Inici / Sortides d'1 dia / Excursió escolar a la Barcelona Gòtica Tornar enrera

Excursió escolar a la Barcelona Gòtica

Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 9,70€

Descripció:


A través d'un recorregut guiat, veurem com els edificis romans varen ser reemplaçats, a l'època medieval, pels edificis gòtics més emblemàtics que avui en dia la ciutat de Barcelona encara conserva.

Després d’esmorzar, descobrirem les muralles i el viaducte romà que va donar lloc a l'antic emplaçament de què seria la Barcelona medieval, lloc cabdal pel seu desenvolupament i creixement posterior. Veurem els vestigis gòtics de la Catedral, la plaça de Sant Felip Neri, la plaça del Rei, la plaça Sant Jaume (Ajuntament i Generalitat) i l’església de Santa Maria del Mar. Amb explicacions històriques, socials, d'art i econòmiques que ens faran entendre a través de les seves característiques, les formes de vida de la societat de l’època (noblesa, església, burgesia...) , els canvis que van viure i la importància d'aquesta època per la ciutat i per la resta de Catalunya.

Acabarem l’itinerari al Parc de la Ciutadella on hi havia el barri dels mariners, i aprofitarem per dinar i tindrem una estona lliure o podem fer una descoberta del parc, o bé fer jocs dirigits.

Preus:


- El preu de l'activitat és de
242.-€ preu per guia 3 hores.
264.-€ preu per guia 4 hores.
- També es pot dur a terme l'activitat en anglès.
- Per a entrar a la Catedral (opcional) és obligatori llogar audioguies amb un preu de 9,50.-€ per alumne. Per entrar a Sta. Maria del Mar (opcional) l'entrada és de 3,75.- € per alumne.*
*Preu vàlid fins el novembre 2023.
- Mínim 20 alumnes per grup/classe i guia.
- L'autocar és opcional i no està inclòs. Consulteu-nos l'opció que més us interessi i us passarem el pressupost.
- Els/les professors/es són gratuïts.

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- L'itinerari guiat dura tot el matí, per tant, es recomana calçat còmode.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia, si es vol reduir a migdia, la visita és fins a les 14h.
- Recordar-vos que per normes dels recintes, per a entrar als recintes de culte s'han de portar les espatlles cobertes i les cames tapades fins als genolls.
- Possibilitat de fer la visita en anglès.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús