Inici / AMPA i famílies / ESCOLA D'ARTS I ESPORT - EXTRAESCOLAR Tornar enrera

ESCOLA D'ARTS I ESPORT - EXTRAESCOLAR

A l'escola - A l'escola
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius, AMPA i famílies

DESCRIPCIÓ:


Crea, imagina, realitza, mou-te!
L'expressió no té fronteres!

ESCOLA D'ARTS PLÀSTIQUES I ESCÈNIQUES:


** TÈCNIQUES DIBUIX
Experimentació i descoberta!
Enfoquem l’activitat de tècniques d’expressió graficoplàstiques en aprendre a expressar formes, objectes i històries mitjançant diferents recursos artístics.
Experiència molt adequada a l’edat dels infants i en l’aprenentatge del traç, la concentració i la manipulació de materials. Adaptem les diferents pràctiques segons l’època de l’any i procurem que sigui molt actiu i motivador. Acompanyem les classes en música de fons.
Adreçat: A nens i nenes de EI3 a EI5

** DIBUIX ACTIU:
Faig art!
A dibuix actiu treballem diferents estil d’art: modern, clàssic, geomètric... tot descobrint diferents maneres d’expressar-nos. És una activitat molt activa que ens permet dibuixar a diferents llocs i en diferents escenaris. La considerem molt vivencial, d’observació i d’interpretació, centres de molt interès a nivell d’aprenentatge per a qualsevol infant.
Adreçat: A nens i nenes de primària

** ZUMBA I HIP-HOP
Dansa moderna: move!
Ball modern, disciplina de carrer que actualment està en ple creixement entre la joventut.
L’activitat l’enfoquem en aprendre l’estil de ball en tots els àmbits: coreografia, figures, ritme... i com no a seguir i interpretar la música.
Adreçat: A nens i nenes de primària. Per a nens i nenes d’infantil proposem RUMBEROS inici el ball amb coreografies i passos més senzills, ja que ens iniciem en la coordinació.

** CLUB DE LECTURA
Curiosos a les històries!
Activitat trilingüe: català, castellà, anglès.
L’objectiu de l’activitat és ensenyar a passar-s’ho bé llegint i escoltant diferents històries i relats. Es treballarà la comprensió, la interpretació i la creació de fets, treballant així també l’expressió oral. Adreçat: A nens i nenes de totes les edats.

** SHOW
Show com bé indica el seu nom pretén ser una activitat on muntem un gran show, una gran revolució per l’alumne. Aprendre mitjançant un gran muntatge és des del nostre punt de vista, tot un luxe. Aprendre interpretant tot el que fas, és un èxit assegurat per l’infant. Compaginar la diversió d’experimentar el ritme de la música, cantar, expressar el que estàs dient mitjançant el moviment del teu cos, t’assegura que entens el que diu la lletra i la música.
L’activitat està pensada per treballar en dos blocs: l’estona de música i l’estona d’anglès, per tal de treballar el detall de les dues vessants. No obstant, cada tema s’acabarà treballant en conjunt.

** INTERPRETACIÓ
A les classes d’interpretació pretenem que els i les alumnes aprenguin a interpretar a través del joc, on la base que és la parla, volem que desenvolupin les seves habilitats lingüístiques i s’expressin en la llengua que estan aprenent. Són classes dinàmiques on cada alumne interpretarà en diferents ambients i contextos creant històries petites que en direm projectes. Aquests projectes passaran a diferents escenes: a la televisió, a la ràdio, el teatre... i les interpretarem com a tal. Exposant a l’alumne amb la necessitat d’expressar-se des del primer moment.

ESPORTS:


** BIKE KIDS
Esport actiu!
Definim el “Bike kids” com una activitat activa, completa i adaptable a diferents escenaris, com ara: en un pati d’escola, en una sortida de poble o un ruta de camp. Ensenyem tècnica i domini de la bici en diferents terrenys i nivells en funció de l’edat i l’habilitat de cadascú.
Adreçat: a nens i nenes de totes les edats.

** TRAIL RUNNING
En forma?
Activitat per activar el nostre cos, desconnectant de la rutina i connectant amb l’entorn.
No se’ns acut cap altre activitat més completa i saludable pels nostres infants. Tant grans com petits necessitem trencar les nostres rutines i fer vida saludable. A les nostres sessions afegim activitats de motivació i incentiu amb trames i històries relacionades amb el que estem treballant.
Adreçat: A nens i nenes a partir de 3r de primària.

PREUS:


* Tècniques de dibuix (P3 a P5)
. Matrícula: 10.-€
. Material: 28.-€
. 1h a la setmana: 23.-€/mes
. 2h a la setmana (2 dies): 35.-€/mes

* Dibuix actiu/ còmic (Primària)
. Matrícula: 10.-€
. Material: 28.-€
. 1h a la setmana: 23.-€/mes
. 2h a la setmana (2 dies): 35.-€/mes -- recomanat

* Dansa clàssica (P3 a 6è)
. Matrícula: 10.-€
. 1h a la setmana: 25.-€/mes
. 2h a la setmana (2 dies): 36.-€/mes -- a partir de 1r de primària

* Dansa moderna: hip-hop i zumba / Rumberos (P3 a 6è)
. Matrícula: 10.-€
. 1h a la setmana: 24.-€/mes
. 2h a la setmana (2 dies): 36.-€/mes -- a partir de 1r de primària

* Teatre musical (P3 a P5)
. Matrícula: 10.-€
. 1h a la setmana: 24.-€/mes
. 2h a la setmana (2 dies): 34.-€/mes

* Interpretació (1r a 6è)
. Matrícula: 10.-€
. 1h a la setmana: 24.-€/mes
. 2h a la setmana (2 dies): 34.-€/mes

* El Show, en anglès (3r a 6è)
. Matrícula: 10.-€
. 1h a la setmana: 26.-€/mes
. 2h a la setmana (2 dies): 36.-€/mes

* Multijoc (P3 a P5)
. 1h a la setmana: 22.-€/mes

* Bike Kids (P3-6è)
. 1h a la setmana: 24.-€/mes (fins P5)
. 1h 30min a la setmana (1 dia): 36.-€/mes -- recomanat de 1r a 6è

* Trail Running (1r-6è)
. 1h a la setmana: 24.-€/mes (1r i 2n)
. 1h 30min a la setmana (1 dia): 36.-€/mes -- recomanat de 3r a 6è

* Grups mínims de 6 alumnes
* En els preus mensuals s’hi ha d’afegir 3.-€ per rebut en el cas que nosaltres ens haguem de fer càrrec dels pagaments directes de les famílies.

Tingues en compte

. També oferim altres serveis: repàs a l'aula, servei despertador, ludoteca...
. Demana'ns informació i concretem una reunió virtual sense compromís!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús