Inici / Sortides d'1 dia / Escursió escolar a les coves de Collbató i Montserrat Tornar enrera

Escursió escolar a les coves de Collbató i Montserrat

Montserrat - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 13,10€

Descripció:


Dins el Parc Natural de Montserrat trobem una gran riquesa de paisatge, amb una fauna i flora molt particular, combinada amb una peculiar geologia. La diversitat de formes de Montserrat ens permet realitzar una gran varietat d'activitats. Aquí us proposem treballar la història i la geologia a través d'una visita guiada per l'interior de les Coves del Salnitre de Collbató. Ens endinsarem en un recorregut de 400m per les diferents galeries i cavitats de les coves més grans de l'interior de la muntanya de Montserrat. Aprendrem com es van formar i quines són les característiques particulars de la roca de Montserrat, tot veient de prop una gran varietat d'estalactites i estalagmites. Després podem triar:

- OPCIÓ A: anirem a fer una visita dels edificis més emblemàtics de la muntanya de Montserrat: el monestir, la basílica, l'escolania i un itinerari de gran valor paisatgístic per la muntanya, amb magnífiques vistes sobre el parc natural i més enllà: els Pirineus, Manresa, Monistrol de Montserrat, els parcs naturals de Sant Llorenç del Munt i el Garraf, la serra de Collserola, el congost del Cairat i tot el Baix Llobregat fins al seu delta.

- OPCIÓ B: anirem a fer un petit itinerari fàcil que ens permetrà treballar les formes de les Agulles, la vegetació i els animals que viuen dins el parc natural. Una excursió a la natura prop de Barcelona.

Preus:


- Collbató i circuit per Montserrat: 13,10.-€ per alumne.
- Collbató i Itinerari Agulles de Montserrat: 13,10.-€ per alumne.
- L'autocar és opcional i no està inclòs. Consulteu-nos!
- Els/les professors/es són gratuïts.

Tingues en compte

- Es recomana calçat còmode. (hi ha 20 minuts caminant de pujada per arribar a les coves de Collbató, i en el seu interior hi ha escales).
- Cal dur l'esmorzar i el dinar.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia. Si es volgués només d'un matí, s'hauria de triar una activitat, les coves o el monestir o l'itinerari a les Agulles.
- Es necessitarà l'autocar per anar de les coves al monestir, o a l'inici del recorregut de les agulles si trieu aquesta opció.
- Preus amb IVA inclòs.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús