Inici / Cases de colònies / L'Ocell casa de colònies Tornar enrera

L'Ocell casa de colònies

Corçà - Província de Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 66,00€

Descripció:


L’edificació de la casa és, principalment de planta baixa; habitacions, cuina, menjador, lavabos, coberts exteriors i sales auxiliars per monitoratge. En primera planta hi ha tres sales-tallers per la preparació de material, jocs i activitats.

** Equipaments:
- Habitacions: de 4 i 8 places amb lavabos i dutxes al mateix espai. Dues habitacions especials amb bany complert per als mestres. Calefacció a les habitacions i menjador.
- Exteriors: infermeria, banys d’exterior, sala de mestres amb TV, llar de foc i nevera.
- Coberts: porxo de fusta de 16x8 metres i carpa de 14x11 metres.
- Piscina de 18x8 metres
- Granja d’animals: cavalls, ponis, vaques, cabres, llama, emús, gallines, paons reals, tortugues, ànecs, oques, conills, agapornis.
- Zona esportiva i aventura: camp de futbol, pista poliesportiva, vòlei, rocòdrom, tirolina, grans espais exteriors.

Centres d'interès i programes d'activitats:


- Bandolers: en Joan Serrallonga, l'últim bandoler. Aquest centre d’interès es treballa des de Cicle inicial fins a Cicle superior. Durant els dies de convivència, els infants es traslladaran al s.XIV, a les Guilleries. Passaran la seva estada en una antiga finca on hi viu amagada la colla d’en Serrallonga, on fingeixen ser els masovers per tal de no ser descoberts per les tropes del Virrei.

- Els Pirates de l'Empordà: aquest centre d’interès es treballa des d’Educació infantil fins a Cicle mitjà. Durant els dies de convivència, els infants se’ls encomana ajut per la tasca més important i curosa de la tripulació. A l’Ocell s’hi ha instal·lat la Camallarga i la seva tropa. Estaven viatjant pels mars en busca d’un país diferent, on no hi hagués competitivitat, ni enveja, ni rics ni pobres... però el vaixell se’ls va espatllar i l’estan arreglant. El problema és que van amagar el tresor que portaven i han perdut el mapa d’on el van amagar i d’on tenen el vaixell.

- Romanus a l'Ocellum: aquest centre d’interès es treballa des del Cicle inicial al Cicle superior. L’Espigòlum ha sigut expulsat del poble romà per trapella. Només podrà tornar-hi si s’hi esforça. Amb els seus ajudants provaran de civilitzar-nos i ensenyar-nos tot allò que Roma ha fet per nosaltres, quin profit podem treure de la natura i a gaudir d’unes bones batalles i jocs olímpics.

- La Granja: des d’Educació infantil fins a Cicle inicial. Les persones convivim amb els animals. Com ens sentim amb ells? Ens agrada la seva companyia? Els grangers i les grangeres ens deixaran tocar, acaronar i gaudir dels animals! Ens explicaran com fer-nos una granja a casa i curiositats.

- El Port i la Platja: aquest centre d’interès es treballa al Cicle mitjà i al Cicle superior. Amb aquesta història coneixerem el mar i tot el que l’envolta. Aprofundirem en l’activitat pesquera tot prenent consciència de la necessitat de cura i respecte a l’entorn natural. Pretenem potenciar les activitats en grup i la participació de tots els membres que l’integren fomentant la creativitat i l’expressió artística de l’infant.

- Dr. Fransuà: aquest centre d’interès es treballa des del Cicle inicial fins al Cicle superior. A través d’aquesta història aprendrem de la vida dels/de les nostres avantpassats/des. Una simpàtica manera d’aprendre d’on venim tots i totes nosaltres. Coneixerem arqueòlegs i experts en el tema que ens faran de la recerca una experiència inoblidable. Els infants coneixeran i descobriran, gaudint i vivint de primera mà, els aspectes més importants de la prehistòria i de l’arqueologia. Sent ells i elles partícips en tot moment, fins el desenllaç d'aquesta història.

- Les Fades del Puigrodó: aquest centre d’interès es treballa a Educació infantil i
al Cicle inicial. Els infants tindran la sort de conèixer a la iaia Quimeta i als seus néts, tots ells pagesos. Un d’ells, està molt enamorat d’una de les fades, però aquest amor, aparentment no té futur. Ell, no té sang blava ni és guardià del bosc. Tot i així, ell no es dona per vençut. Demanarà ajut als infants per aconseguir entre tots i totes, els ingredients d’una poció per convertir al pagès en Guardià dels boscos i que pugui viure amb la fada.

A més a més:
- Tallers manuals, artesans, malabars i equilibris i culinaris per desenvolupar la
creativitat així com els hàbits alimentaris i les activitats de la vida diària.
- Activitats d’aventura:
** A l’Ocell: rocòdrom, tirolina, tir amb arc...
** Activitats específiques d’aventura (amb monitoratge especialitzat i amb preus a part) de cavalls, kayak, esports de mar, BTT....
- Gimcanes amb diverses proves (competitives o no) ambientades a cada centre d’interès i adaptades a qualsevol edat. També per estades familiars.
- Excursions, rutes de natura i curses d’orientació on aprendrem curiositats de la naturalesa així com cuidar-la i respectar-la.

Preus:


- Estada de 2 dies/1 nit: des de 66,00.-€ per alumne (IVA inclòs), inclou 1 PC (des del sopar del 1r dia al dinar del segon dia), i programa d'activitats amb monitors.
- Estada de 3 dies/2 nits: des de 132,00.-€ per alumne (IVA inclòs), inclou 2 PC (des del sopar del 1r dia al dinar del tercer dia), i programa d'activitats amb monitors.

Es pot afegir el dinar del primer dia per 9,90.-€ per alumne (IVA inclòs).

Tingues en compte

- Grups de mínim 35 places i màxim 112 places.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús