Inici / Sortides d'1 dia / El Montseny: els misteris del llac i la fageda de Santa Fe Tornar enrera

El Montseny: els misteris del llac i la fageda de Santa Fe

Parque natural del Montseny - Província Barcelona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 9,90€

Descripció:


Magnífic itinerari que comença amb l’audiovisual “El Montseny a les quatre estacions” al centre de Can Casades. Continuarem endinsant-nos per la vall de Santa Fe, en un recorregut entre antics camps abandonats al peu de les Agudes i el turó de l’home, i continuarem el recorregut per l’ombrívola fageda fins arribar a l’antic llac de Santa Fe.

Un patrimoni universal. Reserva de la Biosfera, un mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus situat a tocar de grans conurbacions metropolitanes. La seva biodiversitat extraordinària i la petjada cultural que l’home hi ha deixat al llarg dels temps, presenten un valor universal que ha inspirat artistes, intel•lectuals i científics, i que desvetlla l’emoció de les persones que el visiten.

Preus:


- El preu de l'activitat és de 9,90.-€ per alumne.
- Mínim 18 alumnes de pagament per grup/classe i guia.
- Els professors són gratuïts.
- L'autocar és opcional i no està inclòs. El preu de la visita+autocar és des de 19,2.-€ per alumne (en base a autocar de 55 places). Consulteu-nos!

Tingues en compte

- Cal dur cantimplora, gorra, esmorzar i dinar.
- Cal dur un calçat còmode per caminar. (la sortida es realitza a l'aire lliure).
- L'itinerari i la seva dificultat poden ser diferents segons l'edat i l'interès de treball del grup (des d'Educació Infantil fins a Cicles Formatius).
- La durada de la sortida és dins l'horari escolar de tot un dia.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús