Inici / Cases de colònies / El Bosc de la Massana - Vivim les colònies! Tornar enrera

El Bosc de la Massana - Vivim les colònies!

Vilablareix - Província de Girona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 55,55€

Descripció:


El nostre crit ho diu tot... No fem colònies! Les vivim!

Som una casa de colònies ubicada a Girona, al terme municipal de Vilablareix. Un paratge idoni per gaudir d'una estada escolar exclusiva i al vostre gust.
Podreu aprofitar-vos de múltiples activitats i trobades a l'aire lliure i al mateix temps comptar amb tots els avantatges i serveis que proporciona la ciutat de Girona.

L'equip directiu de El Bosc de la Massana som un equip jove i professional. El nostre principal objectiu és fer-vos passar una estada inoblidable. Aquí gaudireu de les vostres millors colònies dins d'un ambient proper i familiar.

Instal·lacions:


- Interiors:
La finca consta de dues construccions; el Xalet i el Pavelló. I un total de 92 places.

El Xalet té 28 places distribuïdes en dues plantes: A la primera planta tenim 12 places repartides en 3 habitacions de 4 i bany compartit. A la segona planta tenim 14 places distribuïdes en 1 habitació de 12 i 1 habitació de 4 amb un bany compartit. Totes les habitacions son amb lliteres. Disposem de sala d’estar – TV lluminosa i reformada, amb un aire modern, amb vistes als jardins i a la porxada que rodeja mitja casa; menjador amb capacitat per a 100 persones, amb llar de foc per avivar les tardes de pluja; sala soterrània diàfana, utilitzada per organitzar balls i festes, o sala d’activitats; 1 bany complet i una bateria amb 4 WC, 8 rentamans i 4 dutxes. A l'edifici xalet tenim una cuina domèstica per a poder gaudir del dret a cuina en grups reduïts.

El Pavelló és una construcció independent, situada a uns 100 m. de la casa. Té capacitat per 64 persones. Les places es distribueixen en 3 habitacions de 16,18 i 24 amb lliteres i dues bateries de 4 WC, 8 rentamans i 4 dutxes cada una. Consta d’aire condicionat amb bomba de calor, infermeria amb 6 places i bany adaptat a dins.

- Exteriors:
La casa de colònies El Bosc de La Massana disposa d'uns exteriors amplis, ben cuidats i segurs. La finca està totalment tancada i a peu pla, consta de dues portes correderes amb candau.
- Superfície exterior: 15.000 m2.
- Piscina de 20 x 8 i desnivell de 70 cm a 3 m. Rodejada per una tanca.
- Porxo de 80 m2, annexa al menjador i comunicat amb aquest. Ideal per realitzar activitats a l’aire lliure o àpats a l’exterior.
- Porxo de 120 m2 annexa al Pavelló. Indicat per activitats i manualitats a l’aire lliure.
- Porxada de 60 m2 que rodeja mitja casa, idònia per parar la fresca.
- Sorral pels més petits.
- Dos boscos independents d’alzinars..
- Camp d’herba amb dues porteries de futbito.
- Dues cistelles de bàsquet.
- etc!

Centres d'interès i activitats


Els nostres centres d'interès parteixen d'un tema com a eix transversal, que actua de fil conductor, ple d'històries a partir de les quals es fan activitats diverses. Acompanyades de gimcanes, jocs i tallers adaptats a les seves edats.
Partint d'un projecte educatiu, ajudem a l'infant a que pugui prestar més atenció en la vessant més educativa dins d'un ambient, fora de l'escola, més informal.
Educar i transmetre valors és el més important: respecte pels altres, cuidar l'entorn, el treball en equip...

** William Hunt.. el pirata! En William i la seva tripulació naveguen en busca de tresors i un munt d'aventures. Ens acompanyareu? Ens ajudareu a trobar el tresor?

** El Conte Gegant: de cop i volta a La Massana s'ha fet tot gegant! Les flors, les pilotes, tots els nostres jocs! Fins i tot el nostre conte és gegant, ple de llum i colors! Voleu entrar en aquest món tan gran i màgic?

** La Prehistòria: com vivien i què feien els homes del passat? Què feien els cavernícoles? Veurem dinosaures? Esteu preparats per viure una gran aventura en el passat? Som-hi!

** Els Indis Tralarà: els indis Tralarà són l'única tribu d'indis que queda en aquestes terres. Ells tenen unes costums on els nens aprendran a respectar la natura, fer danses, cançons, i moltes coses més. Es faran la seva pròpia roba d'indis, la ploma, els tipis i per equips dansaran davant del Gran Tótem! Els Tralarà ens tenen grans sorpreses preparades. Tralarà, tralarà, no pararem de ballar!

** La Bruixa Xota: el seu nom ho diu gairebé tot. Ella ve en busca d'una planta que només creix en aquestes terres i haurem d'ajudar-la per desfer un encanteri i recuperar al seu amic Xot que ha quedat petrificat. Ens convertirem en veritables bruixes i bruixots.

** Els Gals: arribats de la Gàlia de l'Astèrix i l'Obèlix ens tenen moltes sorpreses preparades! I juntament amb Panoràmix i les seves pocions, ens ajudaran a ser més valents i savis. Entre nosaltres també apareixerà un romà molt atrevit que vindrà per informar-nos d'una visita molt important!

Preus:


* Estada de 2 dies/1 nit des de 70,40.-€ per alumne. Preus especials: dilluns-dimecres des de 60,50.-€ per alumne / tardor des de 55,55.-€ per alumne. El preu inclou 1 pensió complerta + activitats amb monitors + IVA.

* Estada de 3 dies/2 nits des de 104,50.-€ per alumne. Preus especials: dilluns-dimecres des de 94,05.-€ per alumne / tardor des de 88,55.-€ per alumne. El preu inclou 2 pensions complertes + activitats amb monitors + IVA.

* Estada de 4 dies/3 nits des de 168,30.-€ per alumne. Preus especials: tardor des de 126,22.-€ per alumne. El preu inclou 3 pensions complertes + activitats amb monitors + IVA.

* Sortides d'1 dia des de 13,75.-€ per alumne (IVA inclpòs).

* Opcional afegir el dinar del 1r dia en qualsevol de les opcions, consulteu-nos!

Tingues en compte

Què oferim?


• Exclusivitat. Tota la casa per vosaltres, sense la preocupació de trobar-te amb desavinguts! ( consultar mínims i preus per exclusivitat )
• 92 places a repartir entre alumn@s, mestr@s i monitor@s la vostra disposició. Possibilitat d'ampliar alguna més!
• Casa totalment tancada i a peu pla. Ideal per a la seguretat dels més petits i la tranquil•litat dels professors.
• Totes les activitats escollides incloses en el preu final.
• Monitoratge de la casa. Garantim el descans dels tutors del grup, mentre treballem per vosaltres.
• Si ho desitgeu també tenim servei de monitoratge 24h.
• Centres d'interès i activitats adaptades a les edats dels nens/es.
• Colònies a mida i al vostre gust.
• Tracte proper i familiar.
• Menjar casolà i fet per nosaltres.
• Molta cura i atenció a l'hora de cuinar. Tenim en compte les al•lèrgies, tan dels nens com dels professors.
• Disponibilitat de venir a veure la casa quan vulgueu.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús