Inici / Cases de colònies / Finca Prades - NOVETAT! Tornar enrera

Finca Prades - NOVETAT!

Prades - Província de Tarragona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 65,37€

Descripció:


Les muntanyes i els frondosos boscos de Prades, paratge artístic-natural al Baix Camp, acullen la finca Prades d’English Summer S.A. Un lloc que permet estar en contacte ple i exclusiu amb a naturalesa, ubicat al centre de paratges i poblacions molt bonics com Ulldemolins, Cornudella o Vilanova de Prades.

Prades es troba a 65 km de Tarragona, a 60 km de Lleida, a 120 km de Barcelona i a 210 km de Girona.

Instal·lacions:


- Places: 284.
- Habitacions: De 4 i de 6 amb bany complert.
- Espais-sales: 20 aules-taller, 2 sales polivalents (ball i teatre), 6 sales d'estar i biblioteca.
- Piscina: Sí (20 x 10 m.)
- Zones esportives: 2 camps de futbol, 2 de bàdminton, 2 d'handbol, 1 de bèisbol, 1 de voleibol i 1 de voleibol platja; 2 pistes de bàsquet i 1 de tennis, i 4 taules de tennis taula, zona d'aventura.
- Calefacció: Sí, central.
- Servei mèdic: Al poble, a 2,5 km.
- Adaptació a persones amb discapacitat.

Programes d'activitats:


Diferents eixos temàtics a triar segons l'edat dels alumnes:

- El Follet Fredolic (EI, CI, CM, CS). Els follets són criatures fascinants que han poblat des de fa molts anys la nostra terra. Per tant, hem creat aquest eix temàtic per a que coneixeu bé aquestes criatures que us faran passar una estona agradable, tot descobrint les llegendes, històries i característiques que hi ha sobre ells.

- El Nen de Prades (EI, CI, CM, CS i ESO). La nostra casa de colònies es troba en una zona on antigament hi havia molts bandolers, una vila que ens ha permès crear l’eix temàtic relacionat amb el món dels bandolers. Dins de cada proposta segons el cicle dels alumnes, hi trobareu sortides, jocs i tallers que permetran fer de l’estada uns dies complets i divertits per a tots.

- Astrolònies (CM, CS i ESO). Ens trobem dins del Parc astronòmic de les muntanyes de Prades, amb la casa adaptada per complir tots els requisits lumínics, Finca Prades és un entorn únic per l’estudi de les estrelles.

- Teamlònies (CM, CS i ESO). Les colònies escolars són un entorn perfecte per treballar la cooperació, col·laboració, el treball en equip i la cohesió de grup. Es per això que des de fa quatre anys oferim la possibilitat de realitzar aquest eix temàtic i treballar aquests ítems amb tot el grup.

- Multiesportives (CS i ESO). La nostra casa està envoltada de camps esportius, espais a l’aire lliure que ens permetran practicar i conèixer diferents esports, fomentar, el treball en equip i la cohesió de grup.

- Edulònia Productions (Crèdit de Síntesi). ‘Eduproductions’ és un projecte que ens ajudarà a comprendre el món del cinema i que no tot és tan fàcil com sembla. Anem més enllà de gravar amb una tablet ja que aprendrem tots els rols i elements que intervenen en un rodatge. Aquest crèdit de síntesi agrupa diverses activitats interdisciplinàries que ens
ajudaran a comprendre i introduir-nos una mica més dins la indústria del cinema.

- Les Muntanyes de Prades (Crèdit de Síntesi). ‘Les muntanyes de Prades’ són un paratge natural molt ric en espècies, a partir de les quals podem descobrir moltes característiques del nostre entorn. Aquest crèdit de síntesi agrupa diverses activitats interdisciplinàries que ens ajudaran a comprendre i introduir-nos una mica més dins l’ecosistema al qual pertany.

També programes en anglès, consulteu-nos!

Preus:


*Temporada alta (març, abril, maig i juny)
. Estada de 3 dies/2 nits des de 138,60.-€ per alumne (IVA inclòs).
. Estada de 2 dies/1 nit des de 71,06.-€ per alumne (IVA inclòs).

* Temporada baixa (setembre, octubre, novembre, gener i febrer)
. Estada de 3 dies/2 nits des de 128,05.-€ per alumne (IVA inclòs).
. Estada de 2 dies/1 nit des de 65,67.-€ per alumne (IVA inclòs).

El preu inclou la pensió completa i programa d'activitats amb monitors.
No inclou el dinar del primer dia (suplement 9,35.-€) ni el transport (també us podem passar pressupost).

* Sortides d'un dia (activitat de matí, 10:30h-13:30h): 13,86.-€ per alumne en temporada baixa o bé 15,18.-€ per alumne en temporada alta (IVA inclòs).

Tingues en compte

Preus curs 2022-2023

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús