar, que ens durà a aquelles parts de la ciutat que ens permetran conèixer el pas del temps, des dels seus orígens amb la primera ciutat medieval fins a l'actualitat, i com aquesta s'ha anat adaptant al seu entorn, necessitats i evolució.

A través d'una visita guiada, coneixerem tots aquells aspectes d'una ciutat que influeixen en el nostre dia a dia, i intentarem reflexionar sobre el paper dels ciutadans en la evolució i canvis que es produeixen en una ciutat.
I després anirem a dinar i podrem gaudir d'una estona de joc lliure abans de tornar a l'escola

Si voleu complementar la visita, tenim la possibilitat de realitzar un trajecte amb un transport públic (tramvia o metro, o Golondrinas...) i així poder treballar la mobilitat en una gran ciutat.

És una excursió que ens permet adaptar les explicacions i visites que realitzarem, al vostre interès:
- Conèixer el funcionament d'una gran ciutat (urbanització, transports, gestió, ciutadania, activitats econòmiques...).
- A vegades, el més proper pot ser el més desconegut! Podem adaptar la sortida per a conèixer el vostre entorn si sou d'una escola propera. Coneguem la vostra ciutat, Barcelona.
O si ens expliqueu el que busqueu, us farem una proposta a mida!

Preus:


- El preu de l'activitat és 9,40.-€ per alumne.
- Mínim 18 alumnes de pagament per cada grup/classe i guia.
- Els professors són gratuïts.

OPCIONAL:
- L'autocar no està inclòs i és opcional. Preu visita+autocar des de 19,80.-€ per alumne (en base a autocar 55 places), consulteu-nos!
- Si voleu incloure el viatge en un transport, s'haurà de sumar el preu del bitllet (1.-€ amb el metro o el tramvía, o 7.-€ per les golondrinas)
- Si voleu canviar la visita a Montjuïc per la visita al mirador de la Torre de Collserola, s'haurà de sumar el preuo de l'entrada de 4.-€ por persona. Degut als horaris de la Torre de Collserola, aquesta opció, només es pot realitzar els dimecres, dijous o divendres durant els mesos de Març a Desembre (gener i febrer està tancada per manteniment).

Tingues en compte

- Es recomana calçat còmode.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar.
- Dur binocles, si se’n tenen.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia.
- IVA inclòs.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús