Inici / AMPA i famílies / ESCOLA DE PATINATGE - EXTRAESCOLAR Tornar enrera

ESCOLA DE PATINATGE - EXTRAESCOLAR

A l'escola - A l'escola
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius, AMPA i famílies

DESCRIPCIÓ:


Oferim l’aprenentatge de la disciplina del patinatge artístic, aprenent equilibri, coordinació i domini dels patins en moviment. Aconseguint així figures individuals i col·lectives, estils simples i complexes. I si ho ajuntem tot, la realització de shows.

Les estructures de les classes tenen diferents fases en funció del nivell de l’alumne. No obstant, inicialment, sempre hi ha una part d’escalfament i rodatge a pista.

A continuació dinàmica en equip de joc per adquirir l’equilibri i la coordinació que necessitem per anar avançant. El gran pes dels entrenaments els concentrem en l’aprenentatge de la tècnica artística amb les seves figures i estils.
Finalment, si s’escau per nivell, treballem el show.

** Educació infantil
Proposem una sessió d’una hora a la setmana. S’enfoca les classes amb una iniciació amb el contacte amb els patins, l’equilibri i la música. No sempre patinen.

** Cicle inicial
Proposem una sessió a la setmana. Ja tenen contacte 100% amb els patins. Inicien l’estructura de classe típica d’artístic on comencen amb els passos i figures simples.

** Cicle mitjà i Superior
La proposta és de 2 sessions a la setmana d’entrenament. A més a més de la tècnica i l’estil i figures es treballarà el show.

** E.S.O
La proposta és de 2 sessions d’una hora i mitja a la setmana. Es treballarà segons nivell, la
tècnica completa i el show.

PREUS:


* Street (Primària)
. Matrícula: 10.-€
. 1h a la setmana: 24.-€/mes
. 2h a la setmana (2 dies): 40.-€/mes

* Artístic (P3 a 2n)
. Matrícula: 10.-€
. 1h a la setmana: 24.-€/mes
. 2h a la setmana (2 dies): 45.-€/mes

* Artístic (3r a 6è)
. Matrícula: 10.-€
. 1h a la setmana: 27.-€/mes
. 2h a la setmana (2 dies): 48.-€/mes

* Grups mínims de 6 alumnes
* En els preus mensuals s’hi ha d’afegir 3.-€ per rebut en el cas que nosaltres ens haguem de fer càrrec dels pagaments directes de les famílies.

Tingues en compte

. Demana'ns informació i fem reunió virtual!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús