Inici / Sortides d'1 dia / Escursió escolar als Aiguamolls de l'Empordà Tornar enrera

Escursió escolar als Aiguamolls de l'Empordà

Aiguamolls de l'Empordà - Província Girona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 9,50€

Descripció:


Amb aquesta sortida, aprendrem què és un parc natural, la seva normativa i els beneficis mediambientals que aporta aquesta distinció a l’indret.
Coneixerem les característiques principals de les zones humides, i en especial, les dels Aiguamolls de l’Empordà, així com la seva flora i fauna i els diferents hàbitats que hi trobem.
Així mateix, entendrem com afecta el canvi climàtic i altres problemàtiques ambientals a aquest parc natural i fomentarem el respecte i l’interès pels espais naturals i els organismes que hi habiten.

Activitat:


Oferim una seqüenciació de les activitats que es realitzen al llarg del dia, els horaris poden adequar-se a les necessitats del grup.
• 10:00h-10:30h : arribada de l’escola.
• 10:30h-11:00h: esmorzar en el recinte del Centre d’Informació del Cortalet (compta amb lavabos públics).
• 11:00h- 11:30h: Trobada amb els monitors i introducció sobre la formació dels aiguamolls i les característiques del parc.
• 11:30h-14:00h: Itinerari de Natura fins al Mas del Mata. Descobrirem la flora i la fauna de l'indret, fent parades en diferents llocs d’interès com: els aguaits dels ocells, els aguaits de les daines, a la zona de nidificació de les cigonyes, a la zona on pasturen les vaques marineres i altres herbívors, a l’observatori Senillosa amb una visió panoràmica del parc, i d’altres.
Al llarg de la sortida els alumnes treballen alguns dels conceptes apresos durant l’activitat mitjançant un dossier de camp.

Preu:


El preu de l'activitat és de 9,50.-€ per alumne (IVA inclòs).
Durada: de 10h a 14h (prorrogable fins les 15h/15:30h, consulteu-nos).
Autocar a càrrec de l'escola. Si voleu també us podem passar pressupost!

Tingues en compte

- El desenvolupament de les activitats estarà condicionat per la metereologia. En cas de mal temps es reserva el dret de proposar altres dates, o de proposar-ne d'alternatives per tal de garantir la seguretat dels alumnes.
- Es facilitarà el material pedagògic necessari per al desenvolupament de les activitats, si aquestes ho requereixen.
- Us recomanem realitzar les activitats amb grups reduïts per a un millor desenvolupament de l'activitat. La natura ens ho agrairà.
- Cal portar roba i calça adequats al medi natural i a l'època de l'any.
- L'equip d'educadors/es són llicenciats en Biologia o Ciències Ambientals, amb una àmplia experiència en el món de l’educació ambiental.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús