Inici / Sortides d'1 dia / Hípica - Poni Club Catalunya Tornar enrera

Hípica - Poni Club Catalunya

Sant Just Desvern - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 18,15€

Descripció:


El centre d'equitació Poni Club Catalunya va ser fundat al 1988 amb els objectius de donar a conèixer el món de l'hípica, acostant els ponis i els cavalls als més joves, i fomentant el coneixement i el respecte per la natura.

Estan situats a Sant Just Desvern, dins el Parc Natural de Collserola, molt propers de Barcelona.
Us proposem realitzar una sortida escolar d'un dia per a fer una introducció a l'equitació. Per a nens/es de 3 a 16 anys, on tindran contacte amb els ponis i cavalls, i aprendran a conèixer-los, estimar-los i tenir-ne cura. Així com conèixer el seu entorn, hàbits i manutenció, tractar-los i finalment muntar-hi.

Disposen d'una zona adaptada per als alumnes de 3 a 6 anys i una zona per a poder-hi fer el pícnic i acabar de passar el dia.

Veure video visita escolar

Programa de l'activitat:


L’activitat es divideix en tres parts:

1. Visita a les instal•lacions:
- Conèixer l’entorn on viuen els cavalls/ponis (box i camp).
- Manutenció i cura.
- Diferenciació de races i capes (colors de pel·latge).
- Categories de ponis segons l’alçada...

2. Maneig:
- Agafar els ponis del camp.
- Preparar-los per la munta (raspallar-los, pentinar-los…).
- Col•locació de la sella.
- Contacte i coneixement elemental dels ponis (parts del cos, cascs…).

3. Classe pràctica de muntar:
- Muntar i desmuntar.
- Avançar, parar i girar.
- Manteniment de l’equil·libri.
- Experimentació del trot.

Les diferents activitats s'adeqüen en funció de l’edat dels alumnes.
Al finalitzar l'activitat, s'entregarà un dossier i material pedagògic per a poder treballar-ho a l'escola amb els nens.

Preus:


- El preu de l'activitat és de 18,15 per alumne.
- Els professors són gratuïts.
- L'autocar no està inclòs i és opcional. Preu visita+activitat des de 26,70.-€ per alumne (en base a autocar de 55 places), consulteu-nos!

Tingues en compte

- L'horari de l'activitat és de 10h a 13h amb monitors de l'hípica (Possibilitat de quedar-se a dinar a les instal·lacions de l'hípica fins les 16h a càrrec dels professors).
- L'activitat està pensada per a diferents grups/classe a ser possible d'una mateixa franja d'edats, per tal de poder-se realitzar alhora amb major tranquil·litat.
- IVA inclòs.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús