Inici / Cases de colònies / Finca Vallclara - NOVETAT! Tornar enrera

Finca Vallclara - NOVETAT!

Vallclara - Província de Tarragona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 65,67€

Descripció:


La casa de colònies es troba a Vallclara, un petit poble de La Conca de Barberà, amb un total de 104 habitants. En un entorn eminentment natural i envoltat de frondosos boscos, s’aixeca una autèntica casa senyorial del segle XIX, amb una acollidora zona enjardinada on es pot gaudir del temps lliure o practicar esport. I a tan sols 15 kilòmetres de la casa trobem el monestir de Poblet, un lloc emblemàtic per visitar. Aquesta casa de colònies està situada a l’entrada del poble.

Situada a 60 km de Tarragona, a 30 km de Lleida, a 115 km de Barcelona i a 210 km de Girona.

Instal·lacions:


. Places: 112 (habitacions de 6 i 4 places amb bany).
. Edifici 1: habitacions i serveis generals (menjador, cuina, sales polivalents, teatre, etc.)
. Edifici 2: habitacions de 4 persones amb bany complet.
. 8 Aules-taller.
. Equipaments esportius: 1 camp de futbol, 1 pista de bàsquet, 1 camp de vòlei, 1 camp de bàdminton, 1 pista de tennis, zona de tennis de taula.
. Piscina municipal concertada a pocs metres.

Programes d'activitats:


Diferents eixos temàtics a triar segons l'edat dels alumnes:

- Endinsa't a la pagesia (EI, CI). A partir de la ubicació de Finca Vallclara, envoltada de boscos i camps, hem creat l’eix temàtic de la pagesia amb diferents activitats relacionades amb el món pagès: jocs, gimcanes, tallers, etc.

- Un poble per descobrir (EI, CI, CM, CS). La nostra casa de colònies es troba a Vallclara, un petit poble de tan sols 80 habitants que ens permet gaudir d’un entorn tranquil i descobrir els secrets de la vila.

- Viatge en el temps (CM, CS). Farem un recorregut per les diferents èpoques des de la prehistòria fins l’època medieval passant pels romans. Hem aprofitat els coneixements que ens dóna Montblanc, ciutat medieval i la Tàrraco Romana per crear l’eix temàtic sobre el viatge en el temps.

- Teamlònies (CM, CS i ESO). Les colònies escolars són un entorn perfecte per treballar la cooperació, col·laboració, el treball en equip i la cohesió de grup. Es per això que des de fa quatre anys oferim la possibilitat de realitzar aquest eix temàtic i treballar aquests ítems amb tot el grup.

- Multiesportives (CM, CS i ESO). La nostra casa està envoltada de camps esportius, espais a l’aire lliure que ens permetran practicar i conèixer diferents esports, fomentar, el treball en equip i la cohesió de grup.

També fem programes en llengua anglesa, consulteu-nos!

Preus:


*Temporada alta (març, abril, maig i juny)
. Estada de 3 dies/2 nits des de 138,60.-€ per alumne (IVA inclòs).
. Estada de 2 dies/1 nit des de 71,06.-€ per alumne (IVA inclòs).

* Temporada baixa (setembre, octubre, novembre, gener i febrer)
. Estada de 3 dies/2 nits des de 128,05.-€ per alumne (IVA inclòs).
. Estada de 2 dies/1 nit des de 65,67.-€ per alumne (IVA inclòs).

El preu inclou la pensió completa i programa d'activitats amb monitors.
No inclou el dinar del primer dia (suplement 9,35.-€) ni el transport (també us podem passar pressupost).

* Sortides d'un dia (activitat de matí, 10:30h-13:30h): 13,86.-€ per alumne en temporada baixa o bé 15,18.-€ per alumne en temporada alta (IVA inclòs).

Tingues en compte

Preus curs 2022-2023

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús