Inici / Sortides d'1 dia / La Fageda d'en Jordà i la fàbrica de iogurts Tornar enrera

La Fageda d'en Jordà i la fàbrica de iogurts

Olot - Província Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 12,60€

Descripció:


La comarca de la Garrotxa ens ofereix un entorn incomparable en el qual podem trobar la Fageda d’en Jordà, que creix als peus del volcà Croscat, i és emblemàtica a qualsevol època de l’any, i de la qual, a través d'un itinerari, descobrirem les característiques d'aquest bosc i esbrinarem el perquè creix en aquesta zona.

Tot caminant, arribarem a la Fàbrica de Iogurts La Fageda, on veurem tot el procés de fabricació de iogurts, des de la granja fins a obtenir el iogurt final, que cada alumne s'emportarà com a obsequi.

Preus:


- El preu de l'activitat de l'Itinerari a peu per la Fageda d'en Jordà + Visita guiada per la fàbrica de iogurts és de 12,60.-€ per alumne. Amb monitors que estan amb vosaltres des que arribeu fins que torneu a l'escola.

- El preu de l'activitat del Viatge en carro per la Fageda d'en Jordà + Visita guiada per la fàbrica de iogurts és de 12,75.-€ per alumne d'infantil i 14,60.-€ per alumne de primària. No obstant això, amb aquesta opció només tindreu els monitors específics de cada activitat (1h de visita a la fàbrica i 1h de viatge en carro). No hi ha monitors acompanyants de tot el dia, en cas que ho necessiteu, consulteu-nos preu.

- L'autocar és opcional i no està inclòs. El preu de la visita+autocar és des de 23,15.-€ per alumne (segons a autocar de 55 places)- Consulteu-nos!
- El professorat és gratuït.

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Cal dur cantimplora, gorra o una peça d'abric (segons l'època de l'any), esmorzar i dinar.
- Cal dur un calçat còmode per caminar (la sortida es realitza a l'aire lliure).
- Si es vol fer la sortida tranquil·lament dins l'horari escolar de tot un dia, s'ha de tenir en compte la distància fins a l'escola.
- Es pot complementar la sortida amb altres activitats, o substituir-ne alguna, pel viatge en els carros de La Fageda d'en Jordà, o bé el viatge en el tren del Parc Natural que passa pel costat del volcà Croscat.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús