Inici / Estades d'aventura / Estada a l'Ametlla de Mar - NOVETAT! Tornar enrera

Estada a l'Ametlla de Mar - NOVETAT!

L'Ametlla de Mar - Província Tarragona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 184,50€

Descripció:


L'Ametlla de Mar, és una petita població marinera situada a la província de Tarragona.
Podrem gaudir d'una estada amb esports nàutics i activitats molt especials, com banyar-nos amb tonyines!
O acostar-nos al Delta de l'Ebre o a PortAventura.

Activitats:


. Banana + caiac al mar
. Vela + caiac
. Paddle surf
. Caiac + snorkel
. Multiactivitat a Calafat (ruta en vaixell + paddle surf + banana)
. Tuna Tours: naveguem amb el catamarà Tuna Tours fins a les piscines aqüícoles, explicació a bord, alimentació de les tonyines i bany al mar.
. Vaixell a la desembocadura del riu Ebre
. BTT + caiac al Delta de l'Ebre
. Tarragona romana
. PortAventura World, Ferrari Land, Caribe Aquatic Park
. Barranquisme a Horta de Sant Joan
etc.

Preus:


El preu variarà en funció de les activitats triades, durada de l'estada, número i edat dels alumnes (primària/secundària), etc. Alguns exemples orientatius:

- Estada de 5 dies/4 nits: des de 346,60.-€ per alumne (IVA inclòs). El preu inclou allotjament en hotel 4*, 4 pensions completes (2 dinars a Portaventura), assegurança de viatge especial estudiants, i el següent programa d'activitats: Tarragona romana / Multiactivitat a Calafat / BTT + caiac al Delta / Creuer a la desembocadura de l'Ebre / Portaventura 2 dies-2 parcs (Ferrari Land o Caribe Aquatic Park) / Tuna Tours.

- Estada de 4 dies/3 nits: des de 251,50.-€ per alumne (IVA inclòs). El preu inclou allotjament en hotel 4*, 3 pensions completes (2 dinars a Portaventura), assegurança de viatge especial estudiants, i el següent programa d'activitats: Tarragona romana/ Portaventura 2 dies-2 parcs (Ferrari Land o Caribe Aquatic Park) / caiac al mar + banana / Tuna Tours.

- Estada de 3 dies/2 nits: des de 184,50.-€ per alumne (IVA inclòs). El preu inclou allotjament en hotel 4*, 2 pensions completes (1 dinar a Portaventura), assegurança de viatge especial estudiants, i el següent programa d'activitats: visita la Tarragona romana/ caiac al mar + banana / Portaventura 1 dia / Tuna Tours.

** Preus en base a grup de 45/50 alumnes + 4 professors (amb estada gratuïta).
Consulteu-nos el vostre programa a mida!

Tingues en compte

. Els preus no inclouen el transport en autocar, necessari per a tots els dies de l'estada. També us podem passar pressupost amb aquest servei inclòs.
. 1 Talonari d'autofinançament del viatge gratuït per alumne, amb el que pot recaptar fins a 100.-€ per al viatge!
. Gratuïtats per a professors, consulteu-nos.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús