Inici / Sortides d'1 dia / Descobriment escolar del litoral: mar, platja, port, jocs i esport. Tornar enrera

Descobriment escolar del litoral: mar, platja, port, jocs i esport.

Arenys de Mar, Vilanova i la Geltrú, Cambrils, l'Empordà... - Diverses províncies: Barcelona, Tarragona i Giron
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 8,50€

Descripció:


Us proposem diverses activitats per a sortides d'un dia relacionades amb el mar, la platja, el port i l'activitat pesquera, amb diferents activitats curriculars, jocs i esports.

Visita al port i la platja:


Activitat que es pot realitzar a Vilanova i la Geltrú o Arenys de Mar.
Arenys de Mar:
Es tracta d'una visita guiada pel port pesquer amb activitats que ens permet conèixer l'ofici de pescador, els diferents tipus de pesca, el procés que hi ha des que es pesca un peix fins que arriba a la nostra taula i conèixer diferents espais marins, També es vol sensibilitzar respecte la importància de cuidar i respectar el medi marí i els oficis que si estableixen.
per més informació consulteu el següent enllaç.

Esplatja't!:


Gaudirem d'un dia de platja, on posarem a prova les nostres habilitats per treballar en equip, la nostra creativitat a l'hora de construir els millors castells de sorra... i fer una remullada a les aigües del Mediterrani! Les platges del Garraf són el lloc idoni per viure un dia de platja en les èpoques més caloroses de l'any!

Treballem els esports col·lectius, psicomotricitat i coordinació i les tècniques de construcció de castells de sorra. Estona de bany amb educadors i professors (*La responsabilitat del bany va a càrrec de l'equip docent).

Activitats que es realitzen a la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú.

Preu:
TEMPORADA BAIXA: novembre, desembre, gener i febrer.
11.-€ de dilluns a divendres.

TEMPORADA ALTA: octubre, març, abril, maig i juny.
De dilluns a dimecres 11€
I dijous o divendres 12€
Per alumne (IVA inclòs).
Possibilitat d'afegir l'activitat de caiac al mar o paddlesurf a partir de cicle mitjà, consulteu-nos el suplement.

Estudi del paisatge del Garraf (CM i CS)


Un itinerari per observar la petjada de l'home en el paisatge natural i els canvis del territori al llarg de la història. Una ruta curta i sorprenent que ens portarà de la vinya al mar, a través del parc natural del Garraf i el pantà de Foix.
Descobrirem quins són els diferents tipus de paisatge que trobem des de les Planes del Penedès fins a la Platja de Vilanova, tot fent un recorregut pel Parc del Foix.
Aprofitarem per aprendre a llegir i entendre el paisatge i conèixer les diferents espècies de flora i fauna que habiten en els hàbitats del Garraf.
L'estona de dinar es realitza al Parc de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú i en acabar, fem la descoberta de la façana marítima abans que torneu a l'escola.

Preu:
De dilluns a dimecres 11€
I dijous o divendres 12€

Esports aquàtics


Activitats aquàtiques en diferents bases nàutiques (Pineda de Mar, Vilanova i la Geltrú, Cambrils, Salou, Tamarit...): caiac al mar, catamarà, paddle surf, banana bus, windsurf, snorkel, jocs a la platja, etc.
Consulteu-nos la opció que més us interessi!

Casa de colònies Marcel Maillot (l'Estartit)


Casa de colònies a 500m de la platja, només a la tardor:
- EI, CI i CM: Formes i colors marins i activitat d'arboradura: activitat que permet posar en pràctica les habilitats físiques dels mariners. Grimparem fins la gàbia del pal major i ens llançarem per la tirolina.
Preu: 14,74.-€ (IVA inclòs).

- CM. CS i ESO: Esports nàutics: Base nàutica a la Gola del Ter: Vela i Caiac! Espai per a fer pícnic i ús de les instal·lacions.
Preu: 14,74.-€ (IVA inclòs).

Per a més informació conulteu aquest enllaç.

Casa de colònies La Marinada (Cambrils)


- EI, CI: combinació d'una o més activitats com escola de pirates, viatge en vaixell pel port de Cambrils, descobriment de la platja i els seus elements...

- CM, CS: combinació d'una o més activitats com viatge en vaixell pel port de Cambrils, descobriment del litoral sorrenc i el rocós, figures de sorra, jocs de platja...

Preus:
- Activitats d'1 dia: 18.-€ (sense vaixell) / 26-€ (amb vaixell)
- Activitats de 1/2 dia: 12.-€ (sense vaixell) / 20.-€ (amb vaixell)

Per a més informació conulteu aquest enllaç.

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Sortides dins l'horari escolar d'un dia. Segons l'activitat, caldrà concretar la disponibilitat horària de l'escola per saber si es pot realizar correctament.
- Possibilitat de reservar l'activitat amb l'autocar des de l'escola inclòs, consulteu-nos preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús