Inici / Sortides d'1 dia / Descobriment litoral: mar, platja, port, jocs i esport. Tornar enrera

Descobriment litoral: mar, platja, port, jocs i esport.

Arenys de Mar, Vilanova i la Geltrú, Cambrils, l'Empordà... - Diverses províncies: Barcelona, Tarragona i Giron
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 8,50€

Descripció:


Us proposem diverses activitats per a sortides d'un dia relacionades amb el mar, la platja, el port i l'activitat pesquera, amb diferents activitats curriculars, jocs i esports.

Visita al port i la platja:


Activitat que es pot realitzar a Vilanova i la Geltrú o Arenys de Mar.
Arenys de Mar:
Rebuda dels alumnes en el mateix port. A continuació es realitzen 3 activitats d'educació ambiental a la platja fins a la 13:30h: descoberta de la platja, coneguem els invertebrats marins i els peixos del mar Mediterrani.

Després temps per dinar a càrrec de l'escola/lavabos. A les 14:30h es fa la visita al port pesquer i a la llotja, fins a l'hora de marxar (cap a les 15:30h-16h). La subhasta del peix comença a les 16h i les escoles no tenen oportunitat de veure-la, però els educadors expliquen el seu funcionament quan es visita la llotja.

Opcional: passejada en barca a bord del Marinada gestionada per un patró, en grups de 15 alumnes. S'incorpora l'activitat en el cronograma del dia de manera seqüencial.

Preu:
Només matí fins la 13:00h: 8,50.-€ per alumne.
Horari fins les 15:30h / 16h: 10,50.-€.
El preu del viatge en barca és a part, cal sumar un suplement de 4,50.-€/alumne.

Vilanova i la Geltrú:
Descoberta del port i la platja de Vilanova i la Geltrú.

Es tracta d'una visita guiada pel port pesquer de Vilanova i la Geltrú que ens permet conèixer l'ofici de pescador, els diferents tipus de pesca, el procés que hi ha des que es pesca un peix fins que arriba a la nostra taula i conèixer diferents espais marins, També es vol sensibilitzar respecte la importància de cuidar i respectar el medi marí i els oficis que si estableixen.

*Aquesta activitat no es pot realitzar en dilluns perquè no hi ha pesca al port.

Preu:
Temporada baixa (Novembre, Desembre, Gener i Febrer; i de dilluns a dimecres dels mesos de Setembre, Octubre i Març): 11.-€ per alumne (IVA inclòs).
Temporada alta (Abril, Maig, Juny; i els dijous i divendres dels mesos de Setembre, Octubre i Març): 12.-€ per alumne (IVA inclòs)
.El preu del viatge en barca és a part, cal sumar un suplement de 4,50.-€/alumne.

Esplatja't!:


Gaudirem d'un dia de platja, on posarem a prova les nostres habilitats per treballar en equip, la nostra creativitat a l'hora de construir els millors castells de sorra... i fer una remullada a les aigües del Mediterrani! Les platges del Garraf són el lloc idoni per viure un dia de platja en les èpoques més caloroses de l'any!

Treballem els esports col·lectius, psicomotricitat i coordinació i les tècniques de construcció de castells de sorra. Estona de bany amb educadors i professors (*La responsabilitat del bany va a càrrec de l'equip docent).

Activitats que es realitzen a la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú.

Preu:
Temporada baixa (Novembre, Desembre, Gener i Febrer; i de dilluns a dimecres dels mesos de Setembre, Octubre i Març): 11.-€ per alumne (IVA inclòs).
Temporada alta (Abril, Maig, Juny; i els dijous i divendres dels mesos de Setembre, Octubre i Març): 12.-€ per alumne (IVA inclòs)
Possibilitat d'afegir l'activitat de caiac al mar o paddlesurf a partir de cicle mitjà, consulteu-nos el suplement.

Estudi del paisatge del Garraf (CM i CS)


Un itinerari per observar la petjada de l'home en el paisatge natural i els canvis del territori al llarg de la història. Una ruta curta i sorprenent que ens portarà de la vinya al mar, a través del parc natural del Garraf i el pantà de Foix.
Descobrirem quins són els diferents tipus de paisatge que trobem des de les Planes del Penedès fins a la Platja de Vilanova, tot fent un recorregut pel Parc del Foix.
Aprofitarem per aprendre a llegir i entendre el paisatge i conèixer les diferents espècies de flora i fauna que habiten en els hàbitats del Garraf.
L'estona de dinar es realitza al Parc de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú i en acabar, fem la descoberta de la façana marítima abans que torneu a l'escola.

Preu:
Temporada baixa (Octubre, Novembre, Febrer, Març i de dilluns a dimecres del mes d'Abril): 11.-€ per alumne (IVA inclòs).

Temporada alta (Maig, Juny i els dijous i divendres del mes d'Abril): 12.-€ per alumne (IVA inclòs).
Important: cal tenir autocar tot el dia per fer el desplaçament des de Castellet fins a Vilanova i la Geltrú.

Casa de colònies Marcel Maillot (l'Estartit)


Casa de colònies a 500m de la platja, només a la tardor:
- EI, CI i CM: Formes i colors marins i activitat d'arboradura: activitat que permet posar en pràctica les habilitats físiques dels mariners. Grimparem fins la gàbia del pal major i ens llançarem per la tirolina.
Preu: 14,74.-€ (IVA inclòs).

- CM. CS i ESO: Esports nàutics: Base nàutica a la Gola del Ter: Vela i Caiac! Espai per a fer pícnic i ús de les instal·lacions.
Preu: 14,74.-€ (IVA inclòs).

Casa de colònies La Marinada (Cambrils)


- EI, CI: combinació d'una o més activitats com escola de pirates, viatge en vaixell pel port de Cambrils, descobriment de la platja i els seus elements...

- CM, CS: combinació d'una o més activitats com viatge en vaixell pel port de Cambrils, descobriment del litoral sorrenc i el rocós, figures de sorra, jocs de platja...

Preus:
- Activitats d'1 dia: 16.-€ (sense vaixell) / 24-€ (amb vaixell)
- Activitats de 1/2 dia: 10.-€ (sense vaixell) / 18.-€ (amb vaixell)

Esports aquàtics


Activitats aquàtiques en diferents bases nàutiques (Pineda de Mar, Vilanova i la Geltrú, Cambrils, Salou, Tamarit...): caiac al mar, catamarà, paddle surf, banana bus, windsurf, snorkel, jocs a la platja, etc.
Consulteu-nos la opció que més us interessi!

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Sortides dins l'horari escolar d'un dia. Segons l'activitat, caldrà concretar la disponibilitat horària de l'escola per saber si es pot realizar correctament.
- Possibilitat de reservar l'activitat amb l'autocar des de l'escola inclòs, consulteu-nos preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús