Inici / Sortides d'1 dia / El planetari a l'escola - NOVETAT! Tornar enrera

El planetari a l'escola - NOVETAT!

en la escuela - Activitat a l'escola
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 4,24€

Descripció:


El planetari està compost per una cúpula inflable, on els participants entreu i observeu per tot el vostre voltant les imatges projectades en 360º i amb so envoltant.

Conforma una experiència lúdica educativa que apropa l’astronomia i altres ciències a totes les edats.
Al ser mòbil el podem portar fins al vostre centre sense que us hagueu de moure de lloc.

Activitats planetari:


Més de quinze projeccions en 7 idiomes diferents, d'uns 45min de durada, i algunes també comentades en viu, repartides en 4 planetaris:

- PLANETARI VIATGER: P3-P4-P5, 1r i 2n
Aprenen a ser uns autèntics astronautes participant en les aventures de Cel Obert. Desperten la seva curiositat científica d’una forma única i participativa.

- PLANETARI ASTRONÒMIC: 3r, 4t, 5è i 6è
Comprenen els secrets de l’univers a través de la vivència i l’experimentació. Viuen l’astronomia de forma educativa i divertida.

- PLANETARI CIENTÍFIC: ESO i Batxillerat
Profunditzen el seu coneixement científic des de diferents vessants. Projeccions a 360º que mesclen aprenentatge científic i sensacions envoltants.

- PLANETARI AMBIENTAL: Primària, ESO i Batxillerat
Reflexionen sobre la nostra interacció amb el medi ambient. Projeccions que consciencien i impressionen.

Activitats complementàries:


Podeu complementar cada sessió de planetari amb una de les següents activitats.

- UNIVERS FLUORESCENT: Segon cicle d’Educació Infantil i Cicle inicial d’Educació Primària (1r)
Els infants podran construir el seu propi univers brillant i fluorescent amb els materials màgics i objectes reutilitzats. Tot el material utilitzat està inclòs.

- CONSTEL·LACIONS BRILLANTS: Segon cicle d’Educació Infantil i Cicle inicial d’Educació Primària
Cadascú dibuixa la seva constel·lació preferida que brilla a la taula de llum negra. Els nens i nenes experimenten diferents sensacions i aprenen les constel·lacions que podem observar al cel nocturn.
Tot el material utilitzat està inclòs.

- TAULA DE LLUM: Segon cicle d’Educació Infantil i Cicle inicial d’Educació Primària
Els alumnes experimenten diferents colors, olors, sabors i textures a la taula de llum.
Tots els productes manipulats estan adequats a l’edat dels infants, tot i que el centre ens haurà de comunicar amb anterioritat si hi ha algun alumne amb al·lèrgia o intolerància a algun aliment.

- BALL DELS PLANETES: Segon cicle d’Educació Infantil i Cicle inicial d’Educació Primària
Ballant la cançó original de Cel Obert tocada en directe, experimentem com seria viure en cadascun dels planetes del Sistema Solar. Tot el material utilitzat està inclòs, només es necessita una sala o espai amb lloc suficient per moure’s.

- MAQUILLATGE FLUORESCENT: Segon cicle d’Educació Infantil i Educació Primària
Dins el planetari veurem com brillen els dibuixos gràcies a la influència de la llum negra.
Les pintures utilitzades són adequades per usar-les en aquestes edats; tot i això, si el centre té constància d’algun infant amb al·lèrgia a algun tipus de pintura o maquillatge, serà necessari informar-ho amb anterioritat.

- ENGINYS I CIÈNCIA: Cicles mitjà i superior d’Educació Primària
A través de la construcció de diverses manualitats amb materials reutilitzats arribarem a comprendre alguns fenòmens astronòmics. Tot el material utilitzat està inclòs.

- EXPERIMENTACIÓ PLANETÀRIA: Cicles mitjà i superior d’Educació Primària, ESO i Batxillerat
Els alumnes podran comprovar alguns principis astronòmics, realitzant experiments físics i químics, relacionats amb el contingut de les projeccions. Tot el material utilitzat està inclòs.

TALLERS


Tots els tallers es realitzen en el vostre centre i sense planetari i treballen les capacitats i les àrees d’experiència i desenvolupament pròpies de cada edat.

- TALLER DE LA LLUM: Segon cicle d’Educació Infantil
A través de la màgica i brillant decoració astronòmica de la sala i la representació d’un conte a escollir, “Les quatre fades de les estacions” (amb llum negra) o “Vega en la recerca de colors“ (amb ombres i colors), adaptat a cada edat, els infants descobreixen l’univers o els misteris de cada època de l’any. Després ells mateixos experimenten amb la taula de llum que hagueu escollit: taula de llum sensitiva, on exploren diferents olors, colors i textures a partir d’aliments i altres materials quotidians; o bé la taula de llum negra on la màgia es fa realitat i els elements galàctics brillen amb llum pròpia!

TALLER ASTROMUSICAL: Segon cicle d’Educació Infantil, Cicle inicial d’Educació Primària
La cançó astronòmica i el ball dels planetes, originals de Cel Obert i tocades i cantades en directe, ajuden als alumnes a reconèixer els elements més comuns del Sistema Solar i els planetes que el formen. A més a més construeixen els seus propis instruments musicals i poden experimentar com seria viure en cada planeta del Sistema Solar amb el taller l’expressió corporal lligada a la música.

TALLER DE ROBOTS ESPACIALS: Segon cicle d’Educació Infantil (P5), Educació Primària
Velles peces electròniques i materials reutilitzats es convertiran en originals robots, a mans de la fantasia i l’enginy de tots els alumnes, que faran volar la imaginació i crearan els seus propis personatges i coets espacials.

TALLER PLANETES CURIOSOS: Segon cicle d’Educació Infantil (P5), Educació Primària, Educació Secundària i Batxillerat
El taller corre a càrrec d’un científic molt peculiar que va extraient de dins de la seva maleta tot d’utensilis del seu laboratori, amb els que els alumnes podran experimentar diferents característiques físiques i químiques dels planetes del Sistema Solar. Una pantalla amb una càmera en directe permet observar amb detall els experiments que s’estan duent a terme.
Adaptem segons edat, coneixements i interessos dels alumnes.

ACTIVITATS TELESCOPI


OBSERVACIÓ DIÜRNA Y NOCTURNA
Desde P5 a batxillerat.

Cossos que es veuen a simple vista com el Sol o la lluna, planetes tan coneguts com Saturn i estrelles tan brillants com Sirius o el nostre Sol sorprendran a l’alumnat al ser vistos amb més detall. A més a més, mitjançant l’ajuda d’un punter làser que facilita la localització dels estels, es podran reconèixer les constel·lacions i astres visibles en el moment de l’observació.
Els encantarà veure en directe les característiques més importants del Sol i la lluna i aprendre a orientar-se seguint el cel. Tot dinamitzat per les explicacions del nostre personal professional.
Recomanem complementar aquesta activitat amb alguns dels tallers descrits o bé amb alguna dinàmica personalitzada com la construcció d’un rellotge de Sol o el taller de les constel·lacions i la seva mitologia.

Preus:


* PLANETARI:
. 3,50.-€ + 21% IVA = 4,24.-€ per alumne
. Mínim 350.-€ + 21% IVA = 423,50.-€ per centre i dia.
. Suplement 30.-€ + 21% IVA = 36,30.-€ addicionals si s'ha de moure de lloc l'inflable.

* ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES:
Cal sumar 1.-€ + 21% IVA = 1,21.-€ per activitat al preu del planetari.

* TALLERS:
. 1 taller: 300.-€ + 21% IVA = 363,00.-€
. A partir del 2n taller, el preu s'incrementa 150.-€ + 21% IVA = 181,50.-€ per taller.

*PLANETARI+TALLER:
. Cal sumar el preu del planetari i 200.-€ + 21% IVA = 242.-€ el 1r taller i 150.-€ + 21% IVA = 181,50.-€ a partir del 2n taller.

*ACTIVITATS TELESCOPI:
. 1 sessió/grup - 200.-€ + 21% IVA = 242,00.-€
. Telescopi + taller - 400.-€ + 21% IVA = 484,00.-€
Més descomptes a consultar.

El cost de les activitats fora de Catalunya s'incrementarà 50.-€ + IVA = 60,50.-€.

Tingues en compte

Aspectes tècnics:
- Presa de corrent 220~230 volts i 3.000 watts mínim.
- Dimensions: 6m diàmetre i 2,8m d'alçada.
- Preferiblement en un interior.
- Terreny pla (si és de sorra s’ha de comunicar), ombra i sense humitat, poc vent.
- Capacitat: 20-25 persones.
- Accessible per tothom.
- Instal·lació segura i assegurança de responsabilitat civil.
- Temps de muntatge 1h abans de començar l'activitat.
- Temps desmuntatge 45min.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús