Inici / Sortides d'1 dia / El bosc a la tardor Tornar enrera

El bosc a la tardor

Varias - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 9,00€

Descripció:


El Bosc a la Tardor: descobrirem tots els canvis que es produeixen al bosc en aquesta època de l’any. Per a fer-ho, us proposem diferents espais naturals on el paisatge de tardor és espectacular i on les activitats s'adapten a l'edat dels alumnes:

Per a Educació infantil i Primària:


- Us proposem anar a passar el dia a diferents cases, on de la mà de diferents personatges, fareu un itinerari pel bosc descobrint les característiques de la tardor.

O podeu fer una excursió d'un dia a un dels diversos boscos per experimentar i conèixer de primera mà aquests entorns naturals y les seves característiques:

- La Garrotxa: podeu venir d'excursió a La Fageda d'en Jordà i la Fàbrica de Iogurts de La Garrotxa, on farem un itinerari circular per La Fageda d'en Jordà, descobrint les característiques de la tardor i la fageda. I completareu la sortida amb una visita guiada per les instal·lacions de La Fàbrica de Iogurts (des de la granja, on podran tocar les vaques, fins a la elaboració del iogurt, on el podran tastar).

- El Montseny: itinerari circular molt fàcil que comença al Centre d'Interpretació del Parc Natural del Montseny a Can Casades, a Santa Fe del Montseny, des d'on els alumnes faran un recorregut de natura entre castanyers i fagedes fins arribar a l'antic llac de Santa Fe. Amb explicacions dels nostres educadors adaptades a l'edat dels infants.

- Altres opcions: Collserola, Sant Llorenç de Munt i l'Obac, Montserrat...

Llocs i preus:
- A la masia Can Miqueló de Sant Martí de Centelles (Osona), o a la masia Mas Banyeres de Centelles, el preu és de 13,50.-€ per alumne.
- A Can Puig-oriol Xic (Cardedeu), es pot realitzar l'activitat per 11,90.-€ per alumne.
- A El Xaragall (Llinars del Vallès), el preu és de 12,85.-€ per alumne.
- A Mas Badó (St.Quirze Safaja), Castell de Fluvià (St.Esteve de Palautordera) i Pou de Glaç (La Bisbal d'Empordà), l'activitat de tardor té un preu de 13,64.-€ per alumne.
- També tenim altres propostes en altres cases de colònies o masies, consulteu-nos!

Per a Primària i Secundària:


Sortida de tot el dia a un parc natural, on es pot treballar diverses temàtiques naturals i socials per adaptar millor l'excursió a les vostres necessitats.
- El Parc Natural del Montseny i el llac de Santa Fe.
- El Parc Natural de la zona volcànica de La Garrotxa, el museu dels volcans, el volcà de Santa Margarida o el Croscat i la Fageda d'en Jordà.
- El Parc Natural de Montserrat i les coves de salnitre de Collbató.
- Els boscos de Viladrau.
- El Parc Natural del Cadí-Moixeró i la ruta del Trencapinyes.
- La Serra de Collserola.
- Sant Llorenç de Munt i Serra de l'Obac.

Llocs i preus:
- Al Montseny cada alumne podrà realitzar l'activitat per 9,40.-€.
- A la Garrotxa cada alumne podrà realitzar l'activitat per 9,55.-€.
- La Fageda d'en Jordà i la Fàbrica de Iogurts té un preu de 12.-€ per alumne.
- A Montserrat i Collbató cada alumne podrà realitzar l'activitat per 12.-€.
- Al Cadí-Moixeró cada alumne podrà realitzar l'activitat per 9.-€.
- Als boscos de Viladrau, amb visita a l'Espai Montseny inclosa, es pot realitzar l'activitat per 10,50.-€ per alumne.
- Per altres opcions, consulteu-nos!

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- L'activitat és estacional, tot hi que gairebé totes les sortides es pot treballar l'entorn natural durant tot el curs.
- Nosaltres també podem encarregar-nos del desplaçament en autocar des de l'escola a molt bons preus, 70-56-37 o 30 places, informeu-vos!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús