Inici / Cases de colònies / Hotel Golf Natura, colònies, estades i fi de cursos al Port del Comte Tornar enrera

Hotel Golf Natura, colònies, estades i fi de cursos al Port del Comte

La Coma i la Pedra - Port del Comte - Província de Lleida
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 67,00€

Descripció:


L’Hotel Golf Natura, es troba al peu de l’estació d’esquí del Port del Comte, al municipi de la Coma i la Pedra a la comarca del Solsonès (Lleida), és una nova construcció muntanyenca en pedra i fusta. És un petit hotel molt acollidor, que permet l'opció d'exclusivitat per al grup. S'aconsella per a grups de 55 alumnes com a màxim.

Podreu gaudir d'una estada amb una bona restauració i unes vistes espectaculars del Pirineu, amb totes les avantatges d'una casa de colònies i totes les comoditats d'un hotel, sens dubte, un dels millors allotjaments per anar de colònies!

Equipaments:


- 62 places.
- Habitacions de 4 i 6 places i 1 de 10 places.
- Calefacció central.
- 2 sales d'activitats i 1 menjador.
- Rodejats de boscos.

Activitats:


Podem fer programes a mida de les vostres preferèncias i/o pressupost:

- Programa bàsic:
Amb el qual podrem gaudir de les colònies de “tota la vida”: jocs esportius, jocs d’enginy, jocs de nit, danses i cançons, tallers diversos a triar (malabars, pin d’esmalts, marc de fotos amb paper maché, quadre de natura, elaboració de pa…), activitats d’estratègia i diverses excursions a la natura.
Totes les activitats busquen el treball en grup, la superació personal, treballar la responsabilitat i la convivència, i el desenvolupament de la imaginació.

- Programa d'Aventura-Natura:
Amb el qual podran gaudir d’unes colònies diferents al dia a dia, molt actives i divertides a combinar segons la durada de l’estada i l’edat dels nens:
. Circuit acrobàtic d’aventura: On han de travessar diferents ponts enlairats als arbres i entre tirolines. Activitat divertida i circuits de color blau, vermell i negre, segons l’edat.
. Tir amb Arc.
. Golf: just al davant de l'hotel.
. Cursa d’orientació: amb mapa i brúixola i en petits grups, hauran de descobrir diferents fites en el mínim temps possible.
. Caiac: al pantà de la Llosa del Cavall.
. Zoo del Pirineu: visita i taller
. Trekking a la natura.
. Discoteca i/o Jocs de nit.
. Diferents tallers: a triar 1 (malabars, pin d’esmalts, marc de fotos amb paper maché, quadre de natura, elaboració de pa…).

Totes les activitats busquen la superació personal, aprendre a gaudir de l’entorn natural, treballar la responsabilitat i la convivència i la diversió.

També fem estades d'esquí, informeu-vos-en!

Preus:


. Colònies de 2 dies / 1 nit amb activitats: des de 67,00.-€ per alumne.
. Programa Aventura-Natura 3 dies/ 2 nits: des de 127,00.-€ per alumne.
. Programa Aventura-Natura 5 dies/ 4 nits: des de 222,75.-€ per alumne.

. Altres preus segons temporada i activitats triades. Podem fer moltes combinacions d'estades i encarregar-nos del servei d'autocar a un bon preu, truca'ns per informar-te!
. IVA inclòs.

Tingues en compte

. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús