Inici / Estades d'aventura / Jumpland, aventura ecològica Tornar enrera

Jumpland, aventura ecològica

Cambrils - Província Tarragona
Apte per a Primària, Secundària

Des de 15,00€

Descripció:


Jumpland Aventura Ecològica: un nou concepte de Parc d’Aventura a la Costa Daurada amb circuits aeris amb ponts, tirolines i tobogans espectaculars, envoltat d’oliveres autòctones i a 500m de les platges de Cambrils.
Un parc dissenyat per a la diversió i l'entreteniment actiu, on es realitzen activitats relacionades
amb la naturalesa i el respecte pel medi ambient, promovent valors formatius plens d'emoció,
diversió i seguretat.

Objectius:
. Viure l’aventura i sentir l’adrenalina.
. Aconseguir la màxima diversió en un entorn de natura i aire lliure.
. Potenciar la cohesió del grup classe.
. Fomentar emocions positives individuals com la superació, l’esforç, l’autoestima i
l’autoconfiança.
. Fomentar emocions positives grupals com la cooperació, la col·laboració, el treball
en equip, el reconeixement i el reforç positiu.

Activitats:


1.- Circuits d’Aventura i Tirolines.
Els circuits d’aventura i tirolines són uns espais on, a més de molta diversió, es posen en pràctica habilitats personals com l’equilibri, la coordinació, el coneixement dels propis límits, la concentració, la constància, l’esforç i la superació de pors.
. Circuit Mini Jump + Tirolina Mini Jump
. Circuit Big Jump + Tirolina Big Jump
. Circuit Super Jump
. Rocòdrom
. Tirolina Mega Jump

2.- Jocs Cooperatius. (Opció-A)
Els jocs cooperatius estan dissenyats per la diversió en grup i potencien el treball en equip, la iniciativa, la confiança, el suport, l’actitud positiva i la presa de decisions. Disposem de 3 hectàrees de natura per on estan repartits els diferents punts amb activitats per descobrir.
Jocs per treballar l’autoestima.
Jocs per treballar la iniciativa i el suport.
Jocs per treballar la confiança.
. Esquís cooperatius
. Bosc d’obstacles.
. Mini tirolina.
. Paracaigudes
. Embolica que fa fort
. Slackline
. Circuit mini amb ulls tapats.
. Jocs d’aigua.
. Gimcanes.

3.- Proves Gimcana Humor Blau. (Opció-B) (CS de primària i Secundària)
Aquesta gimcana està dissenyada per potenciar el treball en equip, la diversió i l’activitat física. Cal saltar, acotxar-se, córrer, escalar i relliscar per superar el diferents reptes en equip. Dues proves a escollir entre les que us proposem :
. Vaixell Pirata. Joc original i molt divertit en el que els nens/es hauran de fer carreres de relleus, escalar el vaixell pirata i lliscar pel gran tobogan.
. Tobogan Lliscador. Una original prova en un tobogan inflable, on els participants hauran de córrer i pujar per un tobogan lliscador amb espuma, i amb una sèrie de normes molt especials. No és tant fàcil!!!
. Pista Americana. La prova més clàssica del “humor amarillo”. Els participants hauran de superar bales de palla, rodes, bassals, i altres obstacles molt divertits, però amb molta cura. (*recomanable a partir de +14 anys).

4.- Reflexió final:sensacions i experiències.
Tanquem la jornada d’activitats amb una breu posada en comú i reflexió sobre com s’han sentit a nivell individual i grupal i què han aconseguit amb l’esforç personal i en grup.

Durada:
La durada de les activitats és d’entre 4 i 5 hores repartides per tota la jornada.
Ens adaptem als vostres horaris d’arribada i marxa i tenint en compte l’edat i el nombre de nens fem una proposta individualitzada.

Preus:


Opció A: Circuits d’Aventura i Tirolines + Jocs Cooperatiu : 15.-€/ nen/a (mínim 40)
Opció B: Circuits d’Aventura i Tirolines + Gimcana Humor Blau: 19.-€ / nen/a (mínim 40).

Tingues en compte

- Descomptes/Exclusivitat : per grups de +90 alumnes descompte de 2 € per nen/a en els preus anteriors, i l’escola tindrà exclusivitat al parc. Per grups de + 180 alumnes, descomptes molt especials.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús