Inici / Cases de colònies / Els Estanys: colònies escolars a l'Empordà! Tornar enrera

Els Estanys: colònies escolars a l'Empordà!

Capmany - Província de Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 80,30€

Descripció:


Els Estanys és una casa de colònies situada als peus del paratge natural d´interès nacional de l´Albera, Parc natural de Cap de Creus i Parc natural d´Aiguamolls d´Empordà.

De direcció familiar, tenen molta cura amb el menjar: “Un menjar com el de l’àvia”.

Instal·lacions:


- 105 places (habitacions de 18 i 22 places, i habitacions dobles per a turisme familiar).
- Menjador de 140 places.
- 2 aules taller
- 2 sales de reunions
- zona WIFI
- Pista poliesportiva pavimentada de hoquei, volei, futbol i bàsquet
- Bosc, sorral, parc infantil.
- Piscina.
- Casa adaptada.

Activitats:


Des d'estades de colònies escolars, fins a sortides d'un dia, curses d'orientació, rutes i excursions. Per completar l'experiència, només cal que escolliu una de les sis temàtiques dels Estanys!

- Buski, l'home del bosc. (De 3 a 7 anys). Passa unes colònies al costat d'en Buski, un home molt trempat que viu pels boscos de Capmany i té moltes ganes d'ensenyar tot el que sap i passar-s'ho d'allò més bé.

- Tribu d'indis. (De 3 a 5 anys). A l'Albera hi habita una tribu d'indis que volen passar amb vosaltres unes fantàstiques colònies. Veniu a conèixer-los!

- En Rocky i la Prehistòria. (De 5 a 8 anys). En Rocky ha arribat a Els Estanys des de la prehistòria. A través de moltes activitats teniu l'oportunitat que
us expliqui com vivien a la seva època. El voleu conèixer?

- Campaments d'exploradors. (De 5 a 8 anys). A través de diferents activitats aconseguireu convertir-vos en fantàstics mini exploradors i ajudar els nostres amics. Us necessiten!

- Colònies lúdiques. (De 8 a 12 anys). Gaudeix de les millors activitats lúdiques: tir amb arc, construcció de cabanes, curses d'orientació,... i molt més!

- Les Colònies dels Estanys. (De 8 a 12 anys). Descobreix tot el que envolta la casa de colònies i el Parc Natural de l'Albera a través d'excursions, estudis de la riera, curses d'orientació...!

Preus:


- Estada de 3 dies/2 nits: des de 143,00.-€ per alumne (IVA inclòs).
- Estada de 2 dies/1 nit: des de 80,30.-€ per alumne (IVA inclòs).

El preu inclou la pensió completa i el programa d'activitats amb monitors.
No inclou el dinar del primer dia ni el transport en autocar (també us podemo passar pressupost).
Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús