Inici / Cases de colònies / El Clar del Bosc - colònies escolars al Pla de l'Estany Tornar enrera

El Clar del Bosc - colònies escolars al Pla de l'Estany

Pujarnol - Pla de l'Estany - Província de Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 88,00€

Descripció:


El Clar del Bosc és una magnífica casa de colònies situada enmig dels boscos del Pla de l'Estany, a 5km de l'Estany de Banyoles, del Parc Neolític de la Draga i a poc més de 20 quilòmetres del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i la Fageda d'en Jordà. Són moltes les possibilitats d’activitats en aquest emplaçament.
Distàncies des de les poblacions principals: Girona: 29km – Barcelona: 125km – Lleida: 252km – Tarragona: 214km.

Instal·lacions:


. 210 places
. Habitacions: 33 habitacions distribuïdes en 5 sectors independents: Arcs 1, Arcs 2, Ginestà, Rocacorba i Torreó. Habitacions de 2 a 12 persones
. Alimentació: Cuina pròpia, casolana i amb ingredients de proximitat
. Monitors propis
. Calefacció central a tota la casa
. Wifi: oberta per a visitants

Les instal·lacions de la casa de colònies són molt completes amb una gran piscina, 2 pistes esportives, parc infantil, sales de mestres, 5 sales polivalents, zona ajardinada, sala audiovisual, menjador interior i exterior, pista de tir amb arc, rocòdrom i un impressionant camp d'aventura. La distribució dels espais és especialment apreciada per tots els grups, ja que és un avantatge que facilita la coordinació i el màxim aprofitament de les activitats.

Activitats:


S'ofereixen colònies temàtiques educatives adaptades al marc curricular de les assignatures escolars:

Colònies d’aventura i natura
Durant les colònies practicarem esports d’aventura enmig de l’entorn natural d'El Clar del Bosc i promourem l’esperit de superació, la convivència i el treball en equip. Disposem d'un camp d’aventura amb circuits de tirolines, escales, plataformes, ponts en suspensió i ponts de mico que ens porten per la part més elevada del bosc. Les colònies escolars d’aventura i natura es complementen amb escalada al rocòdrom, tir amb arc, excursió amb BTT, orientació amb brúixola i trekking. Totes les activitats són supervisades en tot moment pel nostre professional equip de monitors.

Colònies de prehistòria al Pla de l’Estany
Durant les colònies de prehistòria descobrirem diferents jaciments, parcs, museus i costums de la prehistòria: visita a les coves prehistòriques de Serinyà, excursió a al Dolmen de les Closes, visita al Museu Arqueològic de Banyoles, visita al Parc Neolític de la Draga, tir amb arc... També farem diverses activitats lúdiques, tallers i jocs que hi estan relacionades com la construcció de les nostres pròpies cabanyes.

Colònies de volcans
A través de les nostres colònies escolars cada any milers de nens, nenes i joves descobreixen el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i la geologia de la comarca. Amb la intenció d’aprofundir en el coneixement de l’entorn geològic i fer-lo més proper per a tots els nostres alumnes vam crear l’Escola de Volcans de la Garrotxa. A partir de diferents racons de curta durada, tractarem diverses temàtiques de manera lúdica i activa on els infants i joves adquiriran diversos coneixements a través del joc i l’experiència vivencial. El centre d’interès d’aquest programa gira entorn a que els infants i joves vinguin a la casa de colònies a instruir-se en el món del vulcanisme com si d’una escola de màgia es tractés.

Colònies en anglès
Som molt conscients de la importància de l’anglès a les aules i pel futur dels joves. És per aquest motiu que oferim colònies escolars en anglès amb l’opció de realitzar les activitats dels programes de colònies en aquesta llengua.

Colònies de granja
En les colònies de granja a El Clar del Bosc anirem a visitar una masia típica catalana, la granja Can Puig, per conèixer la seva granja d’animals i un fantàstic bosc de plantes remeieres. També tindrem l’oportunitat d’observar els seus horts, cultius i les seves construccions d’energies renovables.

Colònies de fantasia i natura
Durant la seva estada a El Clar del Bosc els alumnes més menuts viuran l’aventura, descobriran l’experiència de la convivència i s’aproparan a la natura amb els cinc sentits. En les colònies de fantasia tots els nens i nenes seran protagonistes del relat d'un conte fantàstic de fades i follets que emmarca les diferents activitats.

Colònies artístiques i escèniques
En les colònies artístiques ens aproparem a les arts escèniques a través de dinàmiques i jocs. Això ens permetrà conèixer-nos més a nosaltres mateixos, com ens movem, com ens expressem… Durant l’estada potenciarem la creativitat d’una manera lúdica i divertida!

Sortides i excursions escolars
També organitzem sortides escolars d’un dia amb activitats a El Clar del Bosc i el seu entorn d'interès: el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, la Fageda d’En Jordà, les coves prehistòriques de Serinyà o les Estunes, entre d'altres.

Treballs de Síntesi
Els Treballs de Síntesi són una part important dels nostres programes de colònies de Secundària. Tenim a la vostra disposició Treballs de Síntesi sobre volcans, ecologia, solidaritat i sostenibilitat, medieval, prehistòria... que vertebrem entorn l’estada de colònies.

Preus:


*Temporada baixa (1 de gener a 17 de març i 11 de novembre a 31 de desembre):
- Estada 2 dies/1 nit, des de 88,00.-€ per alumne (del dinar del 1r dia, al dinar del 2n dia). Professors gratuïts.
- Estada 3 dies/2 nits, des de 127,00.-€ per alumne (del berenar del 1r dia, al dinar del 3r dia). Professors gratuïts.

*Temporada alta (del 18 de març al 10 de novembre):
- Estada 2 dies/1 nit, des de 94,00.-€ per alumne (del dinar del 1r dia, al dinar del 2n dia). 1 professor gratuït cada 20 alumnes.
- Estada 3 dies/2 nits, des de 136,00.-€ per alumne (del berenar del 1r dia, al dinar del 3r dia). 1 professor gratuït cada 20 alumnes.

Altres serveis:
. Dinar del 1r dia: 10,50.-€/alumne (per a grups de més de 50 alumnes, el cost serà de 7,50.-€/alumne)
. . Programes volcans: suplement 6 €/alumne (autocar de tornada Zona Volcànica - casa de colònies. Preu grup a partir de 40 alumnes, grups més reduïts a consultar).
. Treball de síntesi: 7,50.-€/alumne
. Quadernet de camp: 1,50.-€/alumne
. Programa en anglès: 2,50.-€/alumne
. Servei de piscina: 31€ / 1h de piscina
. Servei de monitors durant els àpats dels alumnes: 5,00.-€/alumne estades 2 dies i 10,00.-€/alumne estades de 3 dies
. Servei de monitors durant la nit (23:00h a 9:00h): 5,00.-€/alumne

Activitats serveis externs:
. BTT: 10,00.-€/alumne (1/2 grup)
. Hípica: 14,50.-€/alumne
. Caiac: 14,50.-€/alumne

Consulteu-nos l'estada que més us interessa i us passem el pressupost!

Tingues en compte

. Preus amb IVA inclòs.
. L'alimentació variada, saludable i de proximitat és un dels punts forts de les colònies.
. Horaris:
** Activitats amb monitors: 9:30h a 12:30h / 16:00h a 19:00h / 21:30h a 23:00h
** Horari àpats nens: esmorzar 9:00h / dinar 13:30h / sopar 20:30h
** Horari àpats mestres: esmorzar 9:30h / dinar 14:30h / sopar 21:30h
** Servei de vigilància de monitors durant els àpats dels mestres: 14:30h a 16:00h

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús