Inici / Cases de colònies / Finca Tamarit - NOVETAT! Tornar enrera

Finca Tamarit - NOVETAT!

Tamarit - Província de Tarragona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 67,10€

Descripció:


El Mediterrani i els castells de Tamarit, Ferran i Altafulla rodegen la finca, molt a prop de Tarragona. Disposa d’àmplies zones de boscos i jardins que composen el paisatge amb el parc natural Tamarit-Punta de la Móra, la reserva natural del riu Gaià, la platja de Tamarit i Cala Jovera.

Casa situada a 10 km de Tarragona, 90 km de Lleida, 90 km de Barcelona i 170 km de Girona.

Instal·lacions:


. Capacitat: 200 places.
. 2 edificis d'habitacions de 4 i 6 places i bany privat.
. Menjador
. Cuina
. Espais-sales: 18 aules-taller, 2 sales (discoteca i reunions), sala d'estar, biblioteca i 2 aules aquari.
. Finca de 40.000 m2 de bosc i jardins, totalment tancada i a 10 minuts de la platja.
. Zona esportiva: pista de pàdel, pista de futbol, pista de bàsquet, camp d’handbol, camp de vòlei, camp de bàdminton, zona de tennis taula.
. Piscina: Sí, de 20 x 10 m, amb 1.000m2 de gespa. I la platja a 700 m.

Programes d'activitats:


Diferents eixos temàtics a triar segons l'edat dels alumnes:

- Endinsa't a la Mar! (EI, CI, CM, CS). A Finca Tamarit tenim una ubicació immillorable, a 500m del mar Mediterrani i de la platja de Tamarit hem creat l’eix temàtic del món marí. A través de diferents activitats coneixeran la biodiversitat del fons marí. Com a escola de mar que som, tenim un objectiu ben clar: que els infants descobreixin que la platja és plena de vida i fomentar-ne el seu respecte.

- Altafulla, terra de Bruixes (EI, CI, CM, CS). La nostra casa de colònies es troba al costat d’Altafulla, una vila que ens ha permès crear l’eix temàtic relacionat amb el món de les bruixes. Dins de cada proposta segons l'edat hi trobareu sortides, jocs i tallers que permetran fer de l’estada uns dies complets i divertits per a tots.

- Romans (CM, CS). Aprofitant la nostra proximitat amb Tàrraco Romana hem creat l’eix temàtic sobre els romans, el seu estil de vida, vestits, costums, jocs...

- Teamlònies (CI, CM, CS i ESO). Les colònies escolars són un entorn perfecte per treballar la cooperació, col·laboració, el treball en equip i la cohesió de grup. Es per això que des de fa quatre anys oferim la possibilitat de realitzar aquest eix temàtic i treballar aquests ítems amb tot el grup.

- El Món Romà (Crèdit de síntesi): ‘El món romà’ té l’objectiu de donar a conèixer entre els més joves el que va ser l’Imperi que va controlar el Mediterràni a partir del segle I. Aquest crèdit de síntesi agrupa diverses activitats interdisciplinars que ens ajudaran a comprendre i introduir-nos una mica més dins la societat romana, el seu origen, costums i pràctiques.

També fem programes en llengua anglesa, consulteu-nos!

Preus:


*Temporada alta (març, abril, maig i juny)
. Estada de 3 dies/2 nits des de 143,00.-€ per alumne (IVA inclòs).
. Estada de 2 dies/1 nit des de 73,26.-€ per alumne (IVA inclòs).

* Temporada baixa (setembre, octubre, novembre, gener i febrer)
. Estada de 3 dies/2 nits des de 130,90.-€ per alumne (IVA inclòs).
. Estada de 2 dies/1 nit des de 67,10.-€ per alumne (IVA inclòs).

El preu inclou la pensió completa i programa d'activitats amb monitors.
No inclou el dinar del primer dia (suplement 9,35.-€) ni el transport (també us podem passar pressupost).

* Sortides d'un dia (activitat de matí, 10:30h-13:30h): 13,86.-€ per alumne en temporada baixa o bé 15,18.-€ per alumne en temporada alta (IVA inclòs).

Tingues en compte

Preus curs 2022-2023

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús