Inici / Cases de colònies / La Capella - El Bosc de Poblet - NOVETAT! Tornar enrera

La Capella - El Bosc de Poblet - NOVETAT!

L'Espluga de Francolí - Província de Tarragona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 65,67€

Descripció:


La finca “La Capella” es troba a l’Espluga de Francolí, un poble de la Conca de Barberà al paratge denominat “Les Masies”.
La casa, que ocupa una gran extensió (22ha), està situada molt a prop del Monestir de Poblet.
La finca disposa d’amplis jardins i boscos que limiten amb el parc natural “La Pena”,
de gran bellesa visual i que permet un contacte continuat amb la naturalesa.

Situada a 2 km del Monestir de Poblet, a 48 km de Tarragona, a 40 km de Lleida, a 98 km de Barcelona i a 190 km de Girona.

Instal·lacions:


. Places: 210
. Habitacions: De 4 a 6 places, algunes amb lavabo propi.
. Espais-sales: 18 sales-taller, 1 saló i una sala polivalent de 300 m2.
. Piscina: Si. Concertada a 100 m.
. Zones esportives: Bàsquet, futbol, voleibol, bàdminton, beisbol, ping-pong.
. 22 hectàrees de boscos i jardins.
. Calefacció: Si. Radiadors elèctrics.
. Servei mèdic: Al poble.
. Observacions: Adaptació a persones amb discapacitat en 10 places.

Programes d'activitats:


Diferents eixos temàtics a triar segons l'edat dels alumnes:

- Endinsa't al món de les fades i els follets (EI, CI). A partir de la ubicació de Finca La Capella, envoltada pel Paratge Natural de la Pena hem creat aquest eix temàtic del món de les fades i els follets amb diferents activitats relacionades amb el bosc.

- Endinsa't al Bosc de Poblet (CM, CS). A partir de la ubicació de Finca La Capella, envoltada pel Paratge Natural de la Pena hem creat l’eix temàtic d’endinsa’t al bosc de poblet amb diferents activitats relacionades amb el bosc.

- Viatge a la Prehistòria (EI, CI, CM). Retrocedir en el temps per conèixer els nostres avantpassats, descobrir on van habitar els primers éssers humans, quins animals hi havia o quines eines feien servir, són molts dels enigmes que resoldran en aquest eix temàtic.

- Vida medieval a la Conca (EI, CI, CM, CS). Aprofitant la nostra proximitat amb Montblanc medieval hem creat l’eix temàtic sobre els medievals, el seu estil de vida, costums, jocs... Trobareu les propostes d’activitats disponibles per a cada cicle i dins de cada proposta hi trobareu sortides, jocs i tallers que permetran fer de l’estada uns
dies complets i divertits per a tot l’alumnat.

- Teamlònies (CM, CS i ESO). Les colònies escolars són un entorn perfecte per treballar la cooperació, col·laboració, el treball en equip i la cohesió de grup. Es per això que des de fa quatre anys oferim la possibilitat de realitzar aquest eix temàtic i treballar aquests ítems amb tot el grup.

- Multiesportives (CM, CS i ESO). La nostra casa està envoltada de camps esportius, espais a l’aire lliure que ens permetran practicar i conèixer diferents esports, fomentar, el treball en equip i la cohesió de grup.

- El Bosc de Poblet (Crèdit de síntesi). ‘El bosc de Poblet’ ens ofereix una reflexió sobre el nostre entorn, el medi ambient i la importància que té la naturalesa a les nostres vides. Des de l’impacte humà i els residus fins a les formacions naturals de les muntanyes, aquest crèdit ens permetrà endinsar-nos en un entorn natural protegit i gaudir de la muntanya en estat pur.

- La Conca, un passat molt present (Crèdit de síntesi). Aquesta estada ens ofereix una vivència per les diferents èpoques viscudes al nostre territori el llarg dels anys. També aprendrem a la conservació del medi.

També fem programes en llengua anglesa, consulteu-nos!

Preus:


*Temporada alta (març, abril, maig i juny)
. Estada de 3 dies/2 nits des de 138,60.-€ per alumne (IVA inclòs).
. Estada de 2 dies/1 nit des de 71,06.-€ per alumne (IVA inclòs).

* Temporada baixa (setembre, octubre, novembre, gener i febrer)
. Estada de 3 dies/2 nits des de 128,05.-€ per alumne (IVA inclòs).
. Estada de 2 dies/1 nit des de 65,67.-€ per alumne (IVA inclòs).

El preu inclou la pensió completa i programa d'activitats amb monitors.
No inclou el dinar del primer dia (suplement 9,35.-€) ni el transport (també us podem passar pressupost).

* Sortides d'un dia (activitat de matí, 10:30h-13:30h): 13,86.-€ per alumne en temporada baixa o bé 15,18.-€ per alumne en temporada alta (IVA inclòs).

Tingues en compte

Preus curs 2022-2023

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús